Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ehm a nikoho z vas nenapadlo ze to auto mozno chcel niekto slohnut?Skusal pacit zadne dvere ale neslo to...

Žeby ho niekto pačil v predajni?Lak by vôbec nebol poškodeny?Ako sa to dá?

Vloženo

Me se to nezda zas tak tragicke. ..musim se schvalne mrknout na svoje auto jak to vypada, ale myslim ze vzadu dole se mi taky zdala vetsi mezera nez by musela byt, ale pripisoval jsem to uhlu svetla.

Vloženo

OK medzery zmerám a hodim to sem.A čo svišťanie vzduchu cez oboje predné dvere pri bočnom vetre,alebo rychlosti väčšej ako 80km/h prejavuje sa to ešte niekomu?Mne to hrozne žerie nervy.Oproti mojej starej Felde je to strašné!

Vloženo
OK medzery zmerám a hodim to sem.A čo svišťanie vzduchu cez oboje predné dvere pri bočnom vetre,alebo rychlosti väčšej ako 80km/h prejavuje sa to ešte niekomu?Mne to hrozne žerie nervy.Oproti mojej starej Felde je to strašné!

Jo, obcas si to pres ridicovi foukne. ...ale jen za nektereho pocasi. U noveho auta to urcite nedelalo, zacalo to tak po 70tis. km.

Vloženo
Tak to ani náhodou. i při 130 je ticho. Teda nic nefučí. To bych u novýho auta nesnel. Ani u starýho. To je opravdu špatně.

Zdravím,jsa tu nový,mám podobný problém u řidiče,jak jedu víc než 60,tak mám pocit že mám pootevřený okýnko,byl jsem stím v servise vypláznul skoro 1000kč a zázrak se nekonal a taky když hodně prší tak mám mokrou gumu dole ve dveřích.

Servis to asi neumí a neví si s tím rady.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...