Dodo-Kolín Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 (editace) Jendoslav mi psal-nemůže Já ještě dovalím jednoho kluka s Oct1 RS Editováno: 16. Srpen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 twl jenda nemuze zase jo ? no asi se za nim stavim ho trochu zbuznout co zas ma na praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 rodinnou oslavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 to je vocas kdyz neni na kopr v den srazu, tak je na kopr den po srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Kdyztak se rozpocitejte kolik basicek nealka mam vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Me je jedno kolik toho vemes. Ja bych spis nejakou kofolu anebo colu. Mozna byx si i to pivo pak dal. :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Tak ja neco vemu.ja dam tak 3 musim byt navecer na vysocine a tam se teprv zleju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 tak chlapci zítra vypulírovat auta a bude velké focení jardo neboj nebudeš jedinej kdo se večer zlejská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Chlapci-kofola tady je-buřty také-chleba taky-hořtice,křen,kečup taky-zakusky a zel.salát udělá manželka zítra. Tak scházíte už jen vy-bude nás tady 6-8 čelavěk-takže standart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 (editace) pepik: ...................... budou uz nejaky ty baby ? na to foceni ......... sem zvedav jestli se nejakejch dockam ......... nekdy Editováno: 18. Srpen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 jinak bejci, pro upresneni,... sraz teda ve 13:00 u ČKD ? .......... joooo a abych nezapomel,... urcite dorazim,.... ale pockejte na me .... vite jak to je s moji dochvilnosti .......... ale budu se snazit co nejdriv dorazit jdu chrapat, natahnout budika o neco driv abych stihnul auto aspon oplachnout a odpoledne ZDAJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 musim říct že to byla dnes bomba od pokecu až po grilovačku. prostě super hostitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 Souhlas.Prima relax pokec a hlavně pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 (editace) Chlapci děkuju - bylo mi s Vámi taky moc fajn. Jedna věc neklapla:chtěl jsem aby už padla magická 10. Editováno: 18. Srpen 2012, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 luxusni co vic dodat doufam ze tohohle bude vzdycky dost ..... nejaka hospoda to je prd servis vetsi vic jak v peti hvezdickovim hotelu,... proste luxus jedinyho co me lezlo krkem bylo to breceni to sem byl vzdycky nafetovanej a sralo me to ale co slo holt delat jinak...... tatko nahazej sem fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 proč myslíš,že jsem vedle tebe nechtěl sedět.furt si mi tam fňukal na rameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 (editace) Tak ted me to sere vic jak ta servana folie.... snad to vyjde priste Editováno: 19. Srpen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 jo lukáš nás všechny 100% nakazil chtěl bysme si všichni pobrečeli s nim a on v tom nebyl sám radiss jo čekali sme na tebe. bylo to super příště 100% doraž už by mohl Dodo hodit sem foto ať se mužu pochlubit jaky to bylo fajne. jinak včera na zábavě bylo veselo nic si skoro nepamatuju ale pilo se dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 azriel .... twl nevim kdo sedel pomalu na silnici to ja si pobrecel ale sedel sem tam ty si nebrecel a sedel si mimo jo no,... bylo to fakt supr a ten tatka DODO by ty fotky mohl uz nahodit no,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Zdar a sílu! Tímto bych chtěl poděkovat a to zejména organizátorovi Zdendovi a jeho manželce za super servis. Nemělo to chybičku! Přeci jen jednu-nepokořili jsme magickou desítku. Popravdě ten čas dovolených tomu taky moc nenahrává. No co? Aspoň se to nekouskovalo a kecali jsme společně. Zde nějaké photos: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Moc hezký,samozřejmě to nejvíc sluší mě že. O tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 ty vole tady bych Tě ani nepoznal - furt děláš ksichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) Nono,ale jak koukam na ty fotky,tak moje pani ma pravdu..........FAKT JSEM TLUSTEJ No nic jdu se najist. Editováno: 20. Srpen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 musim říct fotky povedený je ani na jedný nevypadám normálně buďto čumim uplně někam jinam anebo se kroutim jak vožrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 napodobne hele s tim kroucenim si si to trenoval asi na vecer ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.