Publikováno Leden 10, 200817 r kamos ma rocnu baterku, alternator bol cely z generalkovany, takze prud je ok. proste toci a toci ale tak pomaly a niekedy mu to odpali a niekedy nie starter bol pozerany servisakom, iba uhliki sa vymenili nevie si stym rady, tak vas poprosim o kazdu nejaku radu diki skoda forman r.v. 1994 benzin ale ma aj plyn ale startuje iba na benzin
Leden 10, 200817 r Jesi je baterka ok a presto starter toci pomalu motorem tak je mozny ze jsou v riti kluzna loziska starteru ... Ze to videl nejaky mechanik nic neznamena, velka cast jsou akorat sarlatani a delaj tem slusnejm blby jmeno
Leden 23, 200817 r Ja se startem v zime nastesti problem nemam - dal sem "zimni" svicky, ale pokud byl velky slejvak, tak se dokazala vybit cela baterka a presto motor nenaskocil. Doporucuji zkusit vymenit civku, stoji par korun a za ten komfort to stoji.
Leden 23, 200817 r kamos ma rocnu baterku, alternator bol cely z generalkovany, takze prud je ok. proste toci a toci ale tak pomaly a niekedy mu to odpali a niekedy nie starter bol pozerany servisakom, iba uhliki sa vymenili nevie si stym rady, tak vas poprosim o kazdu nejaku radu diki skoda forman r.v. 1994 benzin ale ma aj plyn ale startuje iba na benzin Co to je 1,3 a starter s reduktorem nebo bez?
Leden 23, 200817 r kamos ma rocnu baterku, alternator bol cely z generalkovany, takze prud je ok. proste toci a toci ale tak pomaly a niekedy mu to odpali a niekedy nie starter bol pozerany servisakom, iba uhliki sa vymenili nevie si stym rady, tak vas poprosim o kazdu nejaku radu diki skoda forman r.v. 1994 benzin ale ma aj plyn ale startuje iba na benzin Co to je 1,3 a starter s reduktorem nebo bez?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.