pechy Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ahoj,prosím o radu nebo pomoc,auto bylo v servisu na kontrole rozvodů (po amatérovi,který to nedotáhl do konce) a seřízení motoru,vše bez problému,ale technik mi řekl,že jim to v diagnostice hlásí nějakou nestabilní chybu,mluvil něco o pohonu datové sběrnice,že je to na další objednání do sevisu a hledání toho problému (něco o možném problému se svorkovnicí)....bohužel mi nedokázal říct,jestli to má vliv na spotřebu a jestli s tím můžu jezdit.....pokud by někdo měl s tímto problémem zkušenosti nebo mi nějak mohl pomoci,bylo by to skvělé...jedná se o Octávii 1 2003/1.9 TDi 66kW....předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Koukam, ze jsi z chomutova. Jestli se ti chce prijet do mostu, precteme to znova a uvidi se. jinak dneska jsem v chomutove byl, smula no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.