Duben 1, 200817 r nee pry tam je predstaveni a jeste neco o nem.....mam tam kamarada co tam dela takze by to mela byt pravda....
Duben 1, 200817 r nee pry tam je predstaveni a jeste neco o nem.....mam tam kamarada co tam dela takze by to mela byt pravda.... Tak si koupit supika nemužu tak jsem si udělal radost tímhle: Omlouvám se za špatnou kvalitu Upraveno Duben 1, 200817 r od unuc
Duben 1, 200817 r Fuj...Ble......to je teda zplacanina...... Ta kastle takhle nebude, jde o testování podvozku a dalších skupin, kastle je z OII a jen to kryje.
Duben 1, 200817 r Tak si koupit supika nemužu tak jsem si udělal radost tímhle:Omlouvám se za špatnou kvalitu Já taky já taky - rosso brunello metallic
Duben 2, 200817 r Zdá se mi to nebo to je fakt, že ta mula má modrou RS Race blue metlu? to je modrá uni
Duben 2, 200817 r Myslím že to není uni modrá, ta je víc světlejší, ale fotka muže klamat, nicméně to maj pěkně naleštěné tak to možná děla ono, pač tady po městě potkávám jednu modrou OII ale ta je furt jak svině špinavá, tak už ani nevím jak ta barva vypadá když je čistá.
Duben 2, 200817 r Tady pekny video SB II http://www.skoda-piter.ru/forum/index.php/topic,984.30.html dole .. nebo .. Upraveno Duben 2, 200817 r od JasteR
Duben 2, 200817 r Tak si koupit supika nemužu tak jsem si udělal radost tímhle:Omlouvám se za špatnou kvalitu Priste pouzij fci makro ...
Duben 4, 200817 r No a na kolikatou tam jedes?????od kus jsi ??? Jsdem z tRutnova...v kolik to tam začíná???
Duben 4, 200817 r Jsdem z tRutnova...v kolik to tam začíná??? Haloooo víte prosím vás od kolika to zítra začíná ta akce představení superba v kvasinách????prosím
Duben 5, 200817 r Kvasiny sobota 5.4.2008 Jeden Superb2 Byl venku a dalsi 3 různě vybavené uvnitř. Nejvíc mě zaujala nová světla a ten systém jak při různých režimech svítí. Prý je to po Mercedesu druhý výrobce který má tento systém homologovaný. Potom parkovací asistent a otevírání zadních dveří (víka). A Vladimír Hron - to je borec. Je to tam prý i zítra (v neděli). Upraveno Duben 5, 200817 r od j0ska
Duben 5, 200817 r Ten čelní pohled je neskutečný. Dravý, sportoví, agresivní, jééééžiš. Už budu Zamiloval jsem se asi. Znovu.
Duben 5, 200817 r Ten čelní pohled je neskutečný. Dravý, sportoví, agresivní, jééééžiš. Už budu Zamiloval jsem se asi. Znovu. Jo, zepredu je fakt perfektni!!! Cerna je proste dobra!
Duben 5, 200817 r Ten čelní pohled je neskutečný. Dravý, sportoví, agresivní, jééééžiš. Už budu Zamiloval jsem se asi. Znovu. Nějak se ve světlech odrazil blesk a vypadají fakt dobře. nasupeně2 Upraveno Duben 5, 200817 r od j0ska
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.