Peťan* Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Potřeboval bych prosím telefoní číslo, nebo čísla na někoho kdo jede na 100%... nejlépe SZ, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 máš SZ Potřeboval bych prosím telefoní číslo, nebo čísla na někoho kdo jede na 100%... nejlépe SZ, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 máš SZ Díkes.. dorazím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak jak chlapi,bude něco.Unás teda padá sních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahoj, jsem tu nový tak bych se taky rád srazil. Ale auto se mi vrátí až po 20.březnu, bude taky něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 kde že padá sníh???když jsem odjížděl z Pce v 7 tak nic...a tady v Kolíně taky nic???srazíme se i na sněhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 koukám, že je to už tento tejden, to to letí. Doufám, že to nějak skloubím. Finišuju s rekonstrukcí, no a taky musím vyčistit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 určitě bude Tak jak chlapi,bude něco.Unás teda padá sních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 letí to dost...hele je někde tam v okolí nějaký betonový letiště na ježdění?volně přístupný???kdyby to bylo u nás v Kolíně tak vím,ale tady v okolí Pce nevím,zas tak to tam neznám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 koukám, že je to už tento tejden, to to letí. Doufám, že to nějak skloubím. Finišuju s rekonstrukcí, no a taky musím vyčistit auto pořádně to vylešti ať nemusíš fordíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) pořádně to vylešti ať nemusíš fordíkem Oktávka je v pohodě, to Mondeo je zaprasený. No jsem zvědavej, jak to stihnu, protože se mi dost nakupila práce a o víkendu budu muset dělat administrativu, s čímž jsem nepočítal, ale v pondělí to musím odeslat do Zurichu a nabídky zákazníkům. Do toho ta rekonstrukce a čištění auta. Ale určo se tam chci zastavit alespoň na chvíli. Editováno: 6. Březen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak jsem si to zařídil v práci a končím ve 13 hod., takže tam budu o chvilku dřív, než jsem čekal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Ahoj chlapáci...je mi líto ale asi mě schvátila chřipka Sice jsem vymyslel místo setkání ale nebudu moct se toho zučastnit.Za chvilku to zabalim v práci a pojedu rovnou do pelechu.Takže ještě jednou sorry.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Jede někdo teda přez Jaroměř...?že bych se "zavěsil" na Kunku cestu neznám.... ještě teda nejsem 100% rozhodnutej,ale pokud bych jel,tak jen na otočku...sem pořád na neschopence a nerad bych přišel o prašule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Jede někdo teda přez Jaroměř...?že bych se "zavěsil" na Kunku cestu neznám....ještě teda nejsem 100% rozhodnutej,ale pokud bych jel,tak jen na otočku...sem pořád na neschopence a nerad bych přišel o prašule... Já jedu z Černožic tak se můžem někde sejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Někdo od Chocně nejede??Jinak nevím jestli to tam vubec najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 hoši to zvládnete je to tuším značené na zříceninu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Někdo od Chocně nejede??Jinak nevím jestli to tam vubec najdu z chocně normálně na pardubice. dojedeš do sezemic a tam na kruháči doprava a dovede tě to až na kuňku, kterou už budeš vidět z dálky. koukni na mapy na seznamu. v sezemicích je jen jeden kruháč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Tak taky přemýšlím, že bych přijel na pokec, vypadá že počasí by mohlo klapnout. No uvidím jak dlouho se zdržím v práci. Jedete někdo s OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Tak taky přemýšlím, že bych přijel na pokec, vypadá že počasí by mohlo klapnout. No uvidím jak dlouho se zdržím v práci. Jedete někdo s OII? třeba ty Editováno: 8. Březen 2008, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 třeba ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Já jedu z Černožic tak se můžem někde sejít. tak písni kde a čas...šlo by to třeba u ČKD nebo u Trotiny....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal46 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 cau vsichni,tak ten srazek teda dneska na kunce plati?? V kolik tam budete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 tak písni kde a čas...šlo by to třeba u ČKD nebo u Trotiny....?Je mi to jedno,řekni si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 cau vsichni,tak ten srazek teda dneska na kunce plati?? V kolik tam budete?? Platí,ve 13.00h na parkovišti pod Kuňkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.