Jar_da Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak mi byla dnes nabídnuta možnost prodloužit záruku u nového auta na 4 roky do 60.000km za +3.000, nebo 4 roky do 120.000km za +6.000 Kč, asi jim trochu vadí záruky od korejců a japonců, ale ty nechtějí příplatek , to jsou ceny fábie, octávia má + 5.500,- (4 roky do 60.000km) a +11.000,- (4 roky do 120.000km) roomster +4.000,- (4 roky do 60.000km) a +8.000 Kč (4 roky do 120.000km) , takže kalkulujte, při prodeji auta dobrá věc, ale za tý prachy škoda že to není tak 6let a 150.000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Taky jsem na to koukal v konfigurátoru, každopádně si myslím, že je to dobrá věc... 4 roky je slušná doba a těch 120 000 je tak akorát, ale těch 6 let a 150 000 by bylo lepší... Ale vzhledem k tomu, že jsou teď odpisy na auto minimálně 5 let tak ta záruka měla být na pět let také, aby se to po dobu podnikání pokrylo. Otázkou je, jestli by to šlo jako firemní auto, ale proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 4 roky a 60t km pro toho kdo jezdí málo asi nebude špatné, ta cena je přijatelná u těch korejců to nebude asi až tak růžové, někde jsem četl, že spoustu věcí berou jako spotřební věc a prodloužená záruka se na to nevztahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Myslím, že tá predĺžená záruka je super - kto chce, si priplatí, kto nie, tak si nepriplatí. U nás je záruka 4 roky nejak od jesene, ale len v prípade leasingu od VWFS. Samozrejme, nič nie je ružové a je tam veľké ale - presne vymedzený okruh, na čo sa nevzťahuje a navyše je to robené cez nejakú poisťovňu, a je tam spoluúčasť 4tisíc Sk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Myslím, že tá predĺžená záruka je super - kto chce, si priplatí, kto nie, tak si nepriplatí. U nás je záruka 4 roky nejak od jesene, ale len v prípade leasingu od VWFS. Samozrejme, nič nie je ružové a je tam veľké ale - presne vymedzený okruh, na čo sa nevzťahuje a navyše je to robené cez nejakú poisťovňu, a je tam spoluúčasť 4tisíc Sk... je to asi vymysel nejakeho marketingoveho maga co vie vycarovat z vody coca-colu... podobny pripad ako oblubene reklamy na tisicky minut telefonovania u mobilnych operatorov - len po prevolani volnych minut, v case od 17:12 do 18:47, kazdy neparny utorok, ak je zaroven spln mesiaca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Myslím, že tá predĺžená záruka je super - kto chce, si priplatí, kto nie, tak si nepriplatí. U nás je záruka 4 roky nejak od jesene, ale len v prípade leasingu od VWFS. Samozrejme, nič nie je ružové a je tam veľké ale - presne vymedzený okruh, na čo sa nevzťahuje a navyše je to robené cez nejakú poisťovňu, a je tam spoluúčasť 4tisíc Sk... no ono to ani nie je zaruka v pravom zmysle, zaruka je normalne 2 roky, tie dalsie 2 ak budes platit havarijnu od allianz-u (co vlastne musis, ak mas leasing), tak v pripade nejakej poruchy, ti to alianz preplati, ale nevztahuje sa to na vsetko - ako si napisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 no to je pak otazkou, zda pojistovny nenabizi samostatne nejaky obdobny produkt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Známej u Renaultu dal snad 7000kč +2roky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant2 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 A je kapku škoda, že se nedá ta záruka přikoupit i na skladové vozy. My měli o ni zájem při koupi FII a bylo nám řečeno, že se to nejde na skladové vozy, že to musí být nastavené od výroby. Což mi přijde celkem jako joke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 A je kapku škoda, že se nedá ta záruka přikoupit i na skladové vozy. My měli o ni zájem při koupi FII a bylo nám řečeno, že se to nejde na skladové vozy, že to musí být nastavené od výroby. Což mi přijde celkem jako joke... to bych rád viděl, co se tam nastavuje, asi aby to jelo napůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) A není to až na letošní auta? Na skladovky (loňský) se to asi nevztahuje. Editováno: 30. leden 2008, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant2 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 A není to až na letošní auta? Na skladovky (loňský) se to asi nevztahuje. Nám bylo řečeno, že to musí být nastavené u toho auta už od výroby, takže i kdyby to byly už letošní skladovky, tak si to tam nepřidáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Nám