1Vlasta Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 tak jsem to vytáhnul teď mi to připadá jednoduché ale to vždy až pak ale pořád nikde nevidím ty úchyty Tak přeci. Úchyty tam žádný nejsou, když se koukneš tou dírou po Vaku směrem dopředu po směru jízdy, tak tam leží palubka na tý hliníkový výztuze. Mezi to musíš něco nacpat (já tam dal filc). To samé taky za přístrojovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak přeci. Úchyty tam žádný nejsou, když se koukneš tou dírou po Vaku směrem dopředu po směru jízdy, tak tam leží palubka na tý hliníkový výztuze. Mezi to musíš něco nacpat (já tam dal filc). To samé taky za přístrojovkou. tak jsem to dneska celé vycpal tak zítra uvidím až pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak jsem to dneska celé vycpal tak zítra uvidím až pojedu Tak co,už si jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak co,už si jel ahoj jo a furt tam něco ťuká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ahoj jo a furt tam něco ťuká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 asi to vystříkám pu pěnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Zdravím, mám supa 12/2004 a zdá se mi, že mám stejnej problém. Když je palubka studená, vrže na nerovnostech někde u předního skla, mezi palubkou a sklem. Jakmile se palubka zahřeje, přestane to dělat a je klid. Takže když jedu ráno brzy do práce, krásně to musím poslouchat Ptal jsem se v servisu, prej se měněj ty dva držáky palubky, co je do nich nasunutá a ještě to prej potom zalepí. To prej pomůže. Ale musí se komplet vyndat palubka, což je cca 3-4tis Kč. V tom bych problém neviděl, ale bojím se, že jakmile sáhnou do palubky, nedaj to zase už tak dokonale dohromady a já mám strach, že začne vrzat zase něco jiného. Nekuchali v servisu už někomu palubku? Nemá s tim někdo zkušennosti, zda to pomohlo? Prej je to běžnej problém. Někdo mi řikal, že tenhle rok výroby to prej má už vyřešený, ale nezdá se mi to. Druhá věc: při určitých otáčkách motoru mi tam něco někde rezonuje...ale jen na chvíli vždy, než přejdu na vyšší otáčky. Neví někdo? Díky Třetí věc: vrzal vysouvací kaslík pod rádiem, stačilo jen opřít se nohou o středovej panel při projíždění zatáčky....tohle jsem vyřešil molitanem, silikonovým sprayem a zatím klid. Nemůžu pochopit, že je to auto tak rozvrzaný, měl sem oktávku a tam byl klid. Tohle má 40tis najeto, docela síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Zdravím, mám supa 12/2004 a zdá se mi, že mám stejnej problém. Když je palubka studená, vrže na nerovnostech někde u předního skla, mezi palubkou a sklem. Jakmile se palubka zahřeje, přestane to dělat a je klid. Takže když jedu ráno brzy do práce, krásně to musím poslouchat Ptal jsem se v servisu, prej se měněj ty dva držáky palubky, co je do nich nasunutá a ještě to prej potom zalepí. To prej pomůže. Ale musí se komplet vyndat palubka, což je cca 3-4tis Kč. V tom bych problém neviděl, ale bojím se, že jakmile sáhnou do palubky, nedaj to zase už tak dokonale dohromady a já mám strach, že začne vrzat zase něco jiného. Nekuchali v servisu už někomu palubku? Nemá s tim někdo zkušennosti, zda to pomohlo? Prej je to běžnej problém. Někdo mi řikal, že tenhle rok výroby to prej má už vyřešený, ale nezdá se mi to. Druhá věc: při určitých otáčkách motoru mi tam něco někde rezonuje...ale jen na chvíli vždy, než přejdu na vyšší otáčky. Neví někdo? Díky Třetí věc: vrzal vysouvací kaslík pod rádiem, stačilo jen opřít se nohou o středovej panel při projíždění zatáčky....tohle jsem vyřešil molitanem, silikonovým sprayem a zatím klid. Nemůžu pochopit, že je to auto tak rozvrzaný, měl sem oktávku a tam byl klid. Tohle má 40tis