ifkoo1131 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Podla mna je to uzitocna vec tak isto aj vzhlad vozidla to troska zmeni ked ta clovek zbada ostrekovace.Dobre je to hlavne cez leto ked letia vsade nejaky hmyz a samozrejme sa nalepi aj na svetla tak ho rychle ostriekas a mas hotovo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 No, na odstraněním hmyzu jen tryskami bych asi nespoléhal. Já mám větší potřebu používat ostřikovače především od podzimu do jara, kdy auto tak často nemyju, ale zato špíny je na silnicích mnohem víc. A mám skutečné zážitky, kdy jsem byl nucen několikrát zastavit a jít světla očistit, ale nebylo to se škodovkou Jo, nechám je tam přidat, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Tiez suhlasim,je toho viac naco sa mozu pouzit.A mimochodom uz mas kupenu sadu ostrekovacou,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Nemám, auto se teprve chystám objednat, v sobotu jdu na předváděcí jízdu. Takže bude někdy v listopadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Jestli budeš mít světla projektory, tak bych řekl, že ostřik je nezbytnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Nemá někdo na prodej sadu ostřikovačů???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Je tu hodně témat ohledně ostřikovačů světel, ale nikde jsem nenašel jestli jdou použít jiné na Fabii 2. Ty s pístkem výjdou na moc peněz. Nemáte někdo návod nebo fotky na postup a co vše bych potřeboval ? Chtěl bych použít jiné ostřiky tak jestli to někdo má tak sem prosím dejte foto. Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 na fabii jsem to jeste nevidel to co popisujes jsou uni sady, kdy je to vlastne stejny to co byvalo na 120- je nadobka s motorem a hadicky k jednotlivym ostrikovacum , videl jsem to na vw rikal jsem si co to ma za cerny bobek pod svetlem az zbliska jsem pak zjistil ze je to ostrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) No tohle právě nechci. Jedině originál ostřiky a nádobku s motorkama. Výjde to asi na dost peněz,ale co se dá dělat. Už jsem namontoval xenony a svítí supet. Editováno: 4. Únor 2017, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Nemáte někdo použité ostřiky světel na Fabii 2010 (5J0955965A, 5J0955966A) nebo kde se dají levněji koupit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1TOM1as1 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Podle těch čísel ti jde asi o Fabii ještě před FL ?? Bazarový díly tady: https://www.sbazar.cz/AMR/detail/17878888-ostrikovace-svetel-fabia-ii-roomster ale je to nejspíš na facelift a i ta cena je teda dost. Tady mají vše potřebné: https://www.skoda-dily.cz/online-obchod.html Když jsem si tam vyhledal snad všechny potřebné díly, vychází to přes 2 tis., furt nad tím taky váhám (možná by se teda dala dodělat díra do malé nádobky co máš nejspíš teď a ušetřit tak něco z ceny). Návod a fotky, to je jinak víceméně tady v tématu, něco se ještě řešilo tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Ty z toho bazaru to nejsou oni. Nádobku už mám i s motorkama a ostřiky už obědnány. Celková cena je zatím 2000,- a to ještě nemám propojovací hadici. Jinak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1TOM1as1 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Takže všechny díly nové jo ?? Tak ta hadice může být i nějaká univerzální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Kromě motorku ostřikovačů světel který jsem koupil za 100,- jinak vše nové. Hadici ještě nevím, ale asi nějakou univerzální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.