Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

patrikcevela - diki za info, na tej stranke som bol a tam drzi tiez nejaky srobovak tak preto som sa pytal co je to zac.

Viktor X- tim torx 20 si povolil i ten sroubek co jisti ten zamek ?

Ne, protože ho tam nemám :). Ten má až facelift.

Upraveno od Viktor X

• 1 měsíc později...

Zdravím , mám dotaz všechno funguje stropní světlo zamykani i odemykání jen mě nefunguje signalizace světel, když precvakavam zámkem tak to v nektere poloze začne pipat. Je to špatný mikrospinac? Děkuji.

• 5 měsíců později...

Zdravím,  potřebuju radu nešlo mi jedním klíčkem na DO zamknout ani odemknout tak sem vzal druhý s tím to fungovalo asi měsíc ted zas nefunguje ani jeden. Tak sem vyměnil baterky v klíči a furt nic musím zamykat auto tak že zamknu vevnitř tím čudlem na dveřích a z venku klíčem mimochodem když odemykám i zamykám klíčem tak otevřu jen řidičovi dveře je to normální? múžou tohle dělat mikrospínače? díky za rady

Jinými slovy nejdříve přestala fungovat dálka a pak zdechnul centrál? Nebo si i na DO vždy otvíraly jen dveře řidiče? Pokud platí druhá možnost, tak to máš takto nakódované, jedno otevření řidič, druhé cvaknutí celé auto. A spároval jsi ty ovladače po výměně baterie s autem? DO je originál z výroby? Ty mikrospínače s tím podle mě nemají moc společného, dálka i centrál funguje i když sou dveře otevřené, jinými slovy mikrospínač to neovlivňuje...

.... A spároval jsi ty ovladače po výměně baterie s autem?...

Po výměně baterky v ovládači NENÍ třeba znova párovat!

jasně, ale z nějakého důvodu přestaly fungovat a výměna baterky nepomohla, takže je otázka jestli jsou spárované...

Nenapsal co ma za klíče.

Jestli "vajíčko", tak v těch dost ochotně odcházely vf části.

Nakonec, mám doma vystřelovák, který odemyká pouze z besprostřední blízkosti, čili taky vf část těsně před smrtí.

• 5 let později...

Prosím kdo by byl ochotný mi dát do kupy mikrospínače ve dvou dveřích okolí Zlína děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.