Jiri59 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Takle to vypada na FI hele, zdá se mi to, nebo máš díru do nádrže na levé straně??? :) Editováno: 8. Březen 2009, autor: Jiri59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 je to ozrcadleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Všiml jsem si, proto ty smajlíky. Jinak to vypadá hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Diky Vladovy se nakonec podarilo udělat boční nápis tak snad se líbí,vice foto přiští tyden v mém profilu toto je foto z mobilu a na rychlo,zejtra už mažu na rally Śumava tak to pořádně nafotím až priští tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 toz, je to pekne. ale nepatri to spis do sekce FI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Řešily jsme to tady tak,proto nejdřiv jsem to dal sem.Zbytek beru zpět,občas startuju líp než moje autí. Editováno: 17. Duben 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Blacky: ale je to nálepka ve stylu FII pěkné to je Editováno: 16. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ale dyk nic nerikam, jen se ptam. Proc mate vsichni hned vohynek u prdele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 ahoj...máte nějakej typ kde objednat boční polep na fabii II.....chtěl bych to ale s nápisem sportline a reflexní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Máš peknú farbu auta, k tomu farbu strechy kombinovanú s farbou diskov. Žiaden polep by som nedával, menej je niekedy viac. A keď už nevieš čo s peniazmi, tak radšej vymeň znaky na kolesách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 na kolech znaky měnit budu...chtěl bych i na volantu znak novej ale nevím kde ho splašit nebo jak ho nahradit ...ale myslím si že ten nápis kterej by byl reflexni by mohl bejt hezkej doplněk k ty barvě a střeše vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.