azriel Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Tak si aspoň fotogenetický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Ta jak koukám na ty fotky - kde je má maličkost-ještě že se za to nezavírá-to bych měl doživotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 lukáši jo trénink to byl asi no jen vim že minimálně měsíc nejdu na zábavu ani nikam kalit pánové kapku mimo téma mám si koupit 17" pegasusy a nebo 17" zenity??? co myslíte že se bude k tomu autu vícero hodit. mám možnost koupit jak ty tak ty ale nevim jaky dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 jooo to si taky vzdycky rikam ze uz nepiju,... ale ejhle takze tyhle reci, to je jenom kec a sam tomu neveris ohledne kol,.... co se ti libi vic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 nevěřim no hele spíš by se k tomu RS packetu hodili víc ty zenithy si myslim ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 tak ber zenithy a to co ma tatka DODO to jsou jaky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 to sou pallasy ale ty se mi nějak nelíbej ikdyž se k tý tátoví hoděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 jdi do zenithu muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) Zenithy rozhodne Editováno: 20. Srpen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) Zenithy se ti líbí, tak je kup-je to přece tvé auto a komu se má nejvíc libit? No jasná věc-přeci Tobě Editováno: 20. Srpen 2012, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Za mě: jestli Pegasus nebo Zenith? - tak bych volil Zenith. Pro: více decentnějších paprsků. Pegasusy jsou na můj vkus takový humpolácký a bez nápadu. No moc jednoduchý, ale v jednoduchosti je síla (nebo kýla?) Já než jsem šel do Pallasů tak jsem taky pár týdnů přemítal kde co. Spíš jsem se díval po kolách Scouťáckých-Proteus. Pak jsem náhodně narazil na ty Pallasy a řekl bych že tam seděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 mě se odjakživa líbí kentaury co má luky.ale do O2 mi sedí víc zenith. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 (editace) dík všem za názorry dnes budu kvuli nim volat tka uvidime co mi řekne tak zavolano a 2.9. Si pro ne jedu ale k nekomu jinymu. Sou uplne novy i s novMa gumama. Jen chci videt tu cinskou znacku gumaku :-D. Editováno: 21. Srpen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 No kolikrát jsou ťinťon lepší jak pseudo značkový Jinak v kolíně byly kroupy,tak jdu na plaziata po autě,jestli neni nějakej ďolík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 uvidis ja si myslim ze budou v cajku ohledne tech krup,... slysel sem to tedka sem volal sestre do kolina a rikala ze tam padaly kroupy jak desetikoruny prej,.... takze parada no,... tady v casce ale nic a i kdyby auticko mi spinka v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Jo bylo to maso. Me to auto prezilo bezuhony a to stalo venku :-D. Je videt skodoka kvalita ani na plechu nesetri :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 no hele nevim nevim,.... setril bych slova,...... byli to desetikoruny,... bejt to padesatikoruny, ci mozna uz i dvacetikoruny,... neco by se naslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Zdar. Kdo nezažil neví.... Byly to dobrý mrdy. Najel jsem s autem pod strom, ale moc to platný nebylo. Naštěstí vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 no nadhera,.... a myslim ze tohle v tom zazivani bych rad ozelel jednou me postihly taky pekny kroupy ale to sem mel jeste stodvacitku takze mi to bylo nejak jedno jenom sem kryl okna abych je nemel vysekany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 (editace) Panove tak jak ten sraz??? Mam 2 mista vzdadu volny. Zatim sme jen dva. Ja a kamos. Kdo by chtel jet dal??? Jen byste museli prijet k nam a od nas by se jelo jednim autem. Kdyz se nikdo neozve budu brat nejaky devcici nejspis :-) Editováno: 24. Srpen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 (editace) já nejedu.něco mi do toho přišlo EDIT po kolínsku jezdí další barevná varianta jako mam já,takže až budete chtít vybrzdit černou fabku,tak bacha,,,,,třeba nebude mít takové pochopení jako já Editováno: 24. Srpen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Chlapci bohuzel tak mista obsazena. Jen si nejsem jostej s tema lodma jestli tam dojedu . Uplne nekvetsi skvadra kamosu a kamosek co znam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Chlapy já taky na OC sraz nejedu... Tak si to Pepo užijte a koukej fotit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Já jedu v sobotu,ale chrnět tam nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Ještě k těm kroupám před týdnem, druhý den foceno na parkovišti. Byl to Pažout-tedy asi slabší plech....: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.