bylo řečeno, že to musí být nastavené u toho auta už od výroby, takže i kdyby to byly už letošní skladovky, tak si to tam nepřidáš. že by ho potom vyráběli kvalitněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant2 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 že by ho potom vyráběli kvalitněji To si nemyslím, spíš nějaké pako vymyslelo tuto podmínku, která je nepochopitelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Známej u Renaultu dal snad 7000kč +2roky...... zrovna sem chtel napsat ze u nas to prodavame uz asi osm let Renault Garance plus kouknu v praci jak to mame my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Nám bylo řečeno, že to musí být nastavené u toho auta už od výroby, takže i kdyby to byly už letošní skladovky, tak si to tam nepřidáš. tohle je divna kokotina...u nas si treba koupis auto a pak az do stari jednoho roku si to muzes dokoupit...pak uz ale ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=:o) Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 V únoru jsem objednal novou OII combi, 1,9 TDI 77 kW (už se jí nemůžu dočkat, šla do výroby), včetně prodloužené záruky na 4 roky. Předtím jsem měl 3/4 roku OII krátkou s 1.6MPI. Byl jsem s ní moc spokojený, ale při předvánoční jízdě manželku sestřelila 18ti letá holka s formanem zrezlým na prach. Prý "zapomněla" že když vjíždí na hlavní ze dvora, že nemá absolutní přednost a stylem "cihla" to manželce poslala přímo před auto. Předek na kaši a když jsem viděl ceny dílů na faktuře za opravu, tak jsem nadprodlouženou vůbec nepřemýšlel a objednal jí. Myslím že pro lidi jako já co natočí ročně 25.000 Km to je jasná volba. A těch 11.000,- je při první poruše po 2 letech zaplacené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Nevim, co má prodloužená záruka společnýho s bouráním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Nevim, co má prodloužená záruka společnýho s bouráním... To já také ne. Zřejmě šlo autorovi o ceny náhradních dílů, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=:o) Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Ano, myslel jsem tím cenu náhradních dílů a o to, že do nové OII jsem to objednal - myslím že jsem to tam napsal dost jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Kupovat nove auto, tak bych si taky za zaruku priplatil... Myslim, ze se to vyplati... a je tedy na case ze na to prisli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 jj, taky jsem si objednaval a u FII to je jen "symbolickych" 3000 Kc. Teda bral jsem variantu 60KKm, protoze rocne mam cca kolem tech 20-25 najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 si myslím, že tahle záruka se vyplatí hlavně u těch dvoulitrů.. když se tak sssss... ale obecně je to dobrej tah.. nebojte se, že to nemaj spočítaný a vyplatí se to hlavně jim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ono je zaruka, a 'zaruka'. Dva roky zaruka je dana zakonama v EU, to je na kazdy novy zbozi, automobily od Skoda Auto nevyjimaje. Takze kdyz behem dvou let vytuhne neco, co evidentne zkurvil Jerzy na lince ve Vrchlabi, servis to musi OKAMZITE vymenit nebo opravit na svoje naklady. Kdyz to neudela, nebo remca, nebo oblastni technik, nebo kdovico jeste, ma to jednoduche reseni... pravnik s ruskym prizvukem, nebo pro mene odvazne pojistovna DAS. Dalsi dva roky 'zaruka' je uz ale zcela na zlovuli Skoda Auto, takze pravnik s ruskym prizvukem nebo pojistovna DAS budou mit hodne ztizenou pozici, vetsinou koncici vycouvanim ze sporu se slovy 'No, ono je proste potreba si precist poradne ty podminky, za jakejch tu zaruku poskytujou, to bychom asi spis nevyhrali, takovej soud'. Nejaky info k tomu je tady http://new.skoda-auto.com/CZE/Documents/Se...k_OK_nahled.pdf Je to takove nemastne neslane, prej obchodni podminky, ale je to spis jako reklama, no kazdopadne nevim jak vy, ale ja tam mezi radkama ctu to obavane "Proste budes jak debil jezdit porad do naseho servisu, kde mame na litru oleje zisk 1000%, a pak mozna, kdyz se ti neco behem 3 roku pokazi, budeme premyslet o tom, ze bychom ti to 'zadarmo' vymenili." Jinymi slovy, prvni dva roky podminky diktuje stat, dalsi dva roky diktuje podminky Skoda Auto, a kdyz neco neuzna, tezko se pak clovek muze nejak branit. Na druhou stranu, porad je asi lepsi nadeje, nez vubec nic, obzvlast asi u 2.0 TDI, jak to tady tak vidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.