Březen 18, 201411 r patrikcevela - diki za info, na tej stranke som bol a tam drzi tiez nejaky srobovak tak preto som sa pytal co je to zac. Viktor X- tim torx 20 si povolil i ten sroubek co jisti ten zamek ?
Březen 18, 201411 r Ne, protože ho tam nemám . Ten má až facelift. Upraveno Březen 18, 201411 r od Viktor X
Květen 4, 201411 r Zdravím , mám dotaz všechno funguje stropní světlo zamykani i odemykání jen mě nefunguje signalizace světel, když precvakavam zámkem tak to v nektere poloze začne pipat. Je to špatný mikrospinac? Děkuji.
Říjen 17, 201410 r Zdravím, potřebuju radu nešlo mi jedním klíčkem na DO zamknout ani odemknout tak sem vzal druhý s tím to fungovalo asi měsíc ted zas nefunguje ani jeden. Tak sem vyměnil baterky v klíči a furt nic musím zamykat auto tak že zamknu vevnitř tím čudlem na dveřích a z venku klíčem mimochodem když odemykám i zamykám klíčem tak otevřu jen řidičovi dveře je to normální? múžou tohle dělat mikrospínače? díky za rady
Říjen 17, 201410 r Jinými slovy nejdříve přestala fungovat dálka a pak zdechnul centrál? Nebo si i na DO vždy otvíraly jen dveře řidiče? Pokud platí druhá možnost, tak to máš takto nakódované, jedno otevření řidič, druhé cvaknutí celé auto. A spároval jsi ty ovladače po výměně baterie s autem? DO je originál z výroby? Ty mikrospínače s tím podle mě nemají moc společného, dálka i centrál funguje i když sou dveře otevřené, jinými slovy mikrospínač to neovlivňuje...
Říjen 17, 201410 r .... A spároval jsi ty ovladače po výměně baterie s autem?... Po výměně baterky v ovládači NENÍ třeba znova párovat!
Říjen 18, 201410 r jasně, ale z nějakého důvodu přestaly fungovat a výměna baterky nepomohla, takže je otázka jestli jsou spárované...
Říjen 18, 201410 r Nenapsal co ma za klíče. Jestli "vajíčko", tak v těch dost ochotně odcházely vf části. Nakonec, mám doma vystřelovák, který odemyká pouze z besprostřední blízkosti, čili taky vf část těsně před smrtí.
Květen 24, 20205 r Prosím kdo by byl ochotný mi dát do kupy mikrospínače ve dvou dveřích okolí Zlína děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.