Jendoslav Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Pořádný poctivý mliko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 zdarec chlapci tak co bude nějakej srázek ted v dubnu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) Zdar Pepo, no zrovna jsem volal Lukáškovi čumáčkovi a kecali jsme o tom. Oba jsme se shodli, že asi ideál by byl konec dubna, víkend 27-28.4., kdy už doufáme bude teplo a tudíž na autách letňáky, zapařený kule atd. Co vy na to vy bejci? Hoj Editováno: 3. Duben 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 ja sem pro nic mene,...... nasel by se tady nekdo kdo by jel semnou tedka v nedeli do ty prahy ? je to jenom okraj prahy, je to na jizni spojce,... takze napohodu cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Já nemůžu, mám už akci s rodinou tak nějakej nezadanej bez dětí v tom přece čumáčičíčka nenechá ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 :D prave sem myslel ze by si jel jenicku ty .... nikdo jinej urcite pohonne hmoty jen tak projizdet nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) No popravdě jsem teď docela na mizině a každou korunu několikrát protřu v dlani, jestli je vhodné jí vydat ale i tak nemůžu, doma bych dostal lepáka Editováno: 3. Duben 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 jasan ale tak vejplatu mas skoro za tejden tak co vid .... ale tak chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 :D prave sem myslel ze by si jel jenicku ty .... nikdo jinej urcite pohonne hmoty jen tak projizdet nebude To je vidět kde jsou dukáty Lukyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 což o to já bych mohl,ale nechce se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 No právě od zítra do příštího pátku bude hoodně dlouhej tejden než příjde žold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 jo to datum je dobrý na sraz lukášku jak už bylo zmíněno neni money a taky se mi moc nechce ted sem byl před tydnem na matěsjky v praze a zase mam na dlouho vystaráno s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 vy ste sulini tatinku, valuty urcite nemam,... skudlim kazdou korunu ale dve stofecky na benzin doprahy mi staceji a dve stofecky v dnesni dobe nic neni no jo no,.... tak uvdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 To ti nějak nežere, mě by takovej výlet stál v benálu takovejch 550 Kč určitě, počítano 200 km a spotřeba 8L, což už není úplně zanedbatelný, 2 stovky je prd, ale realita je bohužel jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 no 2 stovky luky, jsou pro mě hodina v té pakárně, který někdo říká práce a tu hodinu co musim poslouchat sračky jak mi šroubujou do hlavy fakt investuju radši do zklidňujících prášků a krabičku kondomů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 jenik,..... no samozrejme kdyz jedu EKOJIZDU a jenom plyn lechtam tak podle palubaku mam prumer 4,8 coz je si myslim hodne dobry pri spatecni jizde to je nejakejch 4,6 l takze kdyz to zprumeruju vychazi to na nejaky necely 300 kc ale i tak azri: ....... prasky chapu ale ty sprcky,..... to to jeste potrebujete ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 27 a 28 .4 mám volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Lukason: ano podle palubáku. A jak je to reálně??? Palubáky rádi kecaj Možná bych v ten termín taky mohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 jo tak to je jasny to vim ze kecaji,,..... nejvic ale kecaji u octavek tady u me to bylo tak realne 5,3 litru, asi .......... termin myslis 27.- 28. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 taky nechápu na co šprcky, tu jsem měl na kladélku naposled asi v 17ti a už bych to nikdy na ocásek nedal, je to pěknej gumosmradlavej humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 to bylo myšleno obrazně a hned se chytáte ... to je vidět na co hned nemyslíte .... čutňáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Jen nekendej, máš jich určitě plnou skříň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Luky: Jo, 27-28.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 tak co chlapci kdo má ješte zimáky a nebo sem jedinej kdo je má už na autě. já je tam teda nemám dobrovolně. sem si zapoměl koupit likáky na letnáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 ja uz jenom zuzovy plechace,... nalepky sem tedka dosloupal a jak to vypada zase pekne ciste prezovat budu doufam uz v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.