Jero Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 (editace) No to je ajroplááán... Já bych teda raděj tohle... http://www.decentstyle.estranky.cz/stranka/auta-na-prodej No éro jak se patří .,..nic proti ,ale nechtel bych ani zadaco... Ta zelena to jina 3da ,koukal jsem na ni na vlastni bulvy v koprivnici myslim ? ..a paradicka,akorat ten kolor jde mimo me tak nakonec to ten Kopr nebyl,,, spletlo se mi to trosku tady s tou krasavici... Editováno: 5. leden 2008, autor: Jeronymo
Jero Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 tak, beru brusle a mizim skouknout led jak je na tom pri tech extremnich vedrech ... zatim
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Já si pro změnu hraju s propojením a nastavením TV, VCR a set top boxu
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Já si pro změnu hraju s propojením a nastavením TV, VCR a set top boxu A zajisté Ti to jde jaxviňa...
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Jak se mame takhle pri sobote ? Docela to jde a jelikož je ta sobota, tak zanedlouho vyražím do víru sobotního večera (prostě politika sobotní noci)
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Docela to jde a jelikož je ta sobota, tak zanedlouho vyražím do víru sobotního večera (prostě politika sobotní noci) Jooo to se nekdo maaa
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Jooo to se nekdo maaa A co Ti brání jít taktéž na nějakou pařbu...???
Spidi Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Přátelé, kamarádidi, odcházím do víru zábavy, mějte se tu fajn a nezlobte...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Přátelé, kamarádidi, odcházím do víru zábavy, mějte se tu fajn a nezlobte... Mej se a neprezen to, at ti zitra neni zle
baurak Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Přátelé, kamarádidi, odcházím do víru zábavy, mějte se tu fajn a nezlobte... ty voe ty chodis nejak brzo to ja pujdu tak kolem 9
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Baui : hele na OI RS jak pises ze mas predni naraznik v cervene barve ... v jake cervene ? Rally nebo Corrida ? A taky v jakym je stavu, je potreba lakovat nebo 100% perfecto ?
Doporučené příspěvky