Luke288 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 tj, jenže od zejtra jsem na víkend bez netu, takže maximálně písnu dolimu že nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 tj, jenže od zejtra jsem na víkend bez netu Bez toho jde zit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Bez toho jde zit ? celkem jo, zjištuju, že je to možná lepší než s nim přátelé já se rozhodnu až v neděli kouknu z okna a na teploměr. bud dorazim, nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 celkem jo, zjištuju, že je to možná lepší než s nim přátelé já se rozhodnu až v neděli kouknu z okna a na teploměr. bud dorazim, nebo ne... doufám, že bude zima! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 doufám, že bude zima! Proc voe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 U nas dnes taky trochu sprchlo ted uz bez deste....tezko rict jak bude nechal bych to otevrene, zrusit se to muze treba i v sobotu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Proc voe ? protože je vocas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jojo asi to nechame otevrene jak rikate. Zrusit se to da vzdy a v nejhorsim se to muze udelat treba od 12:00 v nedeli a dohodnem se rano aktualne podle pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Kamera na Mimon, letiste je kousek- http://www.mimon.net/webcam.html ...no pamatujete na vanoce taky sme se bali ze byly silnice takovy osliznuty ale letiste bylo ok, je to velka plocha a vitr to vyfoukal do sucha... Editováno: 29. Únor 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 a co říkáte na Emmu? http://zpravy.idnes.cz/ceskem-se-o-vikendu...4708_domaci_mad nechci bejt špatným prorokem, ale vypadá to blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Vypadá to fakt divoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Uvidime v nedeli rano bych rekl, viz co sem psal predtim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Zdarec, tak jak? Dneska v Plzni porad poprchavalo, to samy v C. Budejovicich a Krumlove. Jinak porad doufam ze sraz bude!! Ted uz neprsi a silnice zacinaji pomalu osychat... Moje stranky o pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Zdarec, tak jak? Dneska v Plzni porad poprchavalo, to samy v C. Budejovicich a Krumlove. Jinak porad doufam ze sraz bude!! Ted uz neprsi a silnice zacinaji pomalu osychat... Moje stranky o pocasi. Doli z Tebe se teď stala rosnička ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Woe... Jsem kdysi nemel co delat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 prostě každej podíváte z vokna v neděli a uvidíte....Mišak se tam ráno zajede podívat do Mimoně tak cca kolem devátý podá zprávu co a jak a my kouknem na net v teple domova a uvidíme...že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Nechal bych tomu volnej prubeh, pocasi se muze 100x zmenit u nas taky sprchlo a ted uz ani kapka.... s tim vetrem to nebude tak horke nejsme v USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 U Bobíků v Bolce bude určo KatrinaII:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jasny..ja bych to taky nechal otevreny,ale priklanel bych se k tomu,akci udelat.. Behem zitrejsiho dne budeme zase o neco chytrejsi.. Jen kdyztak nekdo kdo mate cislo na Doliho mu dejte vedet,kdyz je ted bez toho netu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 O Doli se postarám.Slibuju že mu zavolám a on je určitě ve spojení s Lukym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ja net mam. Ale Luke288 ne. Cislo mam na Romaria a Lukeho.... Jen se proste v nedeli rano nemuzu rozmyslet. Abych pak nevyrazil a ono zaclo prset a nikdo tam neprijel... Mam v planu vyjet v sedm... MichalF: kdyz tak mi napis pres SZ tvoje cislo na mobil prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ja net mam. Ale Luke288 ne. Cislo mam na Romaria a Lukeho....Jen se proste v nedeli rano nemuzu rozmyslet. Abych pak nevyrazil a ono zaclo prset a nikdo tam neprijel... Mam v planu vyjet v sedm... MichalF: kdyz tak mi napis pres SZ tvoje cislo na mobil prosim. Aha,tak jsem si to otocil..Myslel jsem,ze ty net nemas a Luke jo.. Hele,zitra to jeste upresnime..I kdyby chcalo,treba ja tam dorazim.. Mam to taky blizko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ok, tak zitra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jj zitra se domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Dneska má být pod mrakem a pršet . Ale je 11 stupňů a krásně viz foto . Takže si myslím ,že zítra letiště určitě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky