Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jasně chlapi,vy co se tam kolem těch Kvasin vyznáte,tak určete nějaké místo a čas a my ostatní se tam sejdem,tak abysme společně dojeli všichni do cíle.Už jako kolona

Takze jeste mala aktualizace: vzhledem k planovanemu poctu osob, budeme muset navstevu vyroby mozna rozdelit na 2 az 3 skupiny, abychom zas tak moc nerusili pri vyrobe noveho SII a R. Pocitejte proto prosim s tim, ze bychom zacli mozna uz v 10:00 hod, pak dalsi skupina 11:30 hod a dalsi 13:00 hod. - zkousime to zorganizovat tak, abychom ti, kteri cekaji, mohli byt na prezentaci noveho SII a naopak.

Jinak ja budu az v pondeli - od dnes zase litam, takze pokud se dostanu na web, dam vam hned vedet novinky.

Diky vsem, kteri se prihlasili, kdo tak jeste neucinil a chce jet, at prosim posle SZ co nejdriv.

a mohl by jsi prosim hodit kdo vsechno pojede + pocet osob? ja jen pro kontrolu :) diky

• Autor

taky se za to přimlouvám.Ať máme jednak přehled a jednak jistotu že tam jsme :)

Kouknete kluci na forum do sekce Srazy a Akce tam to piste..... :)

Hlavne ze budeme tam pohromade.......Potom si udelame vylet a udelame kolonku :)

jo, to by šlo- pokud jsem dobře koukal, tak je to první pumpa za čerňákem na hradecký?

To je na kolínský :kuk:

Děti děti, není to jedno jak?Hlavně že se sejdme všichni na jedom místě a pak snad někam společně vyrazíme na birela. :) a na pokec.

No Vassa jede urco po stary protoze chce rezat zatacky a ne jet 180Km/h po dalnici... :)

Hlavne dorazte vsady!

Proč chcete furt jet po dálnici? Dyt to je o ničem :help:

Ale nejrychlejší :p , chceš se tam táhnout 3 hodiny?

To neni pravda po kolinsky to je pekna cesta a muzes tam krouhat zatacky........ :smich: :smich: :smich:

Stejne musime jet pomalu aby si lidi vsimli co maj cest videt !

Ale nejrychlejší :p , chceš se tam táhnout 3 hodiny?

Po kolínký se jede celkem svižně a nedrncá to jako na dálnici B)

Ten zase keca ;) .........prej hradecka drnca .... :smich: :smich: :smich:

Zezačátku jo kol106

Já uvidím jak se domluví Ostravsko a okolí.Ale i tak by na nás mohli brňáci a spol počkat třeba někde kolem Ústí nad Orlicí.Je to jen návrh.Pokud bude mít někdo jiný typ,tak sem sním

Já jedu s Larasem sraz máme v Brně, kdo by se chtěl připojit tak at napíše kde a čas si domluvíme.

oki, podřídím se, ale říkám dopředu - pokud chcete závodit - z toho už jsem vyrostl :p

Tak to já jsem v pr...i , jsem mimo čr a to jsem se tak moc těšil!!! :aggressive:

zdravím.Zkusím to prodiskutovat se šéfem,ale moc nadějí tomu nedávám.Většinou sem od pondělí do pátku mimo čr.Uvidím co se dá s tím dělat.Počítal sem se sobotou a moooc sem se těšil.Nerad bych si to nechal ujít.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.