Publikováno Únor 28, 200817 r Mam Fabiu vybava Komfort chcem dorobit central na DO central je original.Da sa to bez dakej komplikovanej montazi?Co to stoji a kde sa to da kupit?Alebo co by stalo origo DO v znackovom servise vie niekto? Ahoj
Únor 28, 200817 r sehnat komfortku s oznaceim 433E na konci + ovladace + klice - komfortka sejen prehodi - nakoduji se ovladace - vymeni zamky vsechno je to jen vymena kus za kus, takze k tomu nejsou potreba takrka zadne znalosti vse se da sehnat zde na foru.. komfortka tak 1-1,5k a klice to same
Únor 28, 200817 r Autor sehnat komfortku s oznaceim 433E na konci + ovladace + klice- komfortka sejen prehodi - nakoduji se ovladace - vymeni zamky vsechno je to jen vymena kus za kus, takze k tomu nejsou potreba takrka zadne znalosti vse se da sehnat zde na foru.. komfortka tak 1-1,5k a klice to same A naco menit zamky kluce mam centralne je funkcne len to potrebujem aby to slo na DO mozes my to vysvetlit dakujem
Únor 28, 200817 r ty klice maji jiny pouzdro, na ty klice od origo centralu neni jak napasovat ovladac, proto musi byt i novej klic takto vypadaj klice s DO http://www.ikup.cz/upload/123203/332154.jpg Upraveno Únor 28, 200817 r od mytrix
Únor 29, 200817 r Nebo sehnat vystřelovák s nevyřezanou planžetou. To je pak ještě jednodušší. Ale hůř se shání než celá sada klíče+zámky.
Únor 29, 200817 r Autor Nebo sehnat vystřelovák s nevyřezanou planžetou. To je pak ještě jednodušší. Ale hůř se shání než celá sada klíče+zámky. Nestacilo by len napojit DO neorigo zriadiackou da sa kupit do 1000 sk
Únor 29, 200817 r Jo dá ,ale origo je origo a jestli máš dát litr nebo dva je lepší origo.Nastavovat to mužeš přes VAG .Máš dobrý auto tak tam necpi blbosti.
Únor 29, 200817 r Emanuel tu je tiež jedna možnosť: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry656771
Únor 29, 200817 r Emanuel tu je tiež jedna možnosť: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry656771 Myslim ze toto je dobra volba a zapojenie zvladne aj priemerny antitalent
Únor 29, 200817 r Jesli zhanite origo vystřelovací klíč s nevypilovanou planžetou, tak se podívajte na www.autoramecky.cz, ja ho tam kupoval za 800 kč a je i s čipem na imobilizer. Jo a ty imitace radši neberte, ja to koupil a kvalita made in POLAND, tak jsem si radši koupil ty origo.
Únor 29, 200817 r Autor Jesli zhanite origo vystřelovací klíč s nevypilovanou planžetou, tak se podívajte na www.autoramecky.cz, ja ho tam kupoval za 800 kč a je i s čipem na imobilizer. Jo a ty imitace radši neberte, ja to koupil a kvalita made in POLAND, tak jsem si radši koupil ty origo. Kolko vynde origo kluce su uz nacipovane?Staci len poprehadzovat zamky riadiacu na VAG a fachci?Kde sa to da objednat. Vdaka Vam Fabiaci za poradu ahojte.
Únor 29, 200817 r Kolko vynde origo kluce su uz nacipovane?Staci len poprehadzovat zamky riadiacu na VAG a fachci?Kde sa to da objednat. Vdaka Vam Fabiaci za poradu ahojte. Ten co sem kupoval ja je nevyřezany, tak si musíš zajít někde kde dělají klíče a oni ti to tam vyřežou. A načipovany taky ne .
Březen 1, 200817 r Autor Ten co sem kupoval ja je nevyřezany, tak si musíš zajít někde kde dělají klíče a oni ti to tam vyřežou. A načipovany taky ne . A kde si to kupoval co vsetko k tomu mas co to stalo aj s nacipovanim kluce mas vystrelovaky alebo klasika?
Březen 1, 200817 r no to me hlava nebere, tech 800kc je za jeden klic? no to pak nechapu nad cim se uvazuje za vybrouseni drazky si berou tak kolem 2-400kč no a x2 a jsme na cene 2-2,5k .. a jeste me to bude stat spoustu casu nekam behat.. zamky jsou vymeneny za 30 minut (pro toho kdo to nedelal)
Březen 5, 200817 r Autor Emanuel tu je tiež jedna možnosť: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry656771 Toto je asi najlepsia volba zapojim sam jeden kluc dam vybrusit a nacipovat su tam vystrelovaky super cena origo ked som ratal okolo 3000 sk toto 1500 sk a moj ucel to bude splnat na 100 % Vdak chlapy za cenne rady ahojte FABISTI EMO
Březen 6, 200817 r Ja koupil celou sadu a abych nemenil zamky, tak jsem si v Tescu na Zlicine v PRG nechal vyrezat zeleza ke klici komfortku jsem jen vymenil a dalkuju uz jen nakodovat klice a je to hotovo...
Březen 6, 200817 r Ja koupil celou sadu a abych nemenil zamky, tak jsem si v Tescu na Zlicine v PRG nechal vyrezat zeleza ke klici komfortku jsem jen vymenil a dalkuju uz jen nakodovat klice a je to hotovo... teď máme prázdniny - takže rodina, koncem příštího týdne, anebo zítra jsem v Praze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.