Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jj zejtra by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 čau Petře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Přátele mizím, musím ke skorotchýni Přeji Vám hezké svátky, bohatého Ježíška a do roku 2009 vše nej tobe taky vse nej zdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jj zejtra by to šlo Tak fajn, já sním 3 kousky kapra, Miu 2, salátu tak oba cca půlku talíře, v kolik tam máme bejt? Jo a myslíš, že zatímco budem jíst, že bys mi umyl auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 kapr u nás neprobíhá ty a salát a ryba? vždyť jsi známej bojkotovač vánoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 No tak tohle je přání Miu, mít kapra a salát, tak to pro ní rád udělám a to je taky všechno, co u nás vánoce připomíná Můžeme i řízky ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 sójovej si dáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tak dnes bude pod vezi nablito... tak kam dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 No problemo V salátu tedy sojové kousky místo šunky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Zejtra akce u Bobika ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Jinak ja bych prosil rizky -kureci i veprove, potom klobasy a salatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Jinak ja bych prosil rizky -kureci i veprove, potom klobasy a salatek me stacej pouze kureci - samozdrejme potom klobasky salatek a vinecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tak klobáska na víně je snad samoyřejmost !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tak teď jen v kolik a jestli máš věci na mytí, nebo ti mám vzít svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 No ? V kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tak to vypada, ze hakuju uz jenom ja co? dneska to ale netaahne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Přeji Vám všem krásné vánoce, áť najdete pod stromečkem co jen chcete a do nového roku krásné chvíle strávené s těmi nejbliššími, zdraví a v neposlední řadě mnoho štastných kilometrů bez nehod se svými čtyřkolovými mazlíky, přeje Béda Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Béda Čech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bédo, přej do nového a né do Nového, je v tom rozdíl Boleslaváci, právě na mě hučírádio, že Koliba má zítra od 22:00 kdo jde? jednou jsem byl 24.12. na růžku (než tam začali chodit fakani) a bylo to naprosto bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bédo, přej do nového a né do Nového, je v tom rozdíl Boleslaváci, právě na mě hučírádio, že Koliba má zítra od 22:00 kdo jde? jednou jsem byl 24.12. na růžku (než tam začali chodit fakani) a bylo to naprosto bomba. no hele to je slovo do pranice.... noo mozna.... ty jdes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bédo, přej do nového a né do Nového, je v tom rozdíl Boleslaváci, právě na mě hučírádio, že Koliba má zítra od 22:00 kdo jde? jednou jsem byl 24.12. na růžku (než tam začali chodit fakani) a bylo to naprosto bomba. chtel jsem dnes ale to asi nejede.... ale ty se dnes vylejes pod vezi und morgen nichts, nein? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bédo, přej do nového a né do Nového, je v tom rozdíl Boleslaváci, právě na mě hučírádio, že Koliba má zítra od 22:00 kdo jde? jednou jsem byl 24.12. na růžku (než tam začali chodit fakani) a bylo to naprosto bomba. Jestli mě pak hodíš domů,tak jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 hehe e-e já nebudu v mb, takže nejdu nebo spíš nemůžu, jinak bych asi i šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Kamarádi, kde jste kdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bré večír kolegové hospodáři !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 vítej zpět Pepi, ahoj Hrábě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky