Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam Fabiu vybava Komfort chcem dorobit central na DO central je original.Da sa to bez dakej komplikovanej montazi?Co to :horse: stoji a kde sa to da kupit?Alebo co by stalo origo DO v znackovom servise vie niekto?

Ahoj

sehnat komfortku s oznaceim 433E na konci + ovladace + klice

- komfortka sejen prehodi

- nakoduji se ovladace

- vymeni zamky

vsechno je to jen vymena kus za kus, takze k tomu nejsou potreba takrka zadne znalosti

vse se da sehnat zde na foru.. komfortka tak 1-1,5k a klice to same

• Autor
sehnat komfortku s oznaceim 433E na konci + ovladace + klice

- komfortka sejen prehodi

- nakoduji se ovladace

- vymeni zamky

vsechno je to jen vymena kus za kus, takze k tomu nejsou potreba takrka zadne znalosti

vse se da sehnat zde na foru.. komfortka tak 1-1,5k a klice to same

A naco menit zamky kluce mam centralne je funkcne len to potrebujem aby to slo na DO mozes my to vysvetlit dakujem

ty klice maji jiny pouzdro, na ty klice od origo centralu neni jak napasovat ovladac, proto musi byt i novej klic

takto vypadaj klice s DO http://www.ikup.cz/upload/123203/332154.jpg

Upraveno od mytrix

Nebo sehnat vystřelovák s nevyřezanou planžetou. To je pak ještě jednodušší. Ale hůř se shání než celá sada klíče+zámky.

• Autor
Nebo sehnat vystřelovák s nevyřezanou planžetou. To je pak ještě jednodušší. Ale hůř se shání než celá sada klíče+zámky.

Nestacilo by len napojit DO neorigo zriadiackou da sa kupit do 1000 sk

:wacko: Jo dá ,ale origo je origo a jestli máš dát litr nebo dva je lepší origo.Nastavovat to mužeš přes VAG .Máš dobrý auto tak tam necpi blbosti.

Jesli zhanite origo vystřelovací klíč s nevypilovanou planžetou, tak se podívajte na www.autoramecky.cz, ja ho tam kupoval za 800 kč a je i s čipem na imobilizer. :palec2: Jo a ty imitace radši neberte, ja to koupil a kvalita made in POLAND, kol9 tak jsem si radši koupil ty origo.

• Autor
Jesli zhanite origo vystřelovací klíč s nevypilovanou planžetou, tak se podívajte na www.autoramecky.cz, ja ho tam kupoval za 800 kč a je i s čipem na imobilizer. :palec2: Jo a ty imitace radši neberte, ja to koupil a kvalita made in POLAND, kol9 tak jsem si radši koupil ty origo.

Kolko vynde origo kluce su uz nacipovane?Staci len poprehadzovat zamky riadiacu na VAG a fachci?Kde sa to da objednat.

Vdaka Vam Fabiaci za poradu ahojte.

Kolko vynde origo kluce su uz nacipovane?Staci len poprehadzovat zamky riadiacu na VAG a fachci?Kde sa to da objednat.

Vdaka Vam Fabiaci za poradu ahojte.

Ten co sem kupoval ja je nevyřezany, tak si musíš zajít někde kde dělají klíče a oni ti to tam vyřežou. A načipovany taky ne . ;)

• Autor
Ten co sem kupoval ja je nevyřezany, tak si musíš zajít někde kde dělají klíče a oni ti to tam vyřežou. A načipovany taky ne . ;)

A kde si to kupoval co vsetko k tomu mas co to stalo aj s nacipovanim kluce mas vystrelovaky alebo klasika?

no to me hlava nebere, tech 800kc je za jeden klic? no to pak nechapu nad cim se uvazuje :) za vybrouseni drazky si berou tak kolem 2-400kč no a x2 a jsme na cene 2-2,5k .. a jeste me to bude stat spoustu casu nekam behat.. zamky jsou vymeneny za 30 minut (pro toho kdo to nedelal)

• Autor

Toto je asi najlepsia volba zapojim sam jeden kluc dam vybrusit a nacipovat su tam vystrelovaky super cena origo ked som ratal okolo 3000 sk

toto 1500 sk a moj ucel to bude splnat na 100 % :palec2:

Vdak chlapy za cenne rady ahojte FABISTI EMO

Ja koupil celou sadu a abych nemenil zamky, tak jsem si v Tescu na Zlicine v PRG nechal vyrezat zeleza ke klici ;) komfortku jsem jen vymenil a dalkuju uz jen nakodovat klice a je to hotovo... ;)

• Autor

Ktoru sadu si kupil kluce si nacipoval kolko ta to stalo.

Ja koupil celou sadu a abych nemenil zamky, tak jsem si v Tescu na Zlicine v PRG nechal vyrezat zeleza ke klici ;) komfortku jsem jen vymenil a dalkuju uz jen nakodovat klice a je to hotovo... ;)

teď máme prázdniny - takže rodina, koncem příštího týdne, anebo zítra jsem v Praze

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.