najeto, docela síla. Clint ten druhy bod - je to plast ktory je na nasavani k vzduchvoemu filtru. Ak mas diesel je to vlavo taka chujovina ktora je prichytena napravo dvoma srobmi a na lavo len takym uchom, ja som na diel pod tym (koleno priovodu vzduchu) nalepil penu a problem vyrieseny. Okrem toho som este to kam privadza to koleno vzduch obelpil textilom aby to tam lepsie drzalo a nedrncalo. Privadzalo ma to na psychiatriu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Clint ten druhy bod - je to plast ktory je na nasavani k vzduchvoemu filtru. Ak mas diesel je to vlavo taka chujovina ktora je prichytena napravo dvoma srobmi a na lavo len takym uchom, ja som na diel pod tym (koleno priovodu vzduchu) nalepil penu a problem vyrieseny. Okrem toho som este to kam privadza to koleno vzduch obelpil textilom aby to tam lepsie drzalo a nedrncalo. Privadzalo ma to na psychiatriu. Díky, pokud bys měl fotku kde přesně, pomohla by:) Mě přináší na psychiatrii ten kastlík pod rádiem, už zase praská v zatáčkách a nerovnostech, molitan dlouho nevydržel, nejraději bych to vzteky vytrhnul, ale byla by tam díra. Schánim to větší rádio, ale zatím bezvýsledně. Měl jsem jeden kontakt, ale přestalo fungovat dřív, než mi ho prodal. Jinak něco mi cvaká i v zadních dveřích vlevo za řidičem, ale nevím, zda zámky. Pak praská ta středová opěrka mezi předními sedadly, ale to neřeším. Opravdu samej pitomej plast. Nejhorší je ten kastlík, jak se opřu v levé zatáčce kolenem, strašně zapraská. Palubku uchycení neřeším, nechci to celé rozebírat, v servisu to pak nedaj dohromady a začne zas něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Tak ten plastovej dekl sání v motoru opravdu dělal bordel, mám dojem že tím, jak se opíral o ten šroub, co je vlevo od něj u blatníku, dal sem tam nějaké molitany a uvidím...by m nenapadlo, jak se tyhle zvuky přenášej do kabiny, měl se dojem, že to jde někde z palubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Tohle se da resit poradnym basakem do kufru :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 hele, jeste ti tam nic nehraje tak se nevytahuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 4. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Zdravím všechny, nemá někdo prosím schema, nebo manuál k rozebrání palubní desky??? Kde jsou všude šrouby a zacvaklý plasty atd.?? Asi se do toho někdy pustim sám.....Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tak jsem ten dekl sání pořešil, ale rezonance v 2500ot jsem s nezbavil...údajně to prý dělají všechny 1.9 96KW motory a má to něco do činění z výfukem...ale nezdá se mi to. Prostě mi přijde, jak když je to něco z palubky. Vrzání palubky jsem se také nezbavil...musí se celá rozebrat, vyměnit úchyty a ještě je přilepit a moc se mi to nechce nechávat dělat, dle zkušenností ostatních to prý nejde dát už dokonale dohromady. Mno a popraskávání plastů z loketní opěrky jsem také neodstranil, mám dojem, že to ani nejde. Prostě nekvalitní tvrdé plasty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Rozobrať palubovku a podložiť úchyty, vytlmiť. Ináč to nejde. Práca pre fachmana, ktorý sa vyzná ako to rozobrať a hlavne správne späť zložiť. Nič pre amatéra, ani ja by som si to netrúfol... Ale teraz už palubovka nevŕzga 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 kto ti to robil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 kto ti to robil ??? "skulo" zo žiliny , super macher, pred dvomi rokmi mi robil aj autohifi a hrá to neskutočne kvalitne. Vtedy mi vytlmil aj dvere dynamatom, vravel že viac by ešte pomohlo aj vytlmenie podlahy a strechy. K tej podlahe som sa odhodlal až teraz, popri tom mi spravil aj