kops Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Myslím, že by to mohlo zajímat více lidí, hlavně nepotkat v dešti nějákého obutého číňana, který bude za mnou marně brzdit... Docela jsem koukal... moje pneu jsou v první polovině a tak volba asi nebyla špatná.... http://auto.idnes.cz/prvni-test-letnich-pn...155229_pneu_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ten test je koukám každý rok stejný. Moje pneu skončili druhé za Pirelli, stejně jako loni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 ja mam ER300 ted nove, ale v 16' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dunlooooop :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guru Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Mam Dunlop SP Sport Fastresponse, predtym Sport 01. Spokojnost, tiche, dobre ovladatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Trochu mě tedy zklamala česká novinka Barum Bravuris 2, jsem od ní čekal trochu více, aspoň se mohla umístit v první polovině. Moje současné pneu tam ani nejsou - Kleber DYNAXER HP2, už jsem autíko s nimi koupil, byli skoro nové a jsem s nimi spokojenej. Jestli někdo schání levnou gumu s docela dobrýma vlastnostma, tak můžu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Mám nové GY Excelence tak uvidíme. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Pánové, nechcu se nikoho dotknout, ale pozor (!) na všechny možné testy.. Za peníze jde "poupravit" i ten redakční test (ony magazíny musí žít z nějaké té reklamy), takže podle mě nic nového: "pneu z Číny je nebezpečná - překvapuje to vlastně někoho (?) a nejlepší jsou ... bla, bla, bla.. No jo, musí se prodávat a jaro se blíží kvapem, takže "účel světí prostředky", jak se říká.. Nejlepší je prostě osobní, vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Mam Dunlop SP Sport Fastresponse, predtym Sport 01. Spokojnost, tiche, dobre ovladatelne. Mám je taky a jsou gut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ty testy jsou opravdu zajímavé, mám loňské číslo AutoTipu a tam v tomto rozměru vyhrál Continental PremiumContact2 a Bridgestone ER300 někde na šestém místě. Tady to je skoro obráceně, zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Spatnej rozmer na testovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ja mam ER300 ted nove, ale v 16' No počkej...já mám za to že nové označení je Bridgestone RE 050A. To co píšeš ty tak je dva roky staré kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ER300 a RE050A jsou dvě naprosto rozdílné gumy (mimochodem obě přibližně stejně staré), každá z nich ale pro jinou kategorii aut. ER300 je spíše taková "cestovní" pro "běžné" vozy, vyráběná v rozmezí velikostí 14"-17" RE050A je tzv. high performance pro sportovnější použití ve velikostech od 16" až tuším po 20" K těm testů-spíše mne překvapuje, že ER300 byla lepší než třeba novější Dunlop FastResponse nebo úplně nová Michelin EnergySaver-holt je to asi fakt dobrá guma (ale na ten test má vliv docela dost faktorů, takže bych ho nebral jako bernou minci, ale jen takovou drobnou pomůcku pro výběr). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ER300 a RE050A jsou dvě naprosto rozdílné gumy (mimochodem obě přibližně stejně staré), každá z nich ale pro jinou kategorii aut.ER300 je spíše taková "cestovní" pro "běžné" vozy, vyráběná v rozmezí velikostí 14"-17" RE050A je tzv. high performance pro sportovnější použití ve velikostech od 16" až tuším po 20" K těm testů-spíše mne překvapuje, že ER300 byla lepší než třeba novější Dunlop FastResponse nebo úplně nová Michelin EnergySaver-holt je to asi fakt dobrá guma (ale na ten test má vliv docela dost faktorů, takže bych ho nebral jako bernou minci, ale jen takovou drobnou pomůcku pro výběr). dik za porovnani er300 a 050A. koupil jsem er300, protoze je mam na sluzebni O2 a pohoda na vode, celkem tiche pneu. Na testy se.u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 To vysvětlení a porovnání bylo hlavně pro Romariaaa... ale pokud to pomohlo i ostatním, tak to je jedině dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mám P6 na Okině a naprostá spokojenost. Měli jsme je už i na předchozím autě a taky spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 mam Bridgestone ER300 - mozna malinko by hluhlo byt, ale jinak v zatackach super - jak na mokre tak suche - neustreli a brzdeni taky gut. Predtim jsem mel Michelin Energy - hruza - hluk a na mokru katastrofa v zatackach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mám Bridgestone Turanza ER 300 205/55/16". Maximální spokojenost. Nejlepší gumy co jsem kdy měl. Tiché jsou dostatečně, perfekně drží na suchu i na mokru. Auto drží stopu jistě i v prudkých lijácích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Spatnej rozmer na testovani taky si myslím... já sem objednal Goodyear EAGLE F1 GS-D3...mám Goodyear UG+7 na zimu a max spokojenej,tak sem zůstal věrný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 docela bych rád viděl stejný test i z jiného zdroje....jen tak pro zajímavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Spatnej rozmer na testovani Tj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak můj názor je ten, že když člověk jezdí slušně a ne jako závodník nebo "prase", tak bohatě stačí průměrné pneu za NORMALNI cenu. Určitě ne žádná Čína , ale určitě si nebudu kupovat pneu za několik litrů...kde na to jako mám brát s průměrným platem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 A to já zase jo. Pneumatiky jsou jedna z nejdůležitějších věcí co jsou na autě. Pneu spojují tvé auto s vozovkou. Můžeš mít sebelepší Bremba nebo naladěnej podvozek, ale jak jsou špatný gumy tak je to v háji. Mám v Oktě 150PS, takže to není taky žádnej závodní stroj, ale vím, že na gumách sakra záleží co kde ubrzdíš, nebo kde ti uletí p*r*d*e*l. Hlavně za mokra jsou rozdíly mezi pneu dost markantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 (editace) A to já zase jo. Pneumatiky jsou jedna z nejdůležitějších věcí co jsou na autě. Pneu spojují tvé auto s vozovkou. Můžeš mít sebelepší Bremba nebo naladěnej podvozek, ale jak jsou špatný gumy tak je to v háji. Mám v Oktě 150PS, takže to není taky žádnej závodní stroj, ale vím, že na gumách sakra záleží co kde ubrzdíš, nebo kde ti uletí p*r*d*e*l. Hlavně za mokra jsou rozdíly mezi pneu dost markantní. Souhlasim! Naprosto dobrý názor! Editováno: 7. Březen 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 nehoda není náhoda. Je dobré vědět, že tě kvalitní guma podrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.