Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nemůžu otevřít kufr, pouze pomocí manuálního ovládání u řidiče.Mám combi fabii a ještě nedávno bylo vše v pořádku...dalo se to otevřít jak centrálním zamykáním, nebo přidržením tlačítka kufru na dálkovém ovládáním(origo škoda)...Měřil jsem napětí do motorku otvírání a v době signálu je tam max.0,020V!!!Nemáte s tímto problémem někdo zkušenost?Předem moc děkuji za radu...

je tu pár témat ktoré riešia zapojenie toho motorku a čo tak skkontrolovať poistku??????

• Autor

pojistky jsou naprosto v cajku

to je dobré alebo zlé? lol

to je dobré alebo zlé? lol

ASi ze su v poriadku.

• Autor

Přesně tak, pojistky jsou komplet v pořádku...prostě nemůžu rozchodit motorek, nejde mi tam šťáva.Pouze nějakej zbytek asi 0,04 - 0,07V,když sepnu spínač na otvírání.

A co takhle kouknout,zdali Ti funguje rozsvěcování stropního světla po otevření dveří řidiče?Pokud to nebude fungovat,tak Ti bude zákonitě blbnout i otvírání kufru spínačem na 5tých dveřích.Pokud tomu tak je,nezbyde Ti nic jiného,než vyměnit zámek ve dveřích řidiče.

• Autor

To hned otestuju...Mě totiž blbne i startování!Protože při otevření dveří u řidiče se mi pravidelně spouští DLOUHO benzinové čerpadlo a poté to dlouho startuje.Takže by zámek???

• Autor

Tak zámek ve dveřích je asi O.K.,protože při otevření se stropní lampa rozsvítí...

OK znamená to teda že meráš na motore napätie a po zopnutí sa zdvihne z 0,00 V na 0,07V?? dobre tomu rozumiem?

Pouze nějakej zbytek asi 0,04 - 0,07V,když sepnu spínač na otvírání.
  • Autor

Přesně tak...

ok,

daj dolu kryt nad nohami vodiča, a na BSG nájdi konektor XP1 (rada konektorov na pravo)

Na konektore XP1 nájdi PIN 6 a odmeraj napätie - musí byť min 12V, ak nie, poistka nie je OK alebo vedenie k nej

Potom pripoj merací hrot na PIN 5 a s pomocou niekoho daj stlačiť tlačítko. ak po stlačení tlačítka uvidíš impulz na meráku, BSG je ok a vedenie je vadné od nej do motorku.

Potom skontroluj ešte spínač na kufri. Na BSG nájdi konektor XS5, merák prepni na kontrolu vodivostii pípaním a pripoj hrot na PIN 6 a druhý hrot na kostru vozidla.

Pri správnej funkcii tlačítka, pípne merák po stlačení.

• Autor

Díky moc, pokusím se to nějak vyzkoušet v praxi...

• 4 roky později...

líbí se mi, že každý se na to koukne a už nenapíše co s tím měl, aby to pomohlo ostatním. Dnes jsem vyměnil mikrospínač řidiče, nešel, teď jdou všechny a i zvuková odezva světel jde. Jen ten zámek 5 vrat ne a ne. V zámku je vše ok, jen jsem nenaměřil proud k zámku... Jak to tedy je? má tam jít? otvírání jsem mačkal

a proměřil jsi to tlačítko na otvírání jestli správně spíná?

jo to spíná

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.