SteglikCZ Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Tak jako co?Každej plnou hubu a den před tím skutek utek.Pojedem tam ve dvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 já to mám kousek, takže pro mě no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Hele Dandisane to nema cenu.Každý tu měl plnou držku machrovskej keců a názorů a zas nic.Ve dvou autech sraz.To je nás víc Škodovek na semaforech.Necháme to.Já už to pořádat nebudu.At si t někdo jiný.Zkusil sem to a dvakrát a nic.Asi je chyba ve mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 pokud nás bude víc,dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tak jsme zatím 3 a to nás bylo ze začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Jo, já tohle už znám z jinýho fóra - měl jsem dohodnutý sraz včetně ubytování na 2 noci a potřeboval jsem 3 měsíce předem potvrzení minimální účasti, abych to mohl zamluvit "natvrdo". Z původních cca 40 "přislíbených" účast závazně nepotvrdil ani jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Tak to sledujte dopoledne.Pokud bude alespon 5 aut tak jedem a ve tri tam.Ve 12 padne rozhodnuti.Dame si proste vedet tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 jj. souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 takže asi nic....nikdo další se nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 já klidně přifrčím..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 tak to jsme už 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Tak sme 4.Tak jedeme?Ve 3 nahoře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 jo jedeme, ve 3 nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 OK Amatér sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 sakra sem to prošvihnul tak přiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 No tak jak bych to shrnul.Byli sme tam.Prohlédli si auta,zjistili,že bydlíme kousek od sebe,zašli do restaurace.Já zjistil něco nového o fábiích a jelo se domů.Doufám že sem poznal nového kámoše,a to se vyplatí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Stegliku, lépe bych to nenapsal. Jednoznačný souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Dáme si spicha za měsíc nebo za dva zase někde jinde? Samozřejmě v rámci Východních Čech, nemá cenu se vydávat někam daleko... Je mi docela líto, že jsem se na Kuňku nedostal, i kdyby nás tam bylo jen 5... V nejbližších měsících už by to s mými sobotami mělo časově vypadat poněkud pozitivněji, než s tou právě minulou. V případě zájmu o nějaké místo v mém okolí se můžu pokusit minimálně zjistit, do jaké osvěžovny by se dalo zapadnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Samozřejmě.Někam určo zas vyjedeme.Ždár jak si navrhoval by mě i seděl.Potahat to v nějakých krkolomných RZ bude stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 chlapy ja se taky omlouvam ze sem nedorazil,.... ale nejak mi to nevychazelo s casem jezdil sem domu az rano a pak sem spal,... takze sem nechtel nic slibovat jinak kouknete sem ...... nechcete dorazit ? bylo by nas docela dost http://forum.skodahome.cz/topic/40293-co-takhle-nejaky-spolek-na-kolinsku/page__st__50 udelaly by sme nejakeou spanilou jizdu po hore a bylo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Kolínsko už je moc daleko, to jsou už Střední Čechy. Jak to je na dojezdovku nad hodinu cesty, už to ztrácí "přitažlivost". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 hodinu cesty ? ja jezdim pardubice pul hodky tohle jsou akorad vymluvy ale jak chcete no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) Jasný.To jsou Střední Čechy.My sme VÝCHOD a zatím si všeci tu stojíme Editováno: 1. Duben 2012, autor: SteglikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 ja mel jet taky k vam jelikoz mi to nevychazelo s casem tak bohuzel,... ale je to na vas,.... ja jenom ze si stezujete ze jezdite na srazy po dvou autech tak proto sem to sem hodil kdyby nahodou nekdo z vas chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Kutná hora by šla, škoda že to není o týden dříve. Příští sobotu jedeme na pou´t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.