MichalF Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 no u každýho nevim nevim já jednou zkoušel BMW a taky sme ho neudělali jen tak Vemes tu velkou 15KG palici a de to na jednu ranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 U tohoto clanku je zajimava diskuse k tomu otevirani. Par lidi tvrdi, ze to vyzkouseli a slo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 U tohoto clanku je zajimava diskuse k tomu otevirani. Par lidi tvrdi, ze to vyzkouseli a slo to. Tak lzou aby by byli zajimavy je to fakt blbost, mrkni na hoax.cz takovej hovadin tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Hele kupuji si kůli tomu dálku a udělám test Dneska objednaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Hele kupuji si kůli tomu dálku a udělám test Dneska objednaná Ok, ja se na to o vikendu vykaslal, ale prosim zkus to aspon z vice jak 200m, spis lepe z druhe strany mesta...a kdyz uz tak bych dal to ovladani spis k mirkofonu a ne sluchatku jak pisi ve clanku, sluchatku neudela na tuty uz vubec nic :-D je super jak jsou vsichni vzdycky fascinovani uplnejma blbostma - nic ve zlym :-) btw tam nekdo v diksuzi pise o nejakych ultrazvukovych vyzvanenich? co to je? to sem jako zaspal dobu? vysvetli mi to nekdo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 btw tam nekdo v diksuzi pise o nejakych ultrazvukovych vyzvanenich? co to je? to sem jako zaspal dobu? vysvetli mi to nekdo? :-) Jo, to jsem slysel. Jde o to, ze to ultrazvukovy vyzvaneni neslysej starsi lidi, kdezto mladasove jo. Toho vyuzivaj ve skole, ucitel neslysi, ze zvoni mobil, ale jeho mlady vlastnik jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jo, to jsem slysel. Jde o to, ze to ultrazvukovy vyzvaneni neslysej starsi lidi, kdezto mladasove jo. Toho vyuzivaj ve skole, ucitel neslysi, ze zvoni mobil, ale jeho mlady vlastnik jo. Jojo neco podobneho sem si myslel. Za ultrazvuk muzem povazovat zvuk o f => 16kHz, pravda starsim lidem se snizujem citlivost na vyssi frekvence, ale ne taky vsem...ale je to OT, takze konec DO pres mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tak mi to přece jen nedalo a tak jsem to dnes s tátou zkusil. A výsledek: nic, prostě to fakt nefunguje. Aspoň nad tím nebudu už premýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.