Duben 2, 200817 r Autor Když dáváte diodu přímo do kličky, jak to má Profor, kam vám směřuje? Kolmo k tomu plastu za klikou nebo dopředu po směru jízdy?
Duben 2, 200817 r je po smere jazdy, da sa tam pekne uchytit 5mm dioda tam pasuje nadherne(staci ju tam len vlozit a troska prichytit) ked si pozries fotky, ktore sem dal profor tak na tretom obrazku je to krasne vidno ako ide ta dioda Upraveno Září 25, 200915 r od Standis
Duben 2, 200817 r Autor No právě z toho obrázku se mi zdá, že jde kolmo k plastu za klikou, jakoby ven ze dveří... Proto jsem se ptal
Duben 5, 200817 r dakujem, to ma nenapadlo. ja som si myslel že na vypínač svetiel, len som sa bál že ked to zničím tak to bude drahé
Duben 6, 200817 r Autor Neuvažoval jste někdo o dvoubarevných diodách, aby při odemčených dveřích svítila jedna barva a při zamčených druhá? Jak by to šlo zapojit???
Duben 6, 200817 r uplne jednoduse chce to pridavny usmernovac na 5V(je to soucastka, ktera vypada jako tranzistor) a pomoci boolovy algebry si udelej stavy,ktere zakodujes a podle toho zapojis pomoci hradel dvere 1. - 0 2. - 1 Vystup a b c 0 1 0 1 0 0 0-zavrano 1-otevreno c-spolecna zem - nemusis ji davat do vypoctu, ale pripoj ji natvrdo a-jedna barva anoda b-druha barva anoda Upraveno Duben 6, 200817 r od s-talker
Duben 6, 200817 r uplne jednoduse chce to pridavny usmernovac na 5V(je to soucastka, ktera vypada jako tranzistor) a pomoci boolovy algebry si udelej stavy,ktere zakodujes a podle toho zapojis pomoci hradel dvere 1. - 0 2. - 1 Vystup a b c 0 1 0 1 0 0 0-zavrano 1-otevreno c-spolecna zem - nemusis ji davat do vypoctu, ale pripoj ji natvrdo a-jedna barva anoda b-druha barva anoda V jednoduchosti je krása
Duben 6, 200817 r já sem si s ledkama užil když sem si dělal podsvícení na auto! SIce pakárna práce ale vyšlo mě komplet podsvícení auta zelený super vzhled a na míru na 800 korun
Duben 7, 200817 r I já jsem řešil podsvícení diodou navrtanou do plastu naproti kličce Fotky z montáže bohužel nemám, ale je to vesměs podobné, jak se zde popisuje
Duben 8, 200817 r Luckymann, to je krása a tá modrá farba je super. Aké konektory ste použili? Dajú sa kúpiť nejaké malé a schopné alebo ste tam dali len obyčajné piny?
Duben 8, 200817 r I já jsem řešil podsvícení diodou navrtanou do plastu naproti kličce Fotky z montáže bohužel nemám, ale je to vesměs podobné, jak se zde popisuje to je obyč.modrá??
Duben 8, 200817 r Není to obyč. modrá - je to naopak vysocesvítivá s čirým pouzdrem, 3mm (prodejce GME, číslo bych musel pohledat). S tím rozptylem je potřeba si pohrát a nasměrovat diodu tak aby efekt byl co nejlepší ) Potom zafixovat tavným lepidlem
Duben 9, 200817 r Prvotní nápad podsvítit kličky vznikl po návštěvě tvých stránek, profore a těší mě, že se líbí... Takže díky za inspiraci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.