karel55 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Poraďte někdo co s Fel. - Nejde nastartovat všechny komponenty jako snímač otáček , ŘJ, zapalovací cívka, svíčky, kabely, jsou nové!! Chová se to záhadně- při prvním startu jakoby to chytlo , vytočilo do otáček a zhaslo. Pak při startováni to sporadicky se snaží chytit, přitom se benzín jakoby vrací do sání.Rozvody jou taky vyměněny. Jedná se o jednobodové vstřikování. Samozřejmě Vag mlčí-žádná závada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Co palivové čerpadlo? Běží? Mi to připadá, jako by netlačilo správnej tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Palivové čerpadlo jede jak pominuté . to bylo první co jsem zkoušel. U ž fakt nevím:076 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 (editace) a poradi zapalovani je ok?? nenasadils rozdelovac o 180st jinak ?? rozvody jsou spravne ? Editováno: 7. Březen 2008, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 a poradi zapalovani je ok?? nenasadils rozdelovac o 180st jinak ??rozvody jsou spravne ? I rozvody jsem rozdělal a radši i vyměnil. Rozdělovač je ok protože při prvním startu se rozeběhne a ihned zhasne, apak to fouká do sáni ....... asi sundám i hlavu .!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 I rozvody jsem rozdělal a radši i vyměnil. Rozdělovač je ok protože při prvním startu se rozeběhne a ihned zhasne, apak to fouká do sáni ....... asi sundám i hlavu .!!! Tak jsem konečně na to přišel- Byl to katalyzátor, byl totálně ucpaný.!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.