Vlasta Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Čauky podělal se mi PS2,nepřečte některé hry,teď jsem si koupil novou hru WRC evolved a nenačte to CD,před tím nový Colin4 a taky nic.Měl jsem ho tady v opravě a že prej to má slabou optiku,ale oni to neopravujou,tak pokud se v tom někdo vyznáte a chtělo by se Vám se na to podívat co tomu je dejte vědět Díkes Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 co ja slysel tak na vypalovany cd kdyz je to necte se zvysi vykon lejsru (nepovolena uprava - tuning) pak je precte ale za cas odejde ta optika oprava cca 2000 pred rokem a neco jinak v beroune je snad opravujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.