Publikováno Únor 21, 200817 r Chtěl jsem se zeptat, údajně u motoru PD 96kW občas praskají písty a ještě víc v souvislosti s chipem, co je na tom pravdy?
Únor 21, 200817 r Chtěl jsem se zeptat, údajně u motoru PD 96kW občas praskají písty a ještě víc v souvislosti s chipem, co je na tom pravdy? Kde jsi k této informaci přišel??? To slyším poprvé
Únor 21, 200817 r Autor Kde jsi k této informaci přišel??? To slyším poprvé Právě jsem dal řeč s majitelem servisu s tím, že jeho kamarád ( taky majitel servisu ) ze Zlína mu toto sdělil, když se zajímal o chip na Supa. Tvrdil, že píst vždy praskne podélně. On osobně se s tím taky nesetkal, tak nevím.
Únor 21, 200817 r To se snad týkalo prvních PD 85kw,ne?Je fakt že blbým čipem lze zničit každý motor...
Únor 21, 200817 r Úplně stejný dotaz dal na DP, zase zbytečná panika. Stává se to zřídka i u série, ale je fakt, že nalívaču softu je čim dál víc a tudíž se není čemu divit, jelikož chce většina šetřit na nesprávném místě. Stále je to nic v tom množsví vyrobených motoru.
Únor 26, 200817 r U scharanů to je častej problém,možná nedostatečné chlazení vzduchu. Každopádně dobré IC snižuje jak teplotu nasávaného vzduchu, tak ovlivňuje teplotu ve výfuku. K těm prasklým pístum, dávají "poškození" málo informací, takže těžko říct. Upraveno Únor 26, 200817 r od Indi
Únor 27, 200817 r Já zase u tohoto motoru zaznamenal často upadlej ventil Známej to má na dílně každou chvilku a konkrétně to padá na krajnim válci bo co?? Ale prej když maj ty motory okolo 200000km.....Podle mě má každej motor nějakou slabou stránku a dost záleží na zacházení a údržbě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.