Tonda-B Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Jak se toto nastavení jmenuje nevíš? Která to je položka v nastavení. DX nebo LOCAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Zkoušel jsem měnit v průběhu cesty a nepoznal jsem žádný rozdíl, hrálo to pořád stejně, město je Local? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Když máš vyhnitej zesilovač tak ti to asi fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrnovak01 Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, jestli lze na tomto rádiu nějak přehrávat hudbu z telefonu přes bluetooth, když mám origo HF bluetooth jednotku 3c8035730d? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Také mám originál HF bluetooth jednotku ale stopro to nejde musíš přez AUX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Ahojte, stale riesim problem s nefuncnym AUX na radiu DANCE, neviete mi povedat, ze ci su kable spravne zapojene, ci tam nejaky clovek co s tym ma skusenosti nevidi chybu... som z toho fakt zufali :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 A co kdyby sis zkusil tohle vlákno přečíst od samýho začátku? Jinak zavolej na tuhle firmu: http://www.brm.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=6 tam ti budou umět poradit naprosto bez kompromisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Prosím taky o radu . Nedavno jsem koupil roomstra 2006 má radio DANCE a potřebuji ho propojit s telefonem NOKIA E 52 . Vše je Originál a bluetooth to nemá .Zatím ho mám propojený přes AUX a v rádiu to slyším dobře volajícího , ale musím mluvit do telefonu na velkou dálku a je to rušivý pro toho druhého Našel jsem externí mikrofon s koncovkou nini USB který bych dal do stínítka DRIFT HD170 který bych připojil do lelefonu na orig. zásuvku mini USB .Ted nevím jak mikrofon bude chodit a zdali něco neodpálím je určen pro kamery , ale mají stejný koncovky , NEBO PORADTE jak to vymyslet aby to chodilo .Na feldě mi nokia E52 chodila SUPER S RÁDIEM pioner přes bluetooth . Nechci nějaký velký zásahy do elektriky zas tak v autě nevolám , jen přijmout hovor , nebo si zavolat a vše mít v telefonu , myslím čísla ,ovládání pod volantem to nechci , atd jenom ten hlasový přenos přes rádio a mluvit do mikrofonu . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Nevíte prosím vzdálenost mezi šrouby, které drží rádio Dance ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Prosím taky o radu . Nedavno jsem koupil roomstra 2006 má radio DANCE a potřebuji ho propojit s telefonem NOKIA E 52 . Vše je Originál a bluetooth to nemá .Zatím ho mám propojený přes AUX a v rádiu to slyším dobře volajícího , ale musím mluvit do telefonu na velkou dálku a je to rušivý pro toho druhého Našel jsem externí mikrofon s koncovkou nini USB který bych dal do stínítka DRIFT HD170 který bych připojil do lelefonu na orig. zásuvku mini USB .Ted nevím jak mikrofon bude chodit a zdali něco neodpálím je určen pro kamery , ale mají stejný koncovky , NEBO PORADTE jak to vymyslet aby to chodilo .Na feldě mi nokia E52 chodila SUPER S RÁDIEM pioner přes bluetooth . Nechci nějaký velký zásahy do elektriky zas tak v autě nevolám , jen přijmout hovor , nebo si zavolat a vše mít v telefonu , myslím čísla ,ovládání pod volantem to nechci , atd jenom ten hlasový přenos přes rádio a mluvit do mikrofonu . . Neviem ako by fungoval tvoj spôsob ale vo fabii mám pripojené handsfree Nokia CK-15W ktoré funguje z rádiom DANCE veľmi dobre, nemôžem naňho povedať krivé slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Děkuji za radu kouknu na to a uvidím . Mám ještě jeden problém jak se vyndavá ten prut ja prut povolím ale vytočit nejde hýbe se nahoru dolů ale prut nevyšroubuji . U jiných se prut dá vyšroubovat tady ne . Jedná se mi v myšce vyndavat prut. Prosím všechny antény u roomstru 2006-2007 mají koncovku RAKU2 kdyby ji chtěl někdy měnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jsou různý verze tý antény - pokud nejde vyšroubovat úplně celej závit ven, tak máš na konci závitu něco jako kuličku, která v běžný poloze neprojde závitem v patce. Na původní anténě jsem to měl taky. Taková anténa se nedá vyndat bez trošky mírnýho násilí - musíš ji povolit v závitu, dokud v něm nezačne hrkat, pak prut sklopit dolů ke střeše, zkusit s ním kroutit, viklat, natáčet do stran a zároveň ho tahat ven - v určitý poloze ta "hlavička" na konci závitu projde dírou ven a prut se podaří vyškubnout. Je to doslova jako malinkatej porod. Bylo to údajně proto, aby se anténa dala sklopit a přesto odolávala ukradení (ze začátku to tak nebylo, pruty se jen šroubovaly - a tudíž kde kdo do prdele díru měl je mohl ukrást - taky když se tenhle druh antén objevil, tak se masivně kradly už jen proto, že se někomu líbilo nasrat majitele novýho auta)... Pokud chceš tuhle funkci zrušit, vezmi pilník nebo kousek šmirglpapíru a až ten proutek vyškubneš, zmenši průměr tý hlavičky na konci závitu - pak půjde bez problému našroubovat i vyšroubovat ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 DĚKUJI MOC ZA RADU až bude hezky tak to vyzkouším zdali to dostanu ven pak uvidím . Prosím jak by fungovalo VOLÁNÍ přes rádio Dance , 1. mít telefon zapojený v AUX . vyzkoušeno super zvuk při poslechu volajícího ( ale k tomu taky potřebuji nějaký mikrofon externí ) 2. jakoukoliv sadu bluetooth HF která jde propojit bluetooth s mým telefonem a používat jen mikrofon na volání který bych dal na stínítko , ale aby to taky chodilo a při zapojení bluetooth aby chodil výstup na AUX-sluchátka třeba http://handsfree.heureka.cz/jabra-bt2045/specifikace/#section . Nebo kolik stojí originál bluetooth sada do roomstra k rádiu DANCE ( a měl bych to vyřešený na všechny telefony , jen spárovat a bylo by to ) .Pro kolegu Nokia CK-15W je asi dobrá věc , ale zdali to potom komunikuje s novými telefony s ANDROIDEM atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 mívám telefon na Dance napojený normálně přes Jack do AUX a využívám mikrofonu v telefonu. Telefon je v držáku na úrovni tlačítek nad rádiem a naprosto v poho, zatím si nikdo nestěžoval, že by mě neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spide Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Chtěl bych tu získat radu kde začít hledat problém. Mám radio Dance 2DIN předpokládám Vision v Roomsteru předFL. A před pár dny mi přestal fungovat AUX. Před tím vše fungovalo bez problémů. V radiu je AUX aktivovaný a přesto to v reproduktorech jen šumí a nehraje. Telefon i s kabelem v jiném autě funguje bez problémů. Kde by tedy mohl být problém? Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 já si Aux dodělával, takže netuším, jak to máš řešené u sebe ... je to origo? Tedy od rádia je to tažené někam na tunel na origo zásuvku Jack a od tama to propojuješ kabelem Jack/Jack do telefonu nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spide Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Jsem už druhý majitel, ale aux by měl být z výroby. Mám ho na středovém tunelu vedle zapalovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 tak pak by to asi chtělo na vyloučení jednoho nebo druhého, proměřit průchodnost všech tří vodičů mezi zásuvkou na tunelu a konektorem vedoucího do rádia. Pokud budou průchozí, nepřerušené, tak bude problém v rádiu. Rádio se nevytahovalo teď někdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spide Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 včera jsem ho vyndal a kontroloval jak vypadá kabeláž, ale vše se na první pohled zdá v pořádku. Konektor pro aux se mi nepodařilo z plastu středového tunelu bez použití velkého násilí vytáhnout. Je nějaký jednoduchý způsob jak ten konektor dostat ven a podívat se na stav propojovacího konektoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spide Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Já ten aux moc nepoužíval, ale chtěl jsem to začít víc využívat a koupit bluetooth adapter do aux a teď to nejde ani přes kabel. Mám Roomster z 3/2009 1.6i s LPi Viale, rádio Dance se zadním parkovacím senzorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 včera jsem ho vyndal a kontroloval jak vypadá kabeláž, ale vše se na první pohled zdá v pořádku. Konektor pro aux se mi nepodařilo z plastu středového tunelu bez použití velkého násilí vytáhnout. Je nějaký jednoduchý způsob jak ten konektor dostat ven a podívat se na stav propojovacího konektoru ? Je daleko jednodušší do něj vrazit rozšroubovanej normální konektor Jack bez kabelu a měřit to na něm, než dobejvat zásuvku z tunelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
intelsk Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Mam taku otazku viem že sa to tu už riešilo ale aj tak dost som tam nevedel najst jasnu odpoved.Takže mam iba koncovku na iso plus je tam taka kde idu 2 oranžove kable to nieje zapojene .chcel by som radio dance len tam bude to ine zapojenie pojde to zapojit bez takej velkej investicii dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Budeš muset koupit "Fakra-most" = redukci mezi sdruženej konektor těch koncernovejch Technisatů (značka která škodifce dodává "její" rádia) a to ISO. Malej konektor, na kterým jsou 2 dráty je nejspíš přívod sběrnice CAN (komunikace rádia s palubní deskou, kde je v imobilizéru PIN i pro rádio). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
intelsk Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 No kus som hľadal na nete a našiel som len také že si to mám sám spraviť ako sám napinovat a veľmi to tak nechcem chcel by som už hotovú redukciu s iso na fakra vlastne ak tomu chápem lenže keď to hľadám na nete tak mi len dáva.opačne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukynZR Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 (editace) Hele chlapi, je možné že po změně budíků, z polodotu na Maxidoty se odvařilo rádio - Dance? Zapojil jsem nové rádio Dance, zadal kod, vše fungovalo jak mělo i MaxiDot ukazoval stanice. Tak jsem normálně jel, zaparkoval a po 4 hod jsem se vrátil k autu a po nastartování už rádio nešlo, ani se nerozsvítí, pojistky jsou dobré. Nestalo se to někomu?? ... v příručce se píše, že by se měl provést "Vozidlový diagnostický test" může to být tím?? Díky Editováno: 29. Srpen 2016, autor: LukynZR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.