Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně žhavících svíček na O1 rv 2000 81kW . Odešly mi tři , motor se při startu mlátí a modře kouří.Mohu se zeptat jaké používáte a kolik stojí ?A co výměna je nejaký problém , slyšel jsem o zalamování , stává se to i octávek? Děkuji

Vloženo
Ahoj chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně žhavících svíček na O1 rv 2000 81kW . Odešly mi tři , motor se při startu mlátí a modře kouří.Mohu se zeptat jaké používáte a kolik stojí ?A co výměna je nejaký problém , slyšel jsem o zalamování , stává se to i octávek? Děkuji

Origo tam bývají Bosch C 250 202 022 nebo BERU 0 100 226 227

Myslím, že za slušnou cenu se dají koupit tady:

http://www.mjauto.cz/akce.htm

Vloženo

kupoval jsem NGK,stály 1200 kč,jen o kousek dražší než Bosch za to kvalitnější.

na výměnu jsem použil trubkový klíč 10 mm a protože i to bylo krátké abych to protočil přes tyčku,tak jsem na to ještě nasidil 13 mm gola ořech a vytočil jsem je ven.problém byl akorát na 4 svíčce(ta nad převodovkou) šla pěkne ztuha,ale bral jsem to systémem povolit utáhnout povolit utáhnout a za chvilku byla venku,při nasazování trochu kladla odpor ale nakonec jsem jí tam dostal v pohodě,nesmíš ale moc dotahovat,jen citovka!

Vloženo
kupoval jsem NGK,stály 1200 kč,jen o kousek dražší než Bosch za to kvalitnější.

na výměnu jsem použil trubkový klíč 10 mm a protože i to bylo krátké abych to protočil přes tyčku,tak jsem na to ještě nasidil 13 mm gola ořech a vytočil jsem je ven.problém byl akorát na 4 svíčce(ta nad převodovkou) šla pěkne ztuha,ale bral jsem to systémem povolit utáhnout povolit utáhnout a za chvilku byla venku,při nasazování trochu kladla odpor ale nakonec jsem jí tam dostal v pohodě,nesmíš ale moc dotahovat,jen citovka!

Podle čeho usuzuješ že žhavicí NGK jsou kvalitnější? Vždyť je to jedno. U zapalovacích svíček bych ti rozuměl, ale u žhavicích? Ta buď žhaví nebo ne.

Vloženo

Podívej se na AUKRO. Prodávají tam BOSCH za 100-150 Kč -ks.

Vloženo
Pokud by byly použité tav to neber. Dej nové.

Našel jsem na diesel power foru prodejce prodává bosh duratherm za 640 4 kusy označení 0250202022 tak sem je vzal.Mám z té výměny docela strach u firemního forda transit nám v servise jednu zalomili a dobejvali jí asi týden a švárovi na se to taky povedlo tak mám lufta ale trochu jste mě uklidnili dík

Vloženo
Podle čeho usuzuješ že žhavicí NGK jsou kvalitnější? Vždyť je to jedno. U zapalovacích svíček bych ti rozuměl, ale u žhavicích? Ta buď žhaví nebo ne.

určitě žhavý rychleji a vydrží déle!říkal prodejce že na bosch mají i dost reklamace,rychleji odchází,no nevím,zkušenost nemám měl jsem tam bosche ale jak dlouho tam byly netuším,já to mám něco přes 2 roky,necelých 20000 km a jsou v čudu,pochybuju že tam byly od nova

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...