Přejít na obsah

Zadní LED lampy


Škoda Scania

Doporučené příspěvky

  • o 3 roky později...

zdravím, lidi mám na vás dotaz je možný že se někdy objevily exportní Fabie s Led lampa zadníma?? ptám se kvůli tomu že jednou jsem někde četl na netu že Škodovka dává do exportních vozů konkrétně pro Čínu led lampy..tak se ptám jeslti o tom někdo něco neví :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A sviti ty ledky aspon lip? V tech couvackach? me se libi ze ty zarovky jsou tak silne v couvackach .. nemohl bych mit tu mini couvacku z fabie 2 asi bych si tam dal na strechu 2 halogeny a dopredu aspon 3 jak nakladak :D .. ja jsem taky zastance klasickych zarovek .. kdyz uz nic jineho usetri to mnoho problemu s policajty .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele ty ledky v couvačkách jsou supr pomalu jak xenon akorád teda v zime v kombinaci černý okna, trošku dýmu od vejfuku a todle světlo děla takovou stěnu přes kterou nic nevidíš ale jinak v pohodě :-D a jinak přesně radši žárovky než-li nějakou frajeřinu a zbytečně nedráždit policajty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...