Publikováno Březen 14, 200817 r Zdravim, tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku nabídka octavia Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět. Za každej názor budu já i kolegové vděční ! Upraveno Březen 16, 200817 r od Nexus
Březen 14, 200817 r Zdravim,tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku nabídka octavia Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět. Za každej názor budu já i kolegové vděční ! Takhle by meli vypadat vsechny nabidky vsech autobazaru k jednotlivym vozum. Mas to supr zpracovane!! :palec2: Obsahove je tam toho tolik, ze se ostatni maji od tebe co ucit. Jen tu cenu bych dal asi trosicku vetsim pismem at je hned na prvni pohled videt.
Březen 14, 200817 r krásný a hodně podrobný, hlavně kolonka VIN, to si pak každej může hned prověřit. Cenu bych asi nechal tak, jak je, člověk přeci nesmí vybírat hlavně podle ceny, důležité je auto jako takové a pak cena a to člověk hned uzná, že je hezká
Březen 14, 200817 r Super info. Jen mě tak napadlo, že bych dal větší a výraznější název auta včetně výbavy (elegance...) a cenu hned pod to (chvilku jsem ji hledal ). Jestli to takhle zpracováváš ke každýmu autu což předpokládám tak klobouk dolů.
Březen 14, 200817 r kamaráde, to téma mělo znít : Pochválíte mi to ? A já říkám : synu, tohle ti teda chválím. Pro všechny, kteří tady špekulujou, kde koupit ojetou Octu II je to alespoň návod. Jseš fakt šikovnej a navíc nejspíš taky rovnej, což je v týhle branži vyjímka.
Březen 14, 200817 r Autor kamaráde, to téma mělo znít : Pochválíte mi to ? A já říkám : synu, tohle ti teda chválím. Pro všechny, kteří tady špekulujou, kde koupit ojetou Octu II je to alespoň návod. Jseš fakt šikovnej a navíc nejspíš taky rovnej, což je v týhle branži vyjímka. tak děkuji taťko díky kluci
Březen 14, 200817 r Zdravim,tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku nabídka octavia Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět. Za každej názor budu já i kolegové vděční ! Rozhodně to máš velice pěkně zpracované-líbí se mi to tak jak to je.
Březen 14, 200817 r Máš to super, ale jsou tam samé dýzly... Co takhle rozšířit nabídku o nějaký benzínek?
Březen 14, 200817 r Máš to super, ale jsou tam samé dýzly... Co takhle rozšířit nabídku o nějaký benzínek? nepochodíš tak jako já nepochodil s 1,9TDI
Březen 14, 200817 r Tak to je fakt super. Už jsem prolez hodně internetovejch bazarů, ale tohle máš fakt bezkonkurenční.
Březen 14, 200817 r Autor nepochodíš tak jako já nepochodil s 1,9TDI přesně tak, benzín bych dělal, ale na diesel je tak 100 kupujících a na benzin tak 5 tak je to jasné =) jinak díky za pochvalu, vážím si toho
Březen 14, 200817 r jediné, co bych asi upravil, tak headline tý stránky, ten je trošku nevýraznej, dal bych tam třeba HL z hlavný strany s tím VINkem jsi asi jediný, co jsme kdy viděl
Duben 1, 200817 r Autor jediné, co bych asi upravil, tak headline tý stránky, ten je trošku nevýraznej, dal bych tam třeba HL z hlavný strany s tím VINkem jsi asi jediný, co jsme kdy viděl tak děkuji ještě jednou všem za nápady a zde je tedy poslední verze upravená díky několika dobrým nápadům od členů atd:) webovka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.