Přejít na obsah

Rozdíl tvrdosti podvozku mezi RS a normál

karlos3

Doporučené příspěvky

Měl jste někdo možnost srovnání jízdy co se tvrdoti podvozku týče mezi RS a standartnim třeba na 16"kolech?je to velký rozdíl?

Zajímalo by mě to z důvodu že teď od jara budou do RS dávat ten nový 2.0TDi-CR 125kw a o ten bych měl zájem.Stačil by mi sice ten klasickej CR 103kw,ale ten normál.Oct.II dostane až koncem roku nebo po až faceliftu a čekat do konce roku se mi nechce.

Ale právě jsem dopravce,vozim lidi a bojim se toho že to RS je až příliš tvrdé....ono už normál Oct.II na 16"kolech je tak akorát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsem možnost přímýho srovnání normál podvozku a sportovního podvozku Škoda z příslušenství. tam je rozdíl značnej. když jsem pak měl půjčený benzínový RS, tak pocitově je RS někde mezi klasickým podvozkem a tím co jsem si dal na auto já, kterej je v jistých situacích tvrdej až moc

Odkaz ke komentáři

Budu se muset z RS svést a vyzkoušet si ho.....no jo ale kde maj u autor.dealera RS jako předváděčku,to jsem ještě neviděl.

Kamarád sice RS má,ale ten je ted na min.půl roku pracovně ve Švýcarsku tak to mám peška.

Ten novej 2.0TDI-CR by se mi ale líbil.

Odkaz ke komentáři

Měl jste někdo možnost srovnání jízdy co se tvrdoti podvozku týče mezi RS a standartnim třeba na 16"kolech?je to velký rozdíl?

Zajímalo by mě to z důvodu že teď od jara budou do RS dávat ten nový 2.0TDi-CR 125kw a o ten bych měl zájem.Stačil by mi sice ten klasickej CR 103kw,ale ten normál.Oct.II dostane až koncem roku nebo po až faceliftu a čekat do konce roku se mi nechce.

Ale právě jsem dopravce,vozim lidi a bojim se toho že to RS je až příliš tvrdé....ono už normál Oct.II na 16"kolech je tak akorát.

RS jako předváděčku asi neseženeš ale zkus to v bazaru na Jarově, maj tam několik RS v benzínu i naftě, když dáš tomu klukovi na pivo absolvuje s tebou zkušební jízdu a závěr si uděláš sám.RS je tvrdčí ale každý z nás to vidí jinak, já kdybych měl jet s RS z Prahy do Ostravy, tak bych moc nadčený nebyl ale na kratší cesty do těch 200 km to v něm jde.Pokud ale uvažuješ vozit v něm zákazníky, tak to je přeci jen dost tvrdé-nevadí to na pěkných silnicích v Německu ale tady u nás je to přeci jen tvrdčí auto a samozřejmě předpokládám, že své zákazníky nechceš ztratit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...