Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Poraďte prosím jaké doklady má mít člověk u sebe, když ho zastaví policie? Mě se totiž zdá, že mi pojišťovna nedoručila takovou tu pruhovanou (modrobílou nebo zelenobílou) kartičku...tak zjišťuju, co všechno mám mít..díky

Vloženo

Řidičský průkaz, osvědčení o registraci vozidla (malý techničák), platný doklad o uzavřeném "povinném ručení". A pak jsou ještě věci, které se mění: Řidič starší 60 let platný doklad o zdravotní prohlídce, řidiči s povolání naklaďáků profesní osvědčení atd. :)

Vloženo
Co presne si mam predstavit pod "platnym dokladem o uzavrenem PR"? Tech veci mam vic - smlouvu, ustrizek od slozenky resp. vypis z uctu o zaplaceni, zelenou kartu...

zelena karta je myslim do zahranici a tady jako doklad slouzi ta pruhovana modrobila karticka (mam to v aute) pokud se myslim prosim opravte me...

(teoriticky by mela stacit ta zelena karta, ale nevim jak se na to nahlizi)

Vloženo
Co presne si mam predstavit pod "platnym dokladem o uzavrenem PR"? Tech veci mam vic - smlouvu, ustrizek od slozenky resp. vypis z uctu o zaplaceni, zelenou kartu...

Zelená karta je doklad pro Policii ČR k hovnu (sám to dobře víš, jestli umíš číst), buď máš ústřižek nebo výpis né oboje (přece to neplatíš dvakrát, ne?) a tak smluva, kterou cituješ ti to sama napoví nebo ne? Mně to tam napsali čím to mám prokázat a je to ten nějak barevný doklad, podle pojišťovny různě barevný a obsahově je "podobný zelené kartě" :)

Vloženo

Zelená karta je do zahraničí, ústřižek od složenky nebo výpis z účtu je doklad o zaplacení, ten je policii k ničemu, ty musíš mít doklad o uzavření smlouvy a to je třeba u České pojišťovny ten žlutej podélnej papírek, u Generalli je zelenej, a hlavně na něm musí být doba platnosti od kdy do kdy, v dnešní době je hodně uvedena doba neurčitá.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...