davcatuma Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 nikdo nevíte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 pokud má ten alarm vstup z centrálu, tak to půjde.. pokud bys chtěl tyhle klíče používat přímo pro ovládání alarmu, tak nejspíše ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Mám centrál a zároveň alarm Jablotron. Klíč mám obyčejný a ovládání na alarm mám zvlášť. U těch klíčků vystřelováků je nějaká řj. centrálu, tudíš když teď otvírám auto ovladačem a odemkne se i centrál potom by to jít mohlo.... asi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 cawte, na mojej fabii neide central ktore bolo dorabane, ma napadlo ci niekde z netu kupit pouzite zamky s centralom a chcem vediet co vsetko k tomu original centralu treba? Riadiaca jednotka, zamky kabelaz este nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 už nic.. centrálové zámky, komfortka a správné zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 este ma napadlo, ze keby som si dal central univerzal: (ak mate s tymto typom zle skusenosti tak dajte mi pls link na taky co mate vy a ste spokojny:)) http://www.tssgroup.sk/katalog/cz-fabia a chcel by som vediet ci by sa dal potom naprogramovat takyto kluc aby fungovalo aj dialkove a ci sa vobec da nejaky taky dat na Fabiu 2003 kde je klasicky kluc bez gombika a vyskakovacky (myslim tym ci bude ist imobilizer) http://auto.bazos.sk/inzerat/18065271/Nahradny-Kluc-SEAT-SKODA-VW--3-tlacitko.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 na to první se vyser.. když už, tak origo to druhé je jenom obal.. bez elektroniky a immo.. jinak se dá origo vystřelovák.. spolu s origo centrálem.. je tu o tom už tuny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda_felicia Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Zdravím. Mám taky problém s DO. Po výměně baterie mi dálka fungovala asi týden. Poté nic. Vyměnil jsem znovu baterii a podle návodu (vlozte kluc do spinacej skrinky poloha 0stlacte obe tlacitka na ovladaci po dobu asi 12s uvolnite tlacidla....) se dálka vzpamatovala. Ale to opět trvalo cca 14dní-měsíc. Poté opět DO nereagovalo. Přestala svítit dioda. Tak jsem opět vyměnil baterii za novou, ale bohužel už jsem DO podle návodu nezprovoznil. Vždy tak po 3 pokusu opět přestalo na DO svítit dioda. Musím vždy vyndat baterii a znovu zandat - dioda začne při stihnutí blikat tak jak má, ale DO nefunguje. Mám tento DO - http://www.skoda-dily.cz/data/items/33/4c236619b34bd.jpg Nevěděl by někdo co s tím? Kde by mohl být problém a jak znovu rozběhat DO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) Kyrillk a skoda_felicia: doporučuji kontrolu napětí baterie nově koupené (měla by mít 3,3V minimálně 3,25V) a když začne DO zlobit. Některé ovladače vypovídají činnost už pod 3,07V (!), ale běžně až pod 2,95V. Taky by nebylo na škodu zkontrolovat stav cínových spojů - pokud jsou přístupné - mezi plošným spojem a pouzdrem článku. Jaký tvar pouzdra tam je, to ale nevím. Záleží na typu ovladače. Pokud ani to nepomůže, napadá mne jedině test DO pomocí diagnostiky (to ale samozřejmě platí jen pro originální DO). Já to dělám SuperVagem a testuji přijímač sadou asi 25ks různých ovladačů ŠKODA. Tímto postupem mohu jednoznačně vyloučit (nebo naopak ukázat) problém v ovladači, který "nehraje". Editováno: 27. Listopad 2013, autor: mirsont Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ahoj .potřebuji poradit. u Fabie 1 rv 2002 přestala fungovat dálka central funguje zamykám zámkem u řidiče. vyměnil jsem baterku v DO ale dálka fungovala pouze 3 dny. kontrolka na klíči DO nesvítí,vzal jsem tedy náhradní klíč a nastal ten samý problém dálka fungovala jenom chvílu. baterky v ovladačich dálky jsou nové. pojistka dálky taky ok. nevíte kde je problém ? předem díky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Ahoj, mám v autě nějaký jablotron, Fabia r.2000 a bývalý majitel mi k tomu bohužel dodal jeden nefunkční dálkáč a druhý mi dneska přestal fungovat. Tipuju to na baterku, ale když ji vytáhnu, tak už budu pořád jezdit s houkáním. Poradí někdo jak to nastavit po výměně baterky?? Prosíím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
himak Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ahojte, mam Fabiu I 2006, 1.4 16V 55kw, Combi, centralne zamykanie. Mam problem prave so zamykanim zadnych dveri. Vypada to na chybu v zamku. Vsetko dvere sa mi zamknu ale tie jedny v zadu nie. Viete pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 porušená kabeláž? bude to chtít rozebrat dveře. Pokud budeš hledat, tak zde na foru najdeš postup, jak to udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudo Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ahoj, mám v autě nějaký jablotron, Fabia r.2000 a bývalý majitel mi k tomu bohužel dodal jeden nefunkční dálkáč a druhý mi dneska přestal fungovat. Tipuju to na baterku, ale když ji vytáhnu, tak už budu pořád jezdit s houkáním. Poradí někdo jak to nastavit po výměně baterky?? Prosíím. No určitě bude nějaká možnost jak to vyřadit z provozu bez dálky. Mám dojem, že u Jablotronu bylo nějaké skryté tlačítko, kterým se to dalo deaktivovat. Jinak myslim že po výměně baterky to bude fungovat hned samo. Jinak asi bude nejlepší najít jednotku alarmu a zjistit co je to přesně za typ a pak si k němu najít dokumentaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 to Himak-mě to dělal mikrospínač zámku zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Mě studený spoj na tištěném spoji. Šlo to blbě zjistit až po lupou to bylo vidět. Byl to drátek pájený od mikrospínače do tišťáku. Pěkně jsem se s tím navztekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
himak Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Neviem, ci tam je dake motor, ale podla zvuku to vypada, ze bud ten motor alebo dake rele snazi, ale mu to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 budeš to prostě muset rozebrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Zdar vespolek, dodělal jsem si dálku a vystřelovak na mojí Fabii, vše šlo hladce a je to super. Jen když jsem dal místo mé komfortky č.6Q0959433A, komfortku č.6Q0959433E, tak se mi prohodilo ovládaní oken, u řidiče, levý spínač na pravé okno a naopak, kde jsem udělal chybu? Nebo jak to nejlépe opravit? Dík za rady. Editováno: 24. Březen 2015, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 předpokládám, že jsi jen vyměnil zámky, přehodil komfortku a nakódoval. Nijak víc si se v instalaci nehrabal. Ty komfortky jsou podle mě zapojený úplně stajně.....co se stane pokud tam vrátíš tu starou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Jsem jen dodělal spodek klíče a přehodil komfortku, dělal jsem to najednou u dvou stejných aut a stejný problém. Přehodit piny na ovládaní oken u řidiče není problém, jen nevím jestli to nebude dělat bordel i jinde. Editováno: 24. Březen 2015, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 logicky se nabízí, že je problém v té komfortce. "A" je ale jen staré provedení "H" a měly by být plně kompatibilní. H pak je zase kompatibilní s E.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Hm už mi došlo v čem je problém, to jsou komfortky z Anglanu. Doufám že to nebude mít vliv na nic jiného. Editováno: 28. Březen 2015, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Tak to je vtipný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Paráda už to funguje jak má, za 1600 kč vystřelovak i s jednotkou (nepočítám práci) a vůbec mi nevadí že není ovládač nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.