Popu Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) i tak se tes ja taky nejsem z tech plastovejch radovanek nadsenej ale doufam ze tam bude jeste jeden uvidime tesim se ze to bude zase neco jinyho a muzeme bejt treba i prekvapeni EDIT: ....... takze te mame zejtra mezi 12:30 - 13:00 cekat v caslavi na namesti na velkym parkovisti ? Editováno: 19. Říjen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) jop ... na starost to asi bude mít Olivová že? Editováno: 19. Říjen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 nejspis nebo altman a dalsi,... zalezi taky kolik tam bude lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 no myslim že zájem nebude velký ... páreček a pitíčko bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 jo no taky sem na to zvedav aby sme si ho mohli vychutnat pekne VIP nevim nevim hele mozna tak maximalne svoje ale budes po obede ne ? nebo MLADA zejtra nevari ? bude po tahu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 ne je v práci ... ale tak páreček je páreček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Jak VIP........... ty to máš ošéfovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 nemam ale tak jak si psal kdyz tam nikdo nebude tak by byl RAPIK jenom pro nas ale o tom pochybuju protoze ta pozvanka byla posilana aspon 500 e-mailum...... ale uvidime treba by sme si pockaly az vsichni vypadnou a bylo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Tam bude možná nátřesk... Dneska aspoň vyzkoušíte jaký to má mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Luky jsem m na náměstí naproti drogerii teta u kb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) Tak dnesni den se vydaril,ikdyz ucast nebyla hojna....jen ja,Lukason,Azriel a Jendoslav...ale stalo to zato. Peknej povoz,dobra obsluha i vysvetleni vseho co nas zajimalo a taky supr svedsky stul myslim,ze jsme si to uzili...tedy ja aspon ano,ikdyz me ted boli hlava jako strep .....no a jeste jsme nemeli dost,tak jsme zajeli jeste do Kolina,tam jsme videli i to ferrarko a zbytek foto pro ty,kdo nemohl prijet,atuz z vlastni indispozice,nebo se jim nechtelo..... Editováno: 20. Říjen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 koukám že všude měli jen dva rapidy. bílej na testovací jízdu a jiná barva uvnitr v salonu mi sme v pce měli světle modryho uvnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) taky přídám .. video musim sestříhat a vypnout zvuk... jak tam radiss hystericky ječel ze strachu .... sranda ... víme jak to bylo ... pepčo ... bílej byl v kolíně na jízdu a stříbrný uvnitř .... v KH a čáslavi byl modrý... na jízdu ... Jinak Luky kam si s tim RSem zmizel? Editováno: 20. Říjen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) no a jeste mi dej tu fotku toho juniora jo baljsemse,ale ve 4 lidech jsme stim predjeli jako prd ono to fakticky jede !!!! Editováno: 20. Říjen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 ja sem spokojen maximalne a nejvic sem byl nadsenej z jendovi OII FL RS fakt masakralni masticka zamiloval sem se moje dalsi auto bude prave tohle nic jinyho ten zatah, luxus no proste kdo v tom sedel jezdil a podobne ........ da mi urcite zapravdu co se tyce RAPIKA .... ten me taky mile prekvapil,.... sice plast ale po zkusebni jizde sem byl jeste vic nadsenej testovana motorizace 1.2 TSI 63 kw a i ve ctyrech dospelych lidech mel porad chut jet dal a zatah na kazdou rychlost i v celem spektru otacek proste paradni plasty neplasty, i tak bych ho bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 já na tim přemýšlel a určitě ten motor neměl 24W6 .. protože turbo nemělo podložku ... jako by mi něco říkalo,že to nakopali aby to jelo a pak to zase stáhnou ... ale jo pecka hlavně vzadu .... fakt jsem si to užil i když Luky jel chvílema jako dobytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) Dobytek nedobytek,to auto jet umi,tahne super a ten motor dobrej,pro rodinku slusnej kocar tak na tu posledni fotku jsem byl zvedav,ted abych si na to vzal lupu Editováno: 20. Říjen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Tak Lukáš jinak ani nejezdí Jinak vypadá Rapídek dobře Jen se mi moc nezdá ten nos v masce, ale proti gustu..... Ale ta bílá felda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 dobytek a ja ? tak bylo to testovani bylo tak proc ne trochu se ten prach z tech trubek a vseho prohnat nekdo musi a vypalit to taky nekdo musi a prvni taky nekdo musi bejt takze asi tak a myslim ze jsem jel jeste normalne ovsem zase musim vyzdvyhnout JENIKOVO RSKO proste libozni kam sem zmizel ? projel sem si celej kolin a pak sem to hnal k malinsky benzince jako hele .D fakt neskutecnej masakr tohle bude moje dalsi auto, akorad nevim jestli to uzivim 200 kobylek je slusne znat nez nejakej pohodovejch 60 poniku ..... ale tak to je vec druha jsem za FABCU rad,....... ale proste to RSKO CHCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doufam ze mi ho Honza jeste nekdy puci treba na tejden ..... vsechno poplatim !!!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 ta felda se mi taky zamlouvala,protojsemsiji nafotil,skoda,ze byla zamcena,rad bych si nafotil i vnitrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 jojo kluci bylo to pěkný, Rapid jak jsem říkal klukům, se mě moc nelíbí zezadu, jinak ze všech ostatních směrů je moc pěknej (až na ty hlíny s poklicema). Nějaký 16-17" kolečka by to určitě moc slušely a potom by to byl kočár jak má být. Motor 63KW mě opravdu příjemně překvapil a jede fakt až překvapivě velice dobře. Jinak Lukíno si prostě jen tak odskočil mě udělat vír v nádrži a pak vysmátej jak pejsek se vrátil (byť jsme si mysleli, že už to někde vyválel, když dlouho nejel). Jsem rád, že jsem ti kámo udělal radost a že sis to užil Mějte se chlapi a ať se daří. Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 jeste jednou RAPIK fakt parada,.... uvidime jak tomu bude dobudoucna a co prinese cas za chvily tu bude nova OIII tak dalsi sraz na testovani je jasnej vir v nadrzi vzdyt si tam toho stejne moc nemel ale je pravda ze kdyz sem tak koukal tak to tam teklo docela solidne inu to i u moji fabci kdyz se snazim trochu lip svist tak to tam tece po desetilitrech dan za adrenalin no ale neboj priste ti tam neco kapnu kdyz mi to zase pujcis :kol-47: :kol-47: jinak jeste jednou diky kamarade a jak sem rikal, ani bych si to nedovolil nejak skrabnout natoz nabourat jet rychle sem chtel ale mel sem respekt ikdyz ver ze sem nechtel ten respekt mit ale byla to paradni jizda v koline sem si to tak lehce vychutnaval pak sem to trochu prislapnul ale zadny hroceni to mi ver jeste jednou DIKY !!!!!!! :kol-47: :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-_2RBzGj2A0&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Až bude octavička trojková, tak je jasný, že se znova srazíme, o tom žádná. Jinak já Lukíne vím, že jseš hodnej kluk, takže jsem byl v klidu, jen jsem ti vypil skoro celej čajíček, když už si dlouho nejel. Jo a všem co mají rýmičku a kašlik bych chtěl říct, že je škoda, že nedorazili. Jdu si vzít prášek, je mi blbě. Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 to je jasny jsem rad ze jsi mi veril .... cajicek v pohode,.... ty cajicek ja benzinek vem vem a udelej si sobotni relax povcerejsku v DECKU smej se a zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.