JasteR Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 mám 11/2000 AGR Skodaovka kolikrat bouchala co mela ja mam taky MR01 a puvodne AGR MR se zese az tak neda ridit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Viděl bych, že na export se dával ALH, protože má lepší emise. U nás se to asi tak nehrotilo. To samý je u 81kW ASV - lepší emise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Viděl bych, že na export se dával ALH, protože má lepší emise. U nás se to asi tak nehrotilo. To samý je u 81kW ASV - lepší emise. nieco na tom bude. moja je povodne z talianska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 nieco na tom bude. moja je povodne z talianska Určitě to tak bude, moje je taky z Itálie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 no tak to je zajímavý... já mam octu kombi 08/2000 typ motoru AGR a VNT turbo. co je špatně? mimojiné dovoz z německa, 1.majitel., plná serviska ( v servisce žádný záznam o výměně či opravě turba), nebouráno..... nechápu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 (editace) Určitě to tak bude, moje je taky z Itálie... aha takze ALkoHolici narodeni v roku 2000 pochadzaju z cudziny. tak uz je to vyriesene Editováno: 29. leden 2008, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 mám 11/2000 AGR Tak to jsme na tomstejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mratin Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Už zde bylo několikrát rozebíráno téma jaký je rozdíl mezi motory TDI 66kw a 81kw. Z toho co jsem vyčetl tak u Octavie 1.9 TDI motoru ALH 66kw od roku 2001 se motor liší v podstatě triskami a softwarem v RJ. Proč tedy Škodovka vyrábí dvě verze motorů, když jsou v podstatě stejný a předpokládám že i výrobní náklady budou stejný. Je to čistě obchodní tah nebo jsou 81kw motory v něčem lepší? Chlapi jen taková malá věcná: motor 1.9 TDI 81kW se už dávno nevyrábí nahradil ho motor 1.9 TDI PD 74kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Chlapi jen taková malá věcná: motor 1.9 TDI 81kW se už dávno nevyrábí nahradil ho motor 1.9 TDI PD 74kWspise 85 AJM ne??? To byly prvni PD motory ve VW, ve skode jj 74pd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tak to jsme na tomstejně No nevim o tom ze by byla naka AGR s VNT...pak uz bylo ALH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knop Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ahoj mohl by mi někdo vysvětlit rozdíl mezi 66kW a 81kW Octavii .... (výkon, spolehlivost atd....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ahoj mohl by mi někdo vysvětlit rozdíl mezi 66kW a 81kW Octavii .... (výkon, spolehlivost atd....)záleží podle roku výroby respektive kódu motoru, pokud je to starší AGR, tak tam je rozdíl v turbu, tryskách, brzdách, softu, toď vše, u novější je rozdíl jenom trysky brzdy soft, jinak je to uplně stejný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knop Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jednalo by se o r.v. 2004 a nějaké info co se týče jízdních vlastností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ahoj mám 1.9TDI 66Kw elegance r.v. 2004 krátkou verzi s autem spokojenost co se týče motoru,spotřeby a komfortu vybavení(dost jsem si dodělával).Jinak v interiéru občas něco zavrže plasty a tak, jinak dobrý.Problém jsou brzdy mohli by být lepší(nebo investice do kotoučové zadní nápravy) a zadní náprava také nic moc občas mi připadá že nesedí jak by měla.Řekl bych že hodně záleží kdo měl auto před tebou a kolik má najeto.Auto bylo firemní a pravidelný škoda servis Moje opravy:ložiska předních kol,chladič vody,víko ventilů a jedno drobné těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 mame v rodine sice golfa IV ale je to rok 97 a mam ALH a zadni kotoucove brzdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.