BananaYoe Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Zdravím, koupil sem přítulce fabku a přesali mi jet stěrače. jediný co to dělá je při aktivaci ostřiku se místo předních odstřikovačů a stěračů zapne stěrač zadní. nevíte co s tím? nemůže bejt jenom v pytly pojistka? případně kde bych je našel. v pondělí to fuknu do servisu je to ještě v záruce ale radši se ptám jestli není nějaké jednodušší řešení. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Rozmisteni pojistek je popsano na karticce na vnitrni strane deklu pojistek, na levem boku pristrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Napiš čo je to za vybavu, čo tam maš a čo nie aby sme sa vedeli odpichnuť a ešte aj či to robi odvtedy čo si to kupil alebo zrazu to začalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 je to 1,2 47kw, klima man., el. okna přední, dálkovej centrál atd. udělalo to po prvním setření stěračů po prodeji. teď už to na páčku vůbec nereaguje nahoru a dolů to nic nedělá a k sobě to zapne zadní stěrač a od sebe to taky zapne zadní stěrač a 2x od sebe se odstřikovač zadního stěrače nezapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 na 99,99% je to přepálená pojistka pro motorky ostřikovačů - po zamrznutí náplně se mi to stalo taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 na 99,99% je to přepálená pojistka pro motorky ostřikovačů - po zamrznutí náplně se mi to stalo taky... je pravda že před tím byla voda v odstřikovačích zamrzlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 nech vodu pořádně rozmrznout a vyměň pojistku - vše bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 nech vodu pořádně rozmrznout a vyměň pojistku - vše bude OK tak to bylo pojistkou a po výměne stěrače fungují. proměřil sem kapalinu a je do -10°C takže zamrzlá asi nebyla přesto stále nejdou ostřikovače takže to asi bude špatnej motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 tak to bylo pojistkou a po výměne stěrače fungují. proměřil sem kapalinu a je do -10°C takže zamrzlá asi nebyla přesto stále nejdou ostřikovače takže to asi bude špatnej motorek. Ako si odmeral kvapalinu v ostrekovači? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 tak to bylo pojistkou a po výměne stěrače fungují. proměřil sem kapalinu a je do -10°C takže zamrzlá asi nebyla přesto stále nejdou ostřikovače takže to asi bude špatnej motorek. koukni se jestli ještě není nějaká pojistka K.O. jinak pokud budeš mít louži pod autem při běžících ostřikovačích tak je to rozpojená hadička za air boxem v motorovém prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ako si odmeral kvapalinu v ostrekovači? měřákem. von na to kámoš vco opravuje auta má nějakou mašinku na kterou to kápnul a koukl a řekl že to je do -10°C. jinak louže pod autem není. není prostě vůbec slyšet motorek jak vhání kapalinu do ostřikovačů takže bude buď zamrzlej a nebo KO. bohužel nemůžu nějak vytopit garáž abych docílil odmrznutí takže to ve středu vyměním a prý by to mělo být ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 měřákem. von na to kámoš vco opravuje auta má nějakou mašinku na kterou to kápnul a koukl a řekl že to je do -10°C. jinak louže pod autem není. není prostě vůbec slyšet motorek jak vhání kapalinu do ostřikovačů takže bude buď zamrzlej a nebo KO. bohužel nemůžu nějak vytopit garáž abych docílil odmrznutí takže to ve středu vyměním a prý by to mělo být ok Ked demontuješ potom uvidiš možna je to len zamrznute pri troche štastia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ked demontuješ potom uvidiš možna je to len zamrznute pri troche štastia. možná tam opravdu zůstala část ještě zamrzlá, ale to bych čekal že odejde další pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Poistka nemusí odísť.Ujovi som na Forde Mondeo tiež roztápal fénom motorček ostrekovačov.Ked bol zamrznutý,nebolo vôbec nič počuť a poistky boli všetky OK.Po rozmrazení sa všetko normálne rozbehlo