Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 A co by jsi tam měla dělat? Bud uklizet pokoje v nejakym hotelu... nebo treba umyvat zachody Hehe proste manualni prace do te doby nez se naucim poradne jazyk. Pak pry neni vubec problem sehnat neco v administrative. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jj a oni se hlavne snazi mi to zprotivit abych tam nejela... i kdyz je fakt ze jsem si nevybrala zrovna nejlepsi obdobi... zrovna tedka skoro pred Vanocema... jeste takovy pochmurny pocasi... ale pry ted je doba nejlepsi na tu praci a pak az v breznu... tak nevim Neni problem priletet z5 a co se tyce pocasi nejlepsi odjet kdyz je skarede tady ,,tam to bude porad takovy .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To bylo na koho estli zustava? Pro pana Ol@fa .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Bud uklizet pokoje v nejakym hotelu... nebo treba umyvat zachody Hehe proste manualni prace do te doby nez se naucim poradne jazyk. Pak pry neni vubec problem sehnat neco v administrative. na začátek musí vzít člověk jakoukoliv práci, než se naučí pár věcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Neni problem priletet z5 a co se tyce pocasi nejlepsi odjet kdyz je skarede tady ,,tam to bude porad takovy .) Ja vim Ale zase tak skaredy pocasko tam neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 na začátek musí vzít člověk jakoukoliv práci, než se naučí pár věcí Jj stejne tady u nas bych byla taky nekde u pasu pac tady je v mym oboru hoodne tezky sehnat praci... tak coe lepsi no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 brý odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ahooj Peto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 brý odpoledne I tobě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jj stejne tady u nas bych byla taky nekde u pasu pac tady je v mym oboru hoodne tezky sehnat praci... tak coe lepsi no... a hlavně, nasbíráš zkušenosti, který se ti neztratí a budou ti v budoucnu k dobru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 he he to se mi libi Mr. Ol@f (kdo mi muze zmenit Nick ? ) nevim blbe se to soudi po 14 dnech, jeden kolega je dobrej druhej mam pocit ze brzo jednu dostane. Neni to tak ze bych se rozhodl zustat ( mam naplanovany 2 pohovory) jen jsem chtel Cary naznacit ze mesic doma a pak nastup do prace muze delat divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ahooj Peto ahoj slečno, tak jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 he he to se mi libi Mr. Ol@f (kdo mi muze zmenit Nick ? ) nevim blbe se to soudi po 14 dnech, jeden kolega je dobrej druhej mam pocit ze brzo jednu dostane. Neni to tak ze bych se rozhodl zustat ( mam naplanovany 2 pohovory) jen jsem chtel Cary naznacit ze mesic doma a pak nastup do prace muze delat divy. Mr. Ol@f to zni dobre ... Mischicka meni ne? ... Jasne jeste je brzo na rozhodovani to je fakt...,Ono kazda prace ma svy mouchy(hlavne co se tyce''povah'' kolegu) . To by pak nebylo ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 a hlavně, nasbíráš zkušenosti, který se ti neztratí a budou ti v budoucnu k dobru No prave... spatna zkusenost taky zkusenost Ol@f: Me to rikat nemusis. Byla jsem pul roku na pracaku nez jsem sehnala tu praci v Brne Petr81: Nemuzu si stezovat a copak u tebe chlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Petr81: Nemuzu si stezovat a copak u tebe chlape? relativně dobrý, ale mám pocit, že bych potřeboval aby den byl delší abych stíhal vše co chci a potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 relativně dobrý, ale mám pocit, že bych potřeboval aby den byl delší abych stíhal vše co chci a potřebuju No tak to jsme na tom uplne stejne... ale bohuzel. Obcas musis nechat nektery veci na "az bude cas" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 No tak to jsme na tom uplne stejne... ale bohuzel. Obcas musis nechat nektery veci na "az bude cas" když oni se pak hromadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 když oni se pak hromadí :-) Tak pak to muzes zkouset udelat i pres noc no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 SPÍĎÁKU, VYČISTI SI SCHRÁNKU, NEJDE TI POSLAT SZ!!! Už jsem zase tady a messenger je vyčištěn... Ono mi totiž každý den chodí tolik SZ, že ta kapacita messengeru vůbec nestačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 teda tady to jede :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak pak to muzes zkouset udelat i pres noc no nene, v noci se spinká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Už jsem zase tady a messenger je vyčištěn... Ono mi totiž každý den chodí tolik SZ, že ta kapacita messengeru vůbec nestačí... pán je byzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 nene, v noci se spinká :-) Obcas i baurak + Spidi: Caute kucii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 cau holko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 pán je byzy No ale když to řikáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky