crawn Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 patrikcevela - diki za info, na tej stranke som bol a tam drzi tiez nejaky srobovak tak preto som sa pytal co je to zac. Viktor X- tim torx 20 si povolil i ten sroubek co jisti ten zamek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Ne, protože ho tam nemám . Ten má až facelift. Editováno: 18. Březen 2014, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafe Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Zdravím , mám dotaz všechno funguje stropní světlo zamykani i odemykání jen mě nefunguje signalizace světel, když precvakavam zámkem tak to v nektere poloze začne pipat. Je to špatný mikrospinac? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krylec Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Zdravím, potřebuju radu nešlo mi jedním klíčkem na DO zamknout ani odemknout tak sem vzal druhý s tím to fungovalo asi měsíc ted zas nefunguje ani jeden. Tak sem vyměnil baterky v klíči a furt nic musím zamykat auto tak že zamknu vevnitř tím čudlem na dveřích a z venku klíčem mimochodem když odemykám i zamykám klíčem tak otevřu jen řidičovi dveře je to normální? múžou tohle dělat mikrospínače? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Jinými slovy nejdříve přestala fungovat dálka a pak zdechnul centrál? Nebo si i na DO vždy otvíraly jen dveře řidiče? Pokud platí druhá možnost, tak to máš takto nakódované, jedno otevření řidič, druhé cvaknutí celé auto. A spároval jsi ty ovladače po výměně baterie s autem? DO je originál z výroby? Ty mikrospínače s tím podle mě nemají moc společného, dálka i centrál funguje i když sou dveře otevřené, jinými slovy mikrospínač to neovlivňuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 .... A spároval jsi ty ovladače po výměně baterie s autem?... Po výměně baterky v ovládači NENÍ třeba znova párovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 jasně, ale z nějakého důvodu přestaly fungovat a výměna baterky nepomohla, takže je otázka jestli jsou spárované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Nenapsal co ma za klíče. Jestli "vajíčko", tak v těch dost ochotně odcházely vf části. Nakonec, mám doma vystřelovák, který odemyká pouze z besprostřední blízkosti, čili taky vf část těsně před smrtí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos_santana Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Prosím kdo by byl ochotný mi dát do kupy mikrospínače ve dvou dveřích okolí Zlína děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.