HOSPODA 2008 č. 7 - Stránka 933 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Jeronymo napsal:
jej tak to jsem nechtel :) ... bude to videt , ;)

To tam napsal P2M, že to bude smazáno, tak jsem mu ušetřil prácu... ;) Víš jak, já se nikomu nevnucuju, to omezení obrázků na 800x600 pix tam naordinoval zajisté nějakej zapařenec s dvoumegapixelovým foťákem, kterej je tak akorát schopnej v tom rozlišení udělat fotku, na které bude rozpoznatelný, co je co... lol

Prostě trapas... lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spidi napsal:
To tam napsal P2M, že to bude smazáno, tak jsem mu ušetřil prácu... ;) Víš jak, já se nikomu nevnucuju, to omezení obrázků na 800x600 pix tam naordinoval zajisté nějakej zapařenec s dvoumegapixelovým foťákem, kterej je tak akorát schopnej v tom rozlišení udělat fotku, na které bude rozpoznatelný, co je co... lol

Prostě trapas... lol

ne ,vsak tam hod todle jen v mensim rozliseni i tak to bude pekny,,, :) ...

Odkaz ke komentáři

Spidi napsal:
Ku*va, farář si nechá vyhulit a hrozí mu osm let, Sahula bez řidičáku se zfetuje, zabije 2 lidi a dostane 5 let, není někde něco špatně ???

Taky jsem nedavno nad timhle premyslel ,co se to tu vubec deje....Chudak deda,si necha udelat dobre kdo vi po kolika letech a hnedka je z toho udalost tydne a clanky na titulni strany ...,

fetacku za dobry chovani po roce a pul pusti ,farař uz si tam asi pobude do konce zivota..,,

Je to hnus..,

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...