Hanss Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdar všem, mám jen dotaz: známej má Superb 2.5 TDI najeto 82000km a začalo mu už v létě lupat v palubní desce při zatáčení a při přejezdu nerovností. Od té doby se to dost zhoršilo. Už to lupe jakoby z obou stran palubky a jde to jako zevnitř Neví někdo co to může být??? Je z toho nešťastnej. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jaky je to rok vyroby? Pro roky 2003 a niz existuje sada na vypodlozeni palubky, kterou se to da odstranit. At se zkusi zeptat v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 To je pravda. Kamos daval tiez nieco take, ale na Audinu. Inak nech si skusi popozerat upnutia, co drzia palubku. Mne to robilo na Golfe a stacilo len podotahovat skrutky a vlozit nastrihany tenky molitan pod palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Je to rok výroby 12/2004 a já si taky myslel že to asi budou držáky palubky. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Je to rok výroby 12/2004 a já si taky myslel že to asi budou držáky palubky. Moc díky já vrazil mezi čelní sklo a palubovku tu tenší krabičku od sirek v místě před spolujezdcem a je pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodger Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Kompletně jsem vyndal celou palubku a napevno přidělal plechové držáky(2), které tam byly puze jen volně nasunuty. Od té doby klid, ale práce to byla hrozná. Před tím různé vypodložení a podobné věci vydrželi jen nějakou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Tak mám novinku!!!! Kámoš se byl optat v servisu co a jak a řekli mu, že neni první a že to musej celý vyndat a předělat nějaký držáky a to tak že uplně.... To je docela mazec ne?? To to nemůžou udělat pořádně už ve fabrice?? To jsem zvědavej kdy to čeká mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak mám novinku!!!!Kámoš se byl optat v servisu co a jak a řekli mu, že neni první a že to musej celý vyndat a předělat nějaký držáky a to tak že uplně.... To je docela mazec ne?? To to nemůžou udělat pořádně už ve fabrice?? To jsem zvědavej kdy to čeká mě No jas om citaltento topic a hovorim ze estez to enrobi mne ,a vcera si hovorim kua uz to robi aj mne Neviete niekto dat obrazok z dielenskej alebo kde to tam je ze ak osa k tomu dostanem a dke to vypodlozit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No jas om citaltento topic a hovorim ze estez to enrobi mne ,a vcera si hovorim kua uz to robi aj mne Neviete niekto dat obrazok z dielenskej alebo kde to tam je ze ak osa k tomu dostanem a dke to vypodlozit? Ja mam zatim pokoj doufam ze sem to nezakrik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Zdar všem, mám jen dotaz: známej má Superb 2.5 TDI najeto 82000km a začalo mu už v létě lupat v palubní desce při zatáčení a při přejezdu nerovností. Od té doby se to dost zhoršilo. Už to lupe jakoby z obou stran palubky a jde to jako zevnitř Neví někdo co to může být??? Je z toho nešťastnej. Dík Mam r.v.2002, aj mne to robi ale len v lete. Neprisli ste na postup ako na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Nazdar,nevedel by tu niekto napisat alebo pastnut obrazok,ktore drziaky to treba upevnit?alebo kam neci dat ? montazny silikonalebo tak aby to nevrzgalo?chystam sa davat dole alubku kvoli tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nazdar,nevedel by tu niekto napisat alebo pastnut obrazok,ktore drziaky to treba upevnit?alebo kam neci dat ? montazny silikonalebo tak aby to nevrzgalo?chystam sa davat dole alubku kvoli tomu mi to dělá taky myslel jsem, že tam ve výrobě zapoměli šroubovák nebo, že se v té palubce už někdo dloubal než jsem to koupil . A ono je nás více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Hehe, mně to taky dělá, hlavně na nerovný silnici, když se auto "houpe". Ale na druhou stranu to je slyšet jen když úplně ztlumím hudbu, kterou neposlouchám nijak zvlášť nahlas. RV 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak mě to dělalo taky, hlavně když jsem rychleji projížděl zatáčky a občas na velkých nerovnostech. Nechtělo se mi