mira Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 byl...vztávej když tady chcalo jak o život že jo...jinak si aspoň Bobík může říkat že zachraňoval čest fabiim já jsem si vzpomě na minulej rok když jsme tam byli v zimě na sněhu..jaký bylo počasí a já pak ležel doma s nějakou blbou angýnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Bylo to fajn. Letiste v Mimoni je super v tom, ze ac se na silnicich drzi snih jako minule nebo voda jako dnes, tak na letisti to vetsinou neni znat - povrch velice rychle osycha, rychle se to vyfouka a dobre se jezdi i v horsich podminkach. Ale je fakt, ze na tom mokru (hlavne dopoledne) a v rychlostech kolem 200 km/h kdyz to fouklo, tak to se mnou hodilo i o metr vedle. A vitr byl fakt slusnej - jednim smerem to jelo i pres 220 km/h, druhym sotva 190 km/h.... dělalo mi to stejně jako tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 dělalo mi to stejně jako tobě Meli ste si to dat po prostredku te runwaye ... tam bylo tolik vody, ze sem uplne cumel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Meli ste si to dat po prostredku te runwaye ... tam bylo tolik vody, ze sem uplne cumel No jo, to se pak nesmis divit, ze mas v aute mokro. Ja jsem si rikal, ze to nebude jen tak - ty ses vlastne v tej vode vykoupal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No jo, to se pak nesmis divit, ze mas v aute mokro. Ja jsem si rikal, ze to nebude jen tak - ty ses vlastne v tej vode vykoupal... co že? ty máš v autě vodu? nemáš děravou podlahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No v aute ani ne, ale byl sem pekne mokrej jak sem stal zady k vetru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak ja jeste prihodim par fotek...Vesmes podobne tem,co uz tu jsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 A jeste jedna spionazni fotka odhalujici Bobikovy dalsi upravy na sezonu 2008.. Jeste doladit barvu a je to.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak ja jeste prihodim par fotek...Vesmes podobne tem,co uz tu jsou.. konečně pořádný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 A jeste jedna spionazni fotka odhalujici Bobikovy dalsi upravy na sezonu 2008.. Jeste doladit barvu a je to.. lol No budeto vypadat dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 konečně pořádný fotky Co se ti nepaci na mejch fotkach ? ..dit sou uplne stejny staci se podivat na str.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 to byl sraz jedničkových oktávek co? ne, dělám si srandu! každej sraz je super! příště jedu na sto pro.. ale musí být DžordžiK příště si dám sprinta s Bburagovo TDI! Tak na sprint se už těším , ale musíš hlavně přijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Co se ti nepaci na mejch fotkach ? ..dit sou uplne stejny staci se podivat na str.12 no, upřímně, Martypovo fotky jsou nejlepší, nevidíš v tom něco víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) no, upřímně, Martypovo fotky jsou nejlepší, nevidíš v tom něco víc? ... nee ..je me to celkem sumak, nemam profesionalni fotak takze, moje taky nejsou zadny luxus, jen podotykam ze me Martypovy prijdou upolne stejny nic vic ...maximale jen ze kuli obektivu tam narval vsechny auta na fotku, jinak kvalita me prijde stejna.... Editováno: 3. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ... nee ..je me to celkem sumak, nemam profesionalni fotak takze, moje taky nejsou zadny luxus, jen podotykam ze me Martypovy prijdou upolne stejny nic vic ...maximale jen ze kuli obektivu tam narval vsechny auta na fotku, jinak kvalita me prijde stejna.... MartyP je rozenej umělec, tzv. slangově sedmilhář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) MartyP je rozenej umělec, tzv. slangově sedmilhář Tak v tohme mas pravdu Editováno: 3. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 JasterR: fotky mas nahodou velice pekne - sborove chvalime. hlavne ten fofr! pisu ti PLUUSS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Panove, ale o tom, ze je nekdo lhar nebo sedmilhar apod uz by to mozna stacilo. Byt Martypem tak bych byl mozna trosku nasranej kdybyste me takhle oslovovaly. Tak o tom popremejslejte Maximalne bych mu rikal, ze je to brzda, ma to nejbliz prijel posledni, minule neprijel vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Panove, ale o tom, ze je nekdo lhar nebo sedmilhar apod uz by to mozna stacilo. Byt Martypem tak bych byl mozna trosku nasranej kdybyste me takhle oslovovaly. Tak o tom popremejslejte Maximalne bych mu rikal, ze je to brzda, ma to nejbliz prijel posledni, minule neprijel vubec takže sedmilhář a ještě brzda? tak to tu ještě nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 konečně pořádný fotky Diky za pochvalu fotek..Jeste prihodim slepeny panorama,az bude cas.. Ale ze o me rikas,ze jsem sedmilhar mi opravdu moc nelichoti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaboy Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Very good meet ;-) Octavia 1 RS !!! love Look at French Meet (29/02/08) : http://www.forum-auto.com/forum2.php?confi...ew=0&nojs=0 Editováno: 3. Březen 2008, autor: skodaboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Diky za pochvalu fotek..Jeste prihodim slepeny panorama,az bude cas.. Ale ze o me rikas,ze jsem sedmilhar mi opravdu moc nelichoti.. Neber to tak doslova... kazdej si dal nejspis srandu teda aspon ja ano....Holt ti ji tata lepe zajel a taky mas malo km tusim nedavno 100tkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 JasterR: fotky mas nahodou velice pekne - sborove chvalime. hlavne ten fofr! pisu ti PLUUSS ..na ty podminky si myslim ze sou docela dobry, Martyp to ma lepsi ze se mu to povedlo narvat vsechny na jednu fotku.... uz se tesim na to panorama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 no to jsou super fotky, akorát, že francouzsky neumím ani slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Very good meet ;-)Octavia 1 RS !!! love Look at French Meet (29/02/08) : http://www.forum-auto.com/forum2.php?confi...ew=0&nojs=0 kdepak že byl tak velikej sraz škodovek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky