peli Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Prosim o radu jak na to jestli má někdo s timhle skušenost. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 to je Vašova parketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36743 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peli Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36743 Díky ale spíš bych potřeboval poradit jak to vyrobit ale to zase určitě nikdo neprozradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) Takto je to u normálního naklápění.. normal.pdf Editováno: 14. Únor 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Takto to mají xenony... xeny.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Myslím, že čidla nivelace nebudou nic jiného než "potenciometry". Nemám tu nic, na čem to odzkoušet... ale zkusil bych si cvičně změřit co leze z čidel, když na ně připojím +5V no a pak to stejný co leze z kolečka ovládání no a porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peli Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Myslím, že čidla nivelace nebudou nic jiného než "potenciometry". Nemám tu nic, na čem to odzkoušet... ale zkusil bych si cvičně změřit co leze z čidel, když na ně připojím +5V no a pak to stejný co leze z kolečka ovládání no a porovnat Díky něco podle toho skusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Na co potrebuji xenony napojeni na ABS? Nastaveni sklonu ma neco spolecnyho s rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Na co potrebuji xenony napojeni na ABS? Nastaveni sklonu ma neco spolecnyho s rychlosti? aby xenon věděl, že se auto pohybuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 To mi taky doslo :-) ale zajima me, jak na to xenon reaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 To mi taky doslo :-) ale zajima me, jak na to xenon reaguje. vzdyt ti to rolbar napsal. informace o tom, že se auto hýbe ) náklon světel už je na čidlech na nápravách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 No to jo, ale jak na to ty svetla reaguji, pokud se auto hybe tak se zvednou nebo naopak sjedou dolu? Svetla na nekterych autech reaguji na rychlost a podle toho upravuji tvar osvicene plochy. Ale ze by i O1 nejak reagovala na rychlost auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Xenony na OI s naklápěním na kolečko umím udělat a mám na autě už cca. rok, funguje to k relativní spokojenosti. Není to nic extra složitého, drbačka byla akorát vyladit ten systém, aby seděly sklony dle zatížení. Momentálně dokončuju automatický naklápění bez čidel na nápravách, holt mě nebaví kroutit tím kolečkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 No to jo, ale jak na to ty svetla reaguji, pokud se auto hybe tak se zvednou nebo naopak sjedou dolu? Svetla na nekterych autech reaguji na rychlost a podle toho upravuji tvar osvicene plochy. Ale ze by i O1 nejak reagovala na rychlost auta? Asi tak, vyšší rychlost znamená nižší rychlost a nižší rozsah změny úhlu paprsku při naklápění. Navíc při vysokých rychlostech se světla krapet zvednou. Prostě režim město/mimo město/dálnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Diky, to jsem chtel vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexmaul Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 no a co kdyz mam o1 bez abs pojedou mi origo xenony???? a to do te patice mam dat jaky drat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Chci si dodělat xenony, sice mám koupenou hid sadu ale přecejen to není ono. Když nechám svítit xenony tak abych viděl do dálky na dálkový tak na potkávačky hodně oslňují protijedoucí auta, když je stáhnu tak pomalu nepoznám rozdíl mezi potkávačkama a dálkovejma a tak se rozmýšlím nad origo xenonama. Moje otázka zní, co říkají na stk a regulaci xenonů na kolečko a bez ostřikovačů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 správně by tě měli vyhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 V červnu jsem byl na STK a jen tak jsem zkusil naťuknout toho technika co se týče dodělávaných xenonů. Podle toho co říkal si myslím, že nějaká dynamická regulace mu něco říkala, ale že by to kontrolovali tak to ne. Pro něj je důležité, aby světlo svítilo správně. Takto na STK kde jezdím, jinde možná jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Xenony na OI s naklápěním na kolečko umím udělat a mám na autě už cca. rok, funguje to k relativní spokojenosti.Není to nic extra složitého, drbačka byla akorát vyladit ten systém, aby seděly sklony dle zatížení. Momentálně dokončuju automatický naklápění bez čidel na nápravách, holt mě nebaví kroutit tím kolečkem. To zní dobře... tak jak jsi dopadnul, pochlub se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.