pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Informátoři, nebudou nějaké fotky kombajnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Podívejte se do konfigurátoru na základní cenu Superbu. Asi se spletli, či co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Jsou nějaké problémy s nižšími výbavami, výroba je dočasně omezena pouze na dvě. Proto ta cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 No jo, už to vidím. Je tam jenom Ambition a Elegance. Nevíš, jaké problémy tam jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Přesně nevím, ale problém je někde na straně dodavatelů. Třeba bude někdo vědět víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Někde jsem četl myslím SM nebo něco takého že Superb - Combi se posouvá o rok. Prej by moc konkuroval jinejm autům od vw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Jj,začátek výroby SII-Combi je konec listopadu 2009 a prodej od 2010......viz.zde článek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Tak to sou pekny buzny, myslim ze na combika ceka celkem hodne lidi a jestli bude vypadat k svetu jako ze verim, ze ano, tak si ho poridi hodne lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Chtěl bych se zeptat: Jak je u Superbu řešený pohon 4x4? Někde jsem četl (myslím, že ve Škoda magazínu z léta), že je trvalý. Nebo jsou jako u Octavie poháněna přední kola a v případě prokluzu se připojí i zadní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Mohl by mi nějaký majitel Supa vyfotit detail nápisu na čočce? Jestli tam je napsáno "Bending Xenon" nebo "Bending Bi-Xenon"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 GC, je tam "Bending Bi-Xenon". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 OK, já jen že OII FL tam nemá psané to "Bi" a ani se nikde ŠA v materiálech nezmiňuje o Bi-Xenonech po faceliftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ja mam na Rumovi Bi-Halogen a dokonce se skratkou AFS :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Jj,začátek výroby SII-Combi je konec listopadu 2009 a prodej od 2010......viz.zde článek. no, tak ať si ho teda strčej do prdele. Konkurence jak svině a oni místo urychlení to ještě oddálej. Tak hlavně aby po tom "úspěchu" s limuzínou na to kombo vůbec ještě došlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 a kdo by to chtěl toho combíka, žejo?! jinak sedan SII nemá úspěch? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak doplním aktuálne info aj sem, od 41KT už je možné objednať Superb vo výbave Comfort. Treba však objednať chrómový paket, do konca MR2009 je pre Comfort bez príplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 http://news.auto.cz/cesky-trh/superb-cesky...-opet-vede.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Pěkná recenze superbu stojí za to si jí přečíst: http://magazin.auto.cz/testy/skoda-superb-...-na-druhou.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Nechce se mi to tu vkládat znova, tak jen odkaz na galerii z výroby SII v garáži, kterou uvolnila ŠA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Superb získává ve světě ocenění: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/SuperB-Zlaty-Volant.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Superb získává ve světě ocenění: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/SuperB-Zlaty-Volant.htm tak tohle nechápu a napadaj mně jen 3 možnosti : 1) mám totální nevkus a nevim, co je pěkný 2) když to hodnotili, muselo to stát prdelí ke zdi 3) hodnotili to chovanci slepeckýho ústavu Ne, vážně, ze zadního pohledu to auto musí propadnout i v poměrně chabý konkurenci. Taky to zezadu nikde moc neukazujou. Ale to je podobný jako s ženskou, žejo. Tam taky nejde jen o pomíjivou krásu, ale především o duši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 zozadu to nie je bohviečo, ale predok, hlavne tie svetlá s mi neskutočne páči, je to také pekne agresívne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) mně se jinak to auto taky líbí, ale ten zadek je nad moje síly p.s. víš proč to má takovou nepěknou prdel ? To když se práce na SII chýlily ke konci a až na ten zadek to bylo hotový, tak se designeři z radosti, že už to maj za sebou tak strašně vožrali, že v tom rauši vymysleli tohle. A když se z toho na druhej den probrali, řekli si : no bóže, dyť to zase tak hrozný neni, přece to nebudem předělávat. A tak vzniknul S II. Takhle nějak si představuju, že k tomu muselo dojít, protože dokurvit tak pěkný auto může snad jen totálně vožralej. Editováno: 7. Listopad 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Bohužel to nebyli takový ty opilci co v opilosti dělaj hezčí věci než za střízliva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Me se libi SII komplet, takze i prdel ma peknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.