a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sochy Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) Ahoj Nevědel by někdo poradit s mým problémem u předních stěračů. Chovají se mi jako by byla v napájení motoru nějaká tepelná pojistka . Funguje to tak, že je zapnu a oni normálně pracuji a pak najednou sjedou dolů a už nevyjedou (jako bych je vypl). Byl jsem s tím v servisu, ale jak na potvoru šlapalo OK tak že nemohl naměřit někaké hodnoty od kud není napětí a zjisti kde je chyba. Tak mi alespoň vyčistil kontakty u motoru a rele. Při prvním dešti jsem zjistil že to nepomohlo . Myslel jsem že by mohl být problém, že mi někam teče voda a tak jsem to zkusil na sucho a i když neprší tak se zastaví. S radostí sem jel opět do servisu, že mu to znovu ukážu, že se zasekávají, ale musel jsem vypadak jako .... protože zase jeli jako by jim nic nebylo . Zjistil jsem, že pokud chci, aby opět pracovali, musím buď vystoupit a znovu nastoupit (stačí vypnout klíček a znovu ho zapnout) nebo vypnu stěrače a sem tam je zkouším zapnout. Někdy se sami rozjedou. Je zajímávé, že k tomu vypínání nejvíce dochází v nočním dešti, kdy se míjím z kamoinem, který mě ještě nahodí sklo vodou ze silnice. Pak jsem na silnici uplně ztracen . Je to docela sranda, že když si jedete těch 80-100 a najednou nic nevidíte (myšleno ironicky). Pokud by jste to někdo chtěl opravit, tak bych klidně i přijel, ale tak max 100 Km +- něco od Pardubic ale jen za suchého počasí . :help: Je to Fabia 1,4 MPI kombi rok výroby 2001 Editováno: 26. leden 2008, autor: Sochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragnor Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Zdar, mam takovy problem: přestal mi fungovat ostřikovač předního skla a hned po něm i stěrače. Ke všemu se to chová tak divně, že když zapnu ostřikovač (prava pačka k sobě), sepne se místo něj zadni stěrač Nemát někdo tušení, co by mohlo být špatně? Pojistky jsou v poradku, ale nic víc jsem nezkoumal. Diky za odpověď 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 že by čerpadlo..? Když už sme u toho, co stojí zadní guma do stěrače.. Měly by vyřešit problém s nedokonalým stíráním, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Překontroluj a vymen si pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 To samé má teď kámoš, BSG žádnou chybu nehlásí, přes akční členy stěrače fungují pojistka v pořádku. Zkoušeli jsme reset, ten nepomohl. Tak by to mohla být páčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vocko Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 mam stejnej problem a pojistkama to neni diagnostika taky zadnou zavadu neukazala a dokonce sterace jdou kdyz je otestujem mam podezreni na lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 tak je to pojistkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Zdar, mam takovy problem: přestal mi fungovat ostřikovač předního skla a hned po něm i stěrače. Ke všemu se to chová tak divně, že když zapnu ostřikovač (prava pačka k sobě), sepne se místo něj zadni stěrač Nemát někdo tušení, co by mohlo být špatně? Pojistky jsou v poradku, ale nic víc jsem nezkoumal.Diky za odpověď mne to robilo tiez. bolo to poistkou. ked som ju menil tak ta stara vyzerala ze je ok ale vymenil som ju a ide to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaress Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) Mne to robí tiež, a ešte na dôvažok nejdú smerovky, ako samostatne, výstražné idú :help: :help: :help: :help: :help: :help: Editováno: 10. Březen 2008, autor: aaress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaress Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: Sa mi zbláznila moja fábia načisto dočista . Už mi nejdú ani ostrekovače ani batožiňák už neotvorím a to som iba vymenil poistky a pre istotu pri odpojenej baterke :kol-49: :kol-49: :kol-49: :kol-49: :kol-49: :kol-49: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.