azriel Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 co ta nálepka skodahome nic víc zatim nebude v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Já mám ještě zatím zimáky. To víš letní mám dost sjetý tak aby mě do podzimka vydržely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 a jakou si to chtel ? nejak mi to totiz uplne vypadlo rozmer - barva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 bílá skodahome cca 5x15cm zvenku lepená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 oka ...... BILA - 15 cm ...... tech 5 cm nepocitej bylo by to pak neasymetricky takze jenom delku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Dnes jsem se vrátil s týdenní služebky z Francie a přivezl jsem doufám jaro Zimáky mám samo taky na autě a doufám, že do týdne budou pryč ať zbytečně netrpí. Jo a tu samolepku budete lepit kam? Docela bych si jí taky rád dal co ty na to Lukíno, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 zase se rozthr pytel se samolepkama chces taky 15 cm - BILA ? nebo jina barva ? ...... ja sem si nechal tedka tisknout dalsi novy aby mi to ladilo ke kolum + nejaky specialni decentni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 a jeste bych chtěl tuhle 5cm a tuhle všechno v bílé a vnitřky vyříznout aby byl jen obrys jako tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) a jeste bych chtěl tuhle images.jpg 5cm tak totu bych chtěl taky ta je nej. jen bych jí potřeboval cca 40-50cm Editováno: 13. Duben 2013, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 že by na střechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak to bude kurva drahy to budou hodne nadseny teda takze azriel ? ty teda abych to shrnul tak chces toto ? 15 cm - BILA ( skodahome.cz ) 5 cm - BILA ( wheelwhores ) 5 cm - BILA ( HATERS ) oka ? a pepa: 43 cm - BILA ( wheelwhores ) oka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 jop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 joooo beru jen mi řekni co za to chceš abych se pak nezděsil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 azri: ........ oka, pisu si,.......... vyrobu a dodani pocitej tak cca do 14 dnu,.... maji toho fakt hafo ...... a je jasny ze vezmou vetsi zakazky na replamu celeho auta nez odemne nejaky pleptacky a chujoviny pepa: .......... hele pocitejk tak cca 150 - 200 kc,....... zadnej extrem sam cenu taky nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 okej hele do 200,- to beru jinak na to kašlu to to radši prokalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 je mi to jasny,... ale 200 kc je strop,.... to to ani nebude si myslim presnou cenu ti reknu az to budu drzet v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Zdarec pano tak co uz ste nekdo vymyslel kde se sejdem a neb dame proste sraz nelde na parkovistiva pokecame? V koline u kauflandu maj nove cca mesic otevrenej kiosek :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 a myslis i prima ovoce v kauflandu a moc prijemnou ochranku ? mohly by sme udelat nejakej humbuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 To jo a taky bych si rád koupil ty fazolky s myšičkou uvnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) jo a Lukíno, ten rámeček tam je nejspíš nacvaknutej na plastovejch nožičkách, určitě bych o polep od tebe měl zájem, koupím ti potom čokokládu a tu samolepku na dveře dneska musím rozmyslet, dle znaku na kapotě a kufru je ten poměr ještě víc markantnější než mají na těch stránkách autolepky. Výška je jen kolem 2 cm a délka téměř šestinásobek (cca 12 cm), kdežto ta samolepka na netu, když je ve velikosti 40 x 8,4 cm, tak je poměr ani ne pětinásobek. Tak to nějak promyslím a dám ti vědět, třeba si tam i zajdu sám nebo spolu jako bráchové Editováno: 17. Duben 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 to to rovnou můžem udělat u nás před barákem a nemusim kvůli těm 300m dráždit motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 tak to sme na tom stejně to byl jen návrh mužem vymyslet něco jinýho třeba do Kutný hory n tu rozhlednu jak sme měli první sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 No čoveče tam by to možná nebylo špatný, kdyby mělo být good počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 :D ...... Jenicku,.... jestli chces muzes si tam skocit sam, ale jenom dodavam ze me tam znaji, znaji moji rodice uz od mala, takze mam takovou defakto slevu z protekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Říkám jak bráchové tak vlítnem (jak Arnie s Danny de Vitem v dvojčatech) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.