Popu Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 tak to tam muzu dojit jenom ja kdyz tam pujdu zitra a pristi tyden, ale jak chces,... ale chodit tam ve dvouch je to zbytecny a hlavne taky proto aby za to nebyla pak palka v cene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 No jasný, dělám si srandu, já ještě ohledně té velikosti samolepky nejsem rozhodnutej, musím to vykoumat, nejdýl o víkendu ti dám vědět Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 oka v poho,.... pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Já nevím takový přihřátý lepky srát na auto.... U mě bude max. tahle: http://bosunbrian.blogspot.cz/2012/08/baby-on-board.html Jinak kdyby bylo hezky tak bych klidně udělal sraz na Vysoké Editováno: 18. Duben 2013, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) To já zas taťko bych na auto taky nedal ani tyhle batolata, podle mě to jen hyzdí prdel auta, čím méně, tím lépe aspoň za mě teda ale co soudruh, to jiný názor a samozřejmě každý ať si dělá se svým autem co je mu libo Editováno: 18. Duben 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 no mě to je jedno když se mi to nebude líbit tak to sundám a vyhodim ale jako zatim se na to těšim až to tam nalepim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 ja bych to tam asi taky nedaval kazdopadne samolepky od vcera ve vyrobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Takze si mam vzit na sraz lih a hadrik a nalepime to jo :-D. Jo ted nekdo vymyslete cas. Me je to jedno kdy ale mohli bysme se sejit u kauflandu ve 2 hodiny a jet spolecne nahoru :-) Editováno: 18. Duben 2013, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 spis nez lih tak technickej benzin, je podle me lepsi,.... no teoreticky snad jo, tod otazka jestli jim do toho nevleze vetsi zakazka nez ty chujoviny co sem tam daval ja ...... kazdopadne predchvily sem tam byl a jeste nezacaly tak sem rikal ze na to nejak nepospicham, ale cim driv tim lip a kdyz to bude ve stredu, bude to v cajku,... zejtra bych tam mel jit znova tak uvidime kauf teda v koline nebo v KH ? ve dve je moc brzo, co ve tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 příští sobotu v kolíně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Já budu příští sobotu zrovna po mocným tahu (kolega z práce slaví v pátek 50tiny), ale snad to zvládnu. Tím jsem jenom chtěl říct, že teoreticky by mě možná víc vyhovovala neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 stratil sem se v tom jen já nebo je v tom hroznej bordel tak se sejdem 28.4. u kauflandu v KH, čas srazu 15:00 ( kvuli lukášovi ) a pak se dohodne co podniknem ale jel bych se fakt podívat na Vysokou ale jestli vás napadne někoho něco lepšího a zábavnějšího tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Ahoj kluci, mám otázečku-kdy a kde bude sraz. Mě by se hodila neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 zdendo: .......... viz. predposledni komentar od pepy,..... tudiz takto: 28.4. u kauflandu v KH, čas srazu 15:00 dorazis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Zdendo, ty jseš snad ožratý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 taky sem si rikal ze se napil nejaky vody ci jestli na necem takhle na vecer nejede ...... jinak, kolik nas tedy bude ? KDO DORAZI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Já nemůžu, jde na mě nějakej kašlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 já dorazim co bych neudělal pro náš spolek radiss psal že možná přijede taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Jenicku,... nehraj tady FORKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Čus. Prej má jak v sobotu tak i v neděli chcát.... No to si nevyberem. Když to půjde dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 v nedeli uz neeeeee jenom v sobotu v nedeli se to ma zacit vybirat ..... ale zname rosnicky kazdou chvily jiny pocasi co hadaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 chlapci já dorazim taktéž jinak .. konečně mam hex-can ... (netýká se to lukyho ) i když KKL mam taky ... takže kdyby jste chtěli cokoliv dokodovat,projet paměť závad,tak se nestyďte a ozvěte se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 jak netyka jen to dovez par zavad tam mam tak bych se rad podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 jo budu to mít sebou ... dopoledne v chotusicích budu dělat toyotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.