palubku. Autohifi sa venuje už viac rokov, fakt na vysokej úrovni. Pozri jeho stránku www.auto-hifi.sk , nájdeš aj tam kontakt. Pripájam ešte foto vytlmovania podlahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 ak mozem prezradit, co ta to stalo ??? lebo odo mna si pytali o hodne viac ako 300 eciek. ( nie zilina) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 (editace) ak mozem prezradit, co ta to stalo ??? lebo odo mna si pytali o hodne viac ako 300 eciek. ( nie zilina) cca 200,- za komplet prácu bez materiálu ( vytlmenie podlahy a palubka) Editováno: 24. leden 2010, autor: steve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Právě, když vidím tu rozdělávku, je mi skoro jasný, že by začalo vrzat nebo klepat něco jiného, pač spasovat to zase dohromady není prdel. To mě varovali i v aut. servisu, že výsledek není jasný a že se může tohle stát...Tak asi to vrzání přežiju, už si zvykám. Co mě ale víc štve je to obložení předních dveří, jak mám ruku opřenou ve dveřích za jízdy, celé to praská a vrže, hlavně v zimě. Mno, zejtra mi budou ty dvře rozebírat, pač se vysral kontakt na vnitřní osvětlení a jestli ho nerozběhaj, je to celé za bůra, pač je to součástí celého zámku. Takže asi jak to rozeberou a zase složej, mohly by si ty plasty jinak sednout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Právě, když vidím tu rozdělávku, je mi skoro jasný, že by začalo vrzat nebo klepat něco jiného, pač spasovat to zase dohromady není prdel. To mě varovali i v aut. servisu, že výsledek není jasný a že se může tohle stát...Tak asi to vrzání přežiju, už si zvykám. Co mě ale víc štve je to obložení předních dveří, jak mám ruku opřenou ve dveřích za jízdy, celé to praská a vrže, hlavně v zimě. Mno, zejtra mi budou ty dvře rozebírat, pač se vysral kontakt na vnitřní osvětlení a jestli ho nerozběhaj, je to celé za bůra, pač je to součástí celého zámku. Takže asi jak to rozeberou a zase složej, mohly by si ty plasty jinak sednout... Musím povedať, že zatiaľ nič neklepe ani nevŕzga. Dať si toto urobiť do autorizovaného servisu ? Ani náhodou. Hodili by to na nejakého učňa, alebo nováčika však nech sa potrápi a výsledok by ozaj bol jasný, alebo skôr nejasný Chce to človeka, ktorého práca baví a nehanbí sa byť na to hrdý! Editováno: 28. leden 2010, autor: steve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 myslím, že pokud by člověk sundal palubku a utěsnil jen obecně známá místa a vrátil, tak by to vrzat začalo, ale v tomto případě, kdy to dělá caraudiosta tak tam utesnění každou malinkatou skulinku zdůvodu akustiky a tudíž tam už nebude mít co rezonovat a vrzat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 No tak, potřeboval bych na takového člověka kontakt ...třeba ty držáky palubky prej se vyměŇují a ještě podlepují, aby se to v nich nehejbalo. Ono rozebrání palubky nebude žádná sranda pro amatéry, je potřeba přesně znát kde a co jak se rozebírá a pak to umět dát dohromady, aby všechno fungovalo jak má. Ani v autoriz. servisech se jim do toho nechce šťourat, vesměs mě všude varovali, že za úspěch neručej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) www.auto-hifi.sk Editováno: 1. Únor 2010, autor: steve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Clinte ten pazvuk z motoru je u toho airboxu celkem znama vec Zvuk zpod auta jako by pri 1800ot - 2100ot dela vlnovec kterej tam z vyroby neni, stoji 250,- a mas klid Jinak palubka nam taky zacina-najeto 100tis.km + 18" a stelovak tknejak sme s tim museli pocitat Postup udelam stejny jako Vlastik myslim ze by to melo stacit +kdyz se kolem narve dynamat bude klid jeste musime vytlumit i dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.