vyndavat celou palubku a tak jsem vyndal přístrojovku a airbag spolujezdce včetně krytky a mezeru mezi palubkou a hliníkovou vzpěrou která vede skrz palubku jsem vycpal filcem. Je to sice docela makačka ale zabralo to asi tři hodinky a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak mě to dělalo taky, hlavně když jsem rychleji projížděl zatáčky a občas na velkých nerovnostech.Nechtělo se mi vyndavat celou palubku a tak jsem vyndal přístrojovku a airbag spolujezdce včetně krytky a mezeru mezi palubkou a hliníkovou vzpěrou která vede skrz palubku jsem vycpal filcem. Je to sice docela makačka ale zabralo to asi tři hodinky a je klid. takže si vyndal kastlík a co tam ? já jsem ho měl venku a zádný prostor jsem tam nenašel jsko ´úzký na vycpání . A jak jsi vyndal ten beg? Jako z palubky ven ? to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kastlík ven, a já nejdřív vyndal airbag-spodem (drží ho čtyři šrouby a jedna svorka) a potom vymáčkl tu záslepku co je nad ním. Nechtěl jsem ji poničit ale jde to vydloubnout i vrchem. Tu krytku drží jenom čtyři perka a pak pásky přišroubovaný k palubce. Když to obojí vyndáš, uvidíš přímo tu vzpěru na který leží palubka a o kterou vrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kastlík ven, a já nejdřív vyndal airbag-spodem (drží ho čtyři šrouby a jedna svorka) a potom vymáčkl tu záslepku co je nad ním.Nechtěl jsem ji poničit ale jde to vydloubnout i vrchem. Tu krytku drží jenom čtyři perka a pak pásky přišroubovaný k palubce. Když to obojí vyndáš, uvidíš přímo tu vzpěru na který leží palubka a o kterou vrže. díky ty Kujóne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 díky ty Kujóne Jj nemáš zač, hlavně když to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jj nemáš zač, hlavně když to pomůže kastliík už mám venku, ale trochu mám obavu z toho bagu a aby tam ta krytka držela pěkně jako dříve víš jak aby to prostě nešlo poznat že byla venku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 kastliík už mám venku, ale trochu mám obavu z toho bagu a aby tam ta krytka držela pěkně jako dříve víš jak aby to prostě nešlo poznat že byla venku . S tou krytkou nemusíš mít strach, drží ji čtyři ocelový perka (jde hůř ven než dovnitř) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) S tou krytkou nemusíš mít strach, drží ji čtyři ocelový perka (jde hůř ven než dovnitř) ok za chvíli půjdu na to . Mám tu na jednoho nervy jak sviňa slíbil mi že pošle nová světla protože se mi moje mlží a serer na mě kecá že je poslal a na poště pořád nic a nebere telefon. Já přední nárazník sundany svěla venku a on kašle klasika . Teď jak přijde balík tak nevím jestli ho přebrat budou tam nebo né ? Editováno: 10. Červen 2009, autor: pan.ucetni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ok za chvíli půjdu na to . Mám tu na jednoho nervy jak sviňa slíbil mi že pošle nová světla protože se mi moje mlží a serer na mě kecá že je poslal a na poště pořád nic a nebere telefon. Já přední nárazník sundany svěla venku a on kašle klasika . Teď jak přijde balík tak nevím jestli ho přebrat budou tam nebo né ? Nová světla kvůli mlžení?? To stačí pořádně zkontrolovat popř přetěsnit všechna víčka,taky jsem to řešil Jo,ale táma zní vrzání palubky,čili omluva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Nová světla kvůli mlžení?? To stačí pořádně zkontrolovat popř přetěsnit všechna víčka,taky jsem to řešil Jo,ale táma zní vrzání palubky,čili omluva... fakt tam žádné držáky nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 fakt tam žádné držáky nevidím Asi si vyšrouboval nejaký jiný, podle tý druhý fotky to jsou ty dva šroubky co drží vak. (Jsou na desítku klíč) Jsou jako ze spoda zašroubovaný do tý výztuhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Asi si vyšrouboval nejaký jiný, podle tý druhý fotky to jsou ty dva šroubky co drží vak. (Jsou na desítku klíč) Jsou jako ze spoda zašroubovaný do tý výztuhy. tak jsem to vytáhnul teď mi to připadá jednoduché ale to vždy až pak ale pořád nikde nevidím ty úchyty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.