mira Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Jinak nemáte někdo fotky kol s podložkama? Potřebuju vědět, jestli snesu 2cm a nebo jestli to už je moc. Mám ET41 tohle jsou 2,5cm podložky...mám teda jen kola 15ctky 195/50 gumy.... Editováno: 14. Březen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 tohle jsou 2,5cm podložky...mám teda jen kola 15ctky 195/50 gumy.... a jaký máš ET? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 ET 38mám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jo a nemáte někdo tento rozměr? Jak na předním tak na zadním kole? Napište mi tam kdyžtak i značku pružina a kolik to šlo dolů. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jo a nemáte někdo tento rozměr? Jak na předním tak na zadním kole? Napište mi tam kdyžtak i značku pružina a kolik to šlo dolů. Díky HTP, pružiny -30mm, 195/50/15 přední 61,4cm, zadní 62cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 předek zadek oboje 60,4 cm nestojím na ideální rovině, až zase zajedu do podzemky, tak tam to změřím znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 No, okolo těch 60,5 cm by bylo úplně ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) klucí neplet te si mm s cm jinak dilema pokračuje perka sou doma a mam strach to tam dát ale když vidim bobíkovu fabii se snížením 55mm tak si říkám že na mojem HTP které chci dát dolu o 50mm by to mělo být tak nějak podobně nemáte někdo foto o kolik si to lehne s -50mm???prosím pošlete je sem děkuju jinak pera vyšli na 2500 Editováno: 5. Duben 2008, autor: Fída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) Editováno: 5. Duben 2008, autor: Fída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 klucí neplet te si mm s cm jinak dilema pokračuje perka sou doma a mam strach to tam dát ale když vidim bobíkovu fabii se snížením 55mm tak si říkám že na mojem HTP které chci dát dolu o 50mm by to mělo být tak nějak podobně nemáte někdo foto o kolik si to lehne s -50mm???prosím pošlete je sem děkuju jinak pera vyšli na 2500 a co snížení předku o 80mm???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) a co snížení předku o 80mm???? maca z tebe jsem upně v šoku tahneš celé auto po zemi a vypadá to moooc dobře ale na mě to je si extrem nerad bych někde orval nárazníky jinak pokud máš foto jak to vypadá mezi kolem a lemem díky Editováno: 5. Duben 2008, autor: Fída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) maca z tebe jsem upně v šoku tahneš celé auto po zemi a vypadá to moooc dobře ale na mě to je si extrem nerad bych někde orval nárazníky jinak pokud máš foto jak to vypadá mezi kolem a lemem díky tady je to foto,mam 15" alu lepší jsem nenašel Editováno: 5. Duben 2008, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) takhle vypadá 8 cm?? opravdu moooc pěkný no já si říkám jak už tu mnozí psali že když dám pružiny se snížením 3,5 cm že si to lehne tak o 6cm a tak když dám 5 cm tak se bojim aby mi nezalezli kola do blatníků já hci být snížen, ale zároven rozšířen. Kola mam 7*16 205/45 16 ET35.Na předek bych rád 1,5 cm podložky které mam ted na zadku a na zadek 2 cm jinak maca moooc pěkný autíčko máš, jediný co chybí protahnout kapotu. Já se na ní taky chystám jinak moc ti děkuju. Ještě jsem chtěl dodat, ty máš na podvozku poctivích 8cm, kdež to u pružin píšou 3,5 a ve výsledku je to mnohem víc snad semnou budeš souhlasit. Editováno: 5. Duben 2008, autor: Fída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 pružiny -35 mm a sednout si to o -60 mm , kravina, nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) jen nemáte někdo fotku auta s podvozekem , který má jen pružiny . ZDa by nebyl někdo tak moc hodnej a neblejsknul mi přední pružinu jak to vypadá když je auto na zemi a má vytočené kolo ? jsem dal pružiny a je mi divný že ta pružina na sobě eží , tak zda to je normální nebo ne . jsou to pružiny K.A.W na FRS . Takhle to vypadá po snížení . Jinak na kola zatím čekám a myslím že ty které jsem objednal tam nedostanu ta druhá fotka to je pružina , tak tři otáčky na sobě leží , aspoň to tak vypadá , co sem na to teď koukal . Díky Editováno: 5. Duben 2008, autor: Kindlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 pružiny -35 mm a sednout si to o -60 mm , kravina, nesmysl. a okolik má sníženo bobík?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jen nemáte někdo fotku auta s podvozekem , který má jen pružiny . ZDa by nebyl někdo tak moc hodnej a neblejsknul mi přední pružinu jak to vypadá když je auto na zemi a má vytočené kolo ? jsem dal pružiny a je mi divný že ta pružina na sobě eží , tak zda to je normální nebo ne . jsou to pružiny K.A.W na FRS . Takhle to vypadá po snížení . Jinak na kola zatím čekám a myslím že ty které jsem objednal tam nedostanu ta druhá fotka to je pružina , tak tři otáčky na sobě leží , aspoň to tak vypadá , co sem na to teď koukal . Díky a okolik máš sníženo ty?? vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tohle mělo být 30-30 ale sedlo to fakt moc , chtěl jsem 8palcová kola s ET 25 což tam teď už nedostanu teď to je na plechách 185/60/14 tak je to ještě níž než bude s alu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kindlik: je to normální, že ten střed sedí na sobě mě to dělá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kindlik: je to normální, že ten střed sedí na sobě mě to dělá taky ok , díky . Už jsem to dal do nabídky zda to někdo neche , je to na mě dost tvrdé a přítekyně mi po svižnější jízdě přez Prahu řekla , že je jí blbě jak z kolotoče objednal jsem ještě jedny , tak uvidím jaké budou ty , zda to nebude měkčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Já když sem měl polo tak sem tam měl KT5 keskiny 9 palců a snížený jenom pržinama a to kolo mi čouhalo 5 cm z lemu a když sem jel přes nějaký nerovnosti vždycky sem měl na podběhu půl kila gumy :D Ted sem dal na rsko taky jenom pružiny a sem spokojenj. SIce tvrdý ale ten efekt to má!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 já chtěl právě 15 8palcové a ET 25 a koukal jsem na Fabky co je tam maj a leze to tak o 1-2cm ven z lemů , tak to bych teď nemohl , měl bych nad kolem tka 1-2cm a to by asi moc dlouho nevydrželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak sem nebyl línej a seběhl jsem dolu před barák oměřit jak je to dole a mám to teď na provizorkách kolech 185/60/14 a je to , předek 58,5 a zadek 59,5 podle toho jak to tu všichni měříte , docela jse koukal že mám předek níž , mě to příjde v rovině a pod autem ? když mi tam vběhne kočka , tak se bude muset asi podplazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 já chtěl právě 15 8palcové a ET 25 a koukal jsem na Fabky co je tam maj a leze to tak o 1-2cm ven z lemů , tak to bych teď nemohl , měl bych nad kolem tka 1-2cm a to by asi moc dlouho nevydrželo jj přesně tak! kdybys jel sám tak by to ještě šlo ale jak bys někoho vez nejde to. Já jak sem ted dal ty pružiny tak bohužel nevim jestli mám 3,5 nebo 5, protože sem je dostal od kámoše ale sedlo si to dost hlavně vepřdu je to peklo. TDI je hold těžký no... Hele navíc 15 palcový 8 šíře mi nepříde jako dobrá volba! kup minimálně 16tky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 no asi půjdu do origo FRS kol , ještě nevím , mám bohůžel strou tak mám v TP max jen 195/50/15 tak nechci prudit s většíma kolama . Jinak jak moc to máš tvrdý ? já to mám teď jak motokáru , věci co jsem dřív v pohodě přejel , tak teď ani náhodou , myslím tím takové ty spomalovací retardéry , ty co jsou třeba ze zámkovky a tak , co maj na výšku tak 8cm a délka tak 2metry , teď před tím jako jedinej vždy skoro zastavím , přejedu a jedu dál , lidi co jedou za mnou tak dost nechápou co tam dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.