Únor 10, 200817 r Umíte někdo poradit? O1 MR 97 1,6. Nemůžu navázat komunikaci s ř.j. motoru. Vyskočí hláška, že pro velké množství přenosových chyb nelze navázat komunikaci.
Únor 13, 200817 r A pozeral si aj vahu vzduchu? Vymazání chyb, vymazání adpt. hodnot i nastavení jsem dělal asi 30 krát a pořád to stejné. už z toho blbnu. Hlášeni o překročení adpt. hodnoty mi nějak nejde do hlavy se zvýšenými otáčkami !!!
Únor 13, 200817 r Skus iny PC alebo iny kabel... alebo odpoj baterku nachvilu a podobne.... Umíte někdo poradit? O1 MR 97 1,6. Nemůžu navázat komunikaci s ř.j. motoru. Vyskočí hláška, že pro velké množství přenosových chyb nelze navázat komunikaci.
Únor 13, 200817 r Skus iny PC alebo iny kabel... alebo odpoj baterku nachvilu a podobne.... Odpojit baterku jsem už zkusil- nepomohlo. Kabel zkusím. Díky
Únor 13, 200817 r Skus... ja som mal na nasom rodinnom aute problem sa spojit tiez s RJ motoru. Skusal som to vseljako. Napriklad tak ze som naskor vsetko pozapajal, spustil na PC vag-com a az potom zapol klucik, potom som skusal ze najskor do auta, zapnut klucik a potom pripojit do PC, alebo aj opacne. Jedno z toho pomohlo, ale uz neviem ktore a vlastne ani neviem aky je spravny postup pri pripajani diag. kabla.... Odpojit baterku jsem už zkusil- nepomohlo. Kabel zkusím. Díky Mam tento: (len pre zaujimavost ako vyzera zvnutra, pre tych co to este nevideli) Upraveno Únor 13, 200817 r od octavio
Únor 13, 200817 r Pozri sa dobre ci nemas odfajcenu nahodou aj tuto hadicu, na prvy pohlad to neni vidno... Dal jsem novou !!!!!!!!....................
Únor 14, 200817 r Autor Pozri sa dobre ci nemas odfajcenu nahodou aj tuto hadicu, na prvy pohlad to neni vidno... Tu jsem vyměnil jako první . byla trochu poškozená a následně opravovaná. tak jsem dal novou origo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.