Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jasně chlapi,vy co se tam kolem těch Kvasin vyznáte,tak určete nějaké místo a čas a my ostatní se tam sejdem,tak abysme společně dojeli všichni do cíle.Už jako kolona

Takze jeste mala aktualizace: vzhledem k planovanemu poctu osob, budeme muset navstevu vyroby mozna rozdelit na 2 az 3 skupiny, abychom zas tak moc nerusili pri vyrobe noveho SII a R. Pocitejte proto prosim s tim, ze bychom zacli mozna uz v 10:00 hod, pak dalsi skupina 11:30 hod a dalsi 13:00 hod. - zkousime to zorganizovat tak, abychom ti, kteri cekaji, mohli byt na prezentaci noveho SII a naopak.

Jinak ja budu az v pondeli - od dnes zase litam, takze pokud se dostanu na web, dam vam hned vedet novinky.

Diky vsem, kteri se prihlasili, kdo tak jeste neucinil a chce jet, at prosim posle SZ co nejdriv.

a mohl by jsi prosim hodit kdo vsechno pojede + pocet osob? ja jen pro kontrolu :) diky

• Autor

taky se za to přimlouvám.Ať máme jednak přehled a jednak jistotu že tam jsme :)

Kouknete kluci na forum do sekce Srazy a Akce tam to piste..... :)

Hlavne ze budeme tam pohromade.......Potom si udelame vylet a udelame kolonku :)

jo, to by šlo- pokud jsem dobře koukal, tak je to první pumpa za čerňákem na hradecký?

To je na kolínský :kuk:

Děti děti, není to jedno jak?Hlavně že se sejdme všichni na jedom místě a pak snad někam společně vyrazíme na birela. :) a na pokec.

No Vassa jede urco po stary protoze chce rezat zatacky a ne jet 180Km/h po dalnici... :)

Hlavne dorazte vsady!

Proč chcete furt jet po dálnici? Dyt to je o ničem :help:

Ale nejrychlejší :p , chceš se tam táhnout 3 hodiny?

To neni pravda po kolinsky to je pekna cesta a muzes tam krouhat zatacky........ :smich: :smich: :smich:

Stejne musime jet pomalu aby si lidi vsimli co maj cest videt !

Ale nejrychlejší :p , chceš se tam táhnout 3 hodiny?

Po kolínký se jede celkem svižně a nedrncá to jako na dálnici B)

Ten zase keca ;) .........prej hradecka drnca .... :smich: :smich: :smich:

Zezačátku jo kol106

Já uvidím jak se domluví Ostravsko a okolí.Ale i tak by na nás mohli brňáci a spol počkat třeba někde kolem Ústí nad Orlicí.Je to jen návrh.Pokud bude mít někdo jiný typ,tak sem sním

Já jedu s Larasem sraz máme v Brně, kdo by se chtěl připojit tak at napíše kde a čas si domluvíme.

oki, podřídím se, ale říkám dopředu - pokud chcete závodit - z toho už jsem vyrostl :p

Tak to já jsem v pr...i , jsem mimo čr a to jsem se tak moc těšil!!! :aggressive:

zdravím.Zkusím to prodiskutovat se šéfem,ale moc nadějí tomu nedávám.Většinou sem od pondělí do pátku mimo čr.Uvidím co se dá s tím dělat.Počítal sem se sobotou a moooc sem se těšil.Nerad bych si to nechal ujít.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.