Tomas_ek Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 dnes jsem byl oprava 3 malejch promáčklin, fotky před nemám a po také ne ale věřte mi, že to vůbec není poznat, kde co bylo http://www.karosar.cz/ třeba se bude někdy někomu hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 a cena? na haupne mam takovej malej dulek, vubec nevim od ceho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Muzu jenom doporucit, osobni zkusenost, promackliny-u zadniho svetla, na patych dverich-a ted neni poznat ze tam enco bylo, za 700 a dve hodky casu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 a cena? na haupne mam takovej malej dulek, vubec nevim od ceho taky by mě zajímala cena. Mám na blatníku a haupně 10 cm hrany od staré babky na kole, která do mě napálila na parkovišti.(kráva ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 cena u tohohle asi nejde určit, vždy asi podle pracnosti. Zavolejte mu a domluvte se. Já má dal 1000 kč - opravdu zasloužený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Muzu jenom doporucit, osobni zkusenost, promackliny-u zadniho svetla, na patych dverich-a ted neni poznat ze tam enco bylo, za 700 a dve hodky casu.. než jsem to napsal, tak jsi odpověděl. jak to děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 ...sehr gut... casem diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 ...sehr gut... casem diky za tip hlavně je to za rohem, tak proč se po cestě třebas na Prahu nezastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Hľadám nejakú podobnú firmu na Slovensku. Nepozná niekto? Vďaka. PS: Firma presi-DENT z Trenčína a aj p.Krč zo Senice nebudú mať tak 2 mesiace čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Hľadám nejakú podobnú firmu na Slovensku. Nepozná niekto? Vďaka. PS: Firma presi-DENT z Trenčína a aj p.Krč zo Senice nebudú mať tak 2 mesiace čas. Cau. pozri si stranku: http://www.beule.ewan.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Díky, ochotný chlapík. Vyzerá to nádejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A to vymáčkne i přes lak a ten nepoškodí ten karosář? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 TAk nic právě jsem si to pořádně pročetl. To sem ale ryba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Je to normální fyzika Nejdříve zahřát a potom prudce ochladit.. Nicméně jestli je pravda, že výdělek je zasloužený, pak nic proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lecram Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 cena u tohohle asi nejde určit, vždy asi podle pracnosti. Zavolejte mu a domluvte se. Já má dal 1000 kč - opravdu zasloužený. Príklad Golf 5 dovezený z Nemecka dotlčená po krupobití komplet urobený cena 15 000 Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Tady praha http://www.scspraha.cz Asi to taky zkusím na promáčklé dveře. Sice je trošku poškozený i lak, ale škrábanec zas tak nevadí zato tohle vypadá strašně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Asi před měsícem a půl byla v Autosalonu reportáž o téhle metodě Smart Fix a musím říct, že to vypadalo opravdu zajímavě se 100% výsledkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Nekdo podobny by v Plzni ci okoli nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Výborná zkušenost s http://www.renovecars.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Taky můžu doporučit http://www.renovecars.cz . Měl jsem v zadním blatníku lavor od pěsti, že jsem vůbec nedoufal že to pujde takto opravit. Výsledek je super, není vubec nic poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 http://www.beule.ewan.sk/ Tak pred dvoma dňami abosolvovalo moje auto opravu u pána z tohto odkazu a môžem vrelo odporučiť. Na blatníku nie je vidno nič a dvere sa budú aj tak striekať, tam to nešlo kvôli výstuhe. Som spokojný a hlavne to stálo menej ako polovicu u klampiara. A nerobil to vôbec nahrievaním a chladením, ale na karosériu nalepoval také štuple a potom pomocou klzného kladiva ťahal von. Pekná práca - zlaté ruky. Foto pred a po môžem doplniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Tak hod sem Fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Fotky hodím, mám foto pred, len momentálne je auto špinavé ako prasa. Auto umyjem, nafotím aktuálny stav a hodím to sem do konca týždňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Nebyly by nejake kontakty na severni moravu,hodilo by se mi to u vicka nadrze nejake blbe hovado neumi otvirat dvere a mam tam dva doliky!dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Tak sem dávam foto pred opravou a po oprave. Bol to typek z BA, robí s preliačeninami už cca 15 rokov a môžem potvrdiť že má zlaté ruky. Nehral frajera, dopredu povedal čo to bude stáť, aj časový odhad mal presný. Stačí mu garáž aby bolo auto v tieni a elektrina. Mňa stáli tieto dvere s blatníkom 4000,- + ako bonus mi vytiahol dve preličeniny na predných dverách po kokotoch z parkoviska. Dvere nie sú úplne pekné, predsa len tam je zlom a vo vnútri je výstuha, ale tie sa budú aj tak striekať. Takže www.beule.ewan.sk môžem len odporučiť. Pre rypákov: áno nemám kľučky a narázník nie je napasovaný - ide sa striekať :-) Fotos: Editováno: 23. Červenec 2008, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.