Březen 8, 200916 r Takle to vypada na FI hele, zdá se mi to, nebo máš díru do nádrže na levé straně??? :) Upraveno Březen 8, 200916 r od Jiri59
Duben 16, 200916 r Diky Vladovy se nakonec podarilo udělat boční nápis tak snad se líbí,vice foto přiští tyden v mém profilu toto je foto z mobilu a na rychlo,zejtra už mažu na rally Śumava tak to pořádně nafotím až priští tejden.
Duben 16, 200916 r Řešily jsme to tady tak,proto nejdřiv jsem to dal sem.Zbytek beru zpět,občas startuju líp než moje autí. Upraveno Duben 17, 200916 r od Vlasta
Duben 16, 200916 r Blacky: ale je to nálepka ve stylu FII pěkné to je Upraveno Duben 16, 200916 r od HjM
Červenec 7, 201411 r ahoj...máte nějakej typ kde objednat boční polep na fabii II.....chtěl bych to ale s nápisem sportline a reflexní
Červenec 8, 201411 r Máš peknú farbu auta, k tomu farbu strechy kombinovanú s farbou diskov. Žiaden polep by som nedával, menej je niekedy viac. A keď už nevieš čo s peniazmi, tak radšej vymeň znaky na kolesách.
Červenec 8, 201411 r na kolech znaky měnit budu...chtěl bych i na volantu znak novej ale nevím kde ho splašit nebo jak ho nahradit ...ale myslím si že ten nápis kterej by byl reflexni by mohl bejt hezkej doplněk k ty barvě a střeše vozu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.