azriel Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 jo dal bych 1-2 hry ,pokec ,kofola a domů jooooo schánim plecháče na zimu 15" nemáte jedny někdo navíc? nebo i ALU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 (editace) jako šel bych si zahrát o tom žádná jen se reagoval na lukáše tak zamluv jednu nebo dvě dráhy a zahrajem si a pokecáme Editováno: 7. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 hosi klidne to zamluvte ale doufam ze to nebude stat majland budu po vejkendu na srazu a tam padne nejaka koruna,... takze jeste tedka nevim jestli mi zbydou nejaky prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Se složíme ty majlanDe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 jo když nás bude víc jak 5,tak bych dal dvě dráhy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 ........ tatko,... to je jasny ze se slozime,.. nedelej ze me retarda prosim te ale kolik to bude prave vis a kdyz nas bude vic tak je jasny ze to bude chtit jeste jednu drahu aby sme si taky kdyztak zahraly kdyz tam budem ......... dame nejakej turnajek ne ? SKODAHOME - kolinsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 (editace) Tak jako 200,- za drahu na hodinu se mi nezda moc jen na jak dlouho to je otazka :-) jnak chlapsi nebudete nekdo objednavat neco v obautodily??? Chci zkusit tu kosmetiku od skoda auto :-D kdyztak mi dajte vedet a nejak se dohodnem. Editováno: 7. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Přemýšlím,že taky přijedu na ten bowling.Tak se mnou předběžně počítejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 no hosi,.. jelikoz kamos akci RELAXMEETING zrusil a rikal ze nejede takze se mozna pojedu podivat jen v sobotu pres den a tim padem budou i nejaky kese takze semnou taky pocitejte bowling teda zamluvte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 (editace) Jo 16.9 mám já i Milan volno. Já přijedu-teda doufám Editováno: 9. Září 2012, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Okay - dneska tam zavolám a zabookuju to (snad to nedopadne jako s bobovkou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Ted si mi to vzal z pusy. Budem doufat a pak dej hned info co a jak. Doufam ze to vyjde od tech 13:00 jak jsme se dohodli :-). Editováno: 10. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Zdar kluci, nevím, jak budu stíhat. Asi bowling těžko, počítám, že třeba kolem 15.00 bych tam na skok zajel (na ten pokec), maximálně mi někdo půjčí kouli a jednou max 2x si hodím pěkně do žlabu gulu Editováno: 10. Září 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Čoeče Jendo-vyvolal jsi sraz a pak nevíš jestli budeš? EDIT: Máme rezervačku od 13:00 2 dráhy na 2 hodiny - tak běda Vám jestli se nesejdem - tam pak budu muset mýt nádobí aspoň týden Editováno: 10. Září 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Čoeče Jendo-vyvolal jsi sraz a pak nevíš jestli budeš? EDIT: Máme rezervačku od 13:00 2 dráhy na 2 hodiny - tak běda Vám jestli se nesejdem - tam pak budu muset mýt nádobí aspoň týden JJ máš krecht, vlastně jsem tenkrát říkal, že v září by to šlo to je teda ta pizzerie s bowlingem u bejvalý jetky blízko kruháku na kaufland (kolčárky Vydeko tam jsou poblíž že jo?) Jen se ujišťuju. wrau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Jo je to ono: http://www.bowling-kh.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Tak panove kolik nas teda bude??? Jestli sem dobre pocital tak by nas melo bejt 8 to by bylo super. Naposte nekdo jeste zbytku lidi at se nas sejde konecne uz 10 :-) Editováno: 10. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Já nevim. Uvidím jak na tím budu casove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 JENDO,.... JENDO ........... tebe sem nevidel ani nepamatuju,... koukej dovalit jinak mozna bych mel dva jeste Radiss ale ten neco rikal ze bude asi zase v praci,.. a pak jeste jeden s bilou FII plna palba na trinitkach ale to taky nevim jestli vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 JJ. Taky se na tebe teším až tě pochlácholim na mojí hrudi Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Hergot tady je nějak teplo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Radši zima, než tepla prdel kamaráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 (editace) Ale kluci, prdel není hruď, kurwa asi vám budu muset dát lekci biologie Editováno: 11. Září 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 (editace) moc to hrotite esmeraldy :D Editováno: 11. Září 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 já snad v neděli nepřijedu